tojebordel:Trosku vysoko to sice je ale jak psal Yanek,je to ne 19" a kdyz si prectes ten clenek tak tam Jarda rika ze to je auto pro celou rodinu,tudiz to nemuze byt uplna zehlicka.
Jinak to auto vypada bajecne.Hlavne ten zadni naraznik s efektnima koncovkama.
to tojebordel:prosimtě ty tomu zase nějak rozumíš co??hoď sem svojí káru a promluvíme si o ní,co??konstruktivně.
to neni jenom tukat do klávesnice před sebou a mít plno řečí...
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA opel warriors pilsen [/img]
radek28 píše:to tojebordel:prosimtě ty tomu zase nějak rozumíš co??hoď sem svojí káru a promluvíme si o ní,co??konstruktivně.
to neni jenom tukat do klávesnice před sebou a mít plno řečí...
Nevim co ty tady ryjes .Todle je FORUM,tak na to mysli.Kdyz si tady nekdo neco zverejni,tak proc by vsichni nemohli napsat svuj nazor.
Ikdyz se tomu dotycnemu libi nebo nelibi.Nevim proc by se tady mel nekdo chlubit svym autem,z duvodu toho ze napise nejaky prispevek,ktery se nekomu nezamlouva.Zacni se chovat jako beloch
to skejt: protože mi připadá hrozně jednoduchý kritizovat ale něco si sám udělat nebo tak to už pak skutek utek.taky se chovam slušně a nikoho neurážim.navíc mi přijde trohu divný když je někomu třeba 17 a je začínající tudíž tomu rozumí jako koza petrželi aby tady kázal ortely,potažmo když třeba nemá auto žádný.takže takhle
ps:nikoho se nedotýkám mluvím v obecné rovině
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA opel warriors pilsen [/img]
no jo zase tady někdo napsal trochu jinej názor než má většina a hned se do něj všichni pustili, fakt je lepší buď souhlasit nebo držet hubu, jen tak btw: taky se mně to nelíbí jak je to vysoko, a je mně jedno jestli je to pro rodinu nebo ne
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd