cendler píše:tak to je smůla, to nikomu nikdy nepřeju, aby si něco udělal se svím miláčkem
Díky,ale asi to nepomáhá...
Dan Mag píše:Volal jsi policajty (kvůli havarijní)?
Já měl kdysi podobný problém, v nízké rychlosti v zatáčce jsem trefil obrubník v závěji sněhu (zrušený elektron a ohnuté rameno).
Havarijní nemám,kdyby jo tak je to v pohodě...
Je to hnus,v životě jsem nevěřil co se všechno může stát v tak malý rychlosti,kdybych chtěl tak normálně neudělám dvě otočky ani ve stodvaceti...
zvooky píše:Ty vole Hattori ty mas proste smůlu jako svine to už neni normalni...
Jak už jsem říkal Mikaelovi,kdyby dělal nějaký píčoviny nebo jel rychle tak řeknu v pohodě,jsem debil,ale tohle mě fakt nehorázně sere protože jsem věděl že tam je led a jel jsem pomalu...
V12 píše:Mno ty vole, tak to je v haji.... Vcera to klouzalo fakt pekelne, jeste ze se vam nic nestalo....
Jsme v pohodě,to je máš pravdu že je to hlavní!

Byl to hnus,když jsem tam vylezl z auta tak jsem si ještě málem rozbil držku protože ta silnice byla souvislá vrstva docela silnýho ledu...
ARV6 píše:Ty kravo, ty jsi smolar, to je hrozne zkurvena zatacka tam za Lignetou... To je mi fakt lito, ale hlavne ze jste celi. Vcera se dalo sotva chodit, natoz jezdit autem
Bejt to na rovince tak jsem možná jenom jel jak carský saně a bejt to možná ještě o kousek dál tak to jenom šoupnu z tý stráňky protože jsem to picnul asi dva metry od konce svodidel...