Jak u Vodafone s telefonama?
Moderátor: Rudi
Jak u Vodafone s telefonama?
Mám dotaz ohledně telefonu od Vodafounů, takže se pánové předveďte. Potřebuju nový telefon a každý mi tvrdí něco jiného, jeden že si můžu vzít každýho půl roku telefon, druhý že každý rok a já mám dokonce pocit že jen jednou za 2 roky. Tak jak to teda je?
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
No mám 2 paušály (Dohoda s Oskarem - 1735 dní a Volám málo - 1377 dní) na oba už jsem si telefony bral, faktury platím včas, ale mám asi smůlu co? jeden foun jsem bral na jaře a druhý někdy loni před vánocema, ale jistej si už taky nejsem. Dá se to někde zjistit? FA už jsem asi vyhodil.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak u Vodafone s telefonama?
a kdyz si vezmu telefon s pausalem, musim ho mit minimalne 6 mesicu a pak ho zrusim a udelam dalsi registraci s telefonem za zvyhodnenou cenu a k pausalu dostanu urcine nejakej akcni balicek....
tak proc nejde brat si kazdej 6 mesicu novej telefon za zvyhodneou cenu?

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Nad tímhle jsem taky přemýšlel, ale uvidíme.tojebordel píše:a kdyz si vezmu telefon s pausalem, musim ho mit minimalne 6 mesicu a pak ho zrusim a udelam dalsi registraci s telefonem za zvyhodnenou cenu a k pausalu dostanu urcine nejakej akcni balicek....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to jo, kazdej 6. mesic novejTROY píše:2 telefony na RČ za roktušim a pokud se ti něco nelíbí tak taky mlč pane bordelY
![]()

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
faktury mám placený inkasem včasTROY píše:A a B jsou špatně C je správně - každý 2 roky za předpokladu,že máš 1.6 posledních faktur včas splacenejch 2.za poslední v roky jsi mobil nebral 3.číslo aktivní déle než 2 roky ----------> máš nárok na mobil,který ti objedná jen oskarlinka nebo z inet samošky
tel. jsem si od oskara nebral nikdy žádnej
číslo mám aktivní přes 3roky
a stejnak mám asi smolíka, co? mám tarif Odepiš...
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
trochu mimo: ale jak dlouho trva zruseni a znovu obnoveni jednoho cisla?
kdyz ho zrusim, tak je asi nejaka doba, kdy ho nebudou nabizet, jak je dlouha?
kdyz ho zrusim, tak je asi nejaka doba, kdy ho nebudou nabizet, jak je dlouha?
čistě teoretickyTROY píše:změn ho na nějakej vyšší uhrad první fakturu a máš nárok na mobilaxenon04 píše:faktury mám placený inkasem včasTROY píše:A a B jsou špatně C je správně - každý 2 roky za předpokladu,že máš 1.6 posledních faktur včas splacenejch 2.za poslední v roky jsi mobil nebral 3.číslo aktivní déle než 2 roky ----------> máš nárok na mobil,který ti objedná jen oskarlinka nebo z inet samošky
tel. jsem si od oskara nebral nikdy žádnej
číslo mám aktivní přes 3roky
a stejnak mám asi smolíka, co? mám tarif Odepiš...

za jakou cenu můžu ten mobil koupit? podle paušálu?
změnim tarif na dejme tomu na 500 Naplno zaplatim první fakturu půjdu si pro K750 za 2977Kč???
mám pak právo změny tarifu zpět na Odepiš? (nikdy jsem žádnou změnu neproved)... tušim, že jedna změna by měla jít zdarma (ale až po 6 měs???)
mám to kvůli SMS... na tel mám firemní paušál od konkurence... a kupovat novej paušál mi přijde zbytečně komplikovaný
jak je to s těma last minute telefonama? stejně jako s těma nahoře?
dík za odpovědi
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT