Kdyz jde nafta do oleje u turbodieselu
Moderátor: Idaho
Kdyz jde nafta do oleje u turbodieselu
Nazdar,
vypada to, ze se mi dostava nafta do oleje u turbodieselu opel, nemate s tim nekdo nejakou zkusenost???
Dik
vypada to, ze se mi dostava nafta do oleje u turbodieselu opel, nemate s tim nekdo nejakou zkusenost???
Dik
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
I.C. píše:Ajo tu voe, to jsem si nejak neuvedomil, ze mysli naftu a olej. Hehe. No nekdo to tu popletlZ_P píše:At premejslim jak premejslim tak mi to nejak neleze,Kdyby to byla voda tak prosim,ale nafta?... Kudy... ?to snad ani neni mozny....

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Hovi
- Kontaktovat uživatele:
Vstriky to urcite nebudou, vynechaval by ti jeden valec a bylo by to hodne poznat.
Nevim, jak vypada cerpadlo u Opla, ale jestli bude mazany od motoru, tak je to skoro jiste cerpadlem, pistky jsou uz vydreny a propoustej naftu, coz je blby. Ted budes mit v cerpadle misto oleje naftu a ta nemaze tak dobre jako motorovej olej, takze se to bude uz jen zhorsovat.
Nevim, jak vypada cerpadlo u Opla, ale jestli bude mazany od motoru, tak je to skoro jiste cerpadlem, pistky jsou uz vydreny a propoustej naftu, coz je blby. Ted budes mit v cerpadle misto oleje naftu a ta nemaze tak dobre jako motorovej olej, takze se to bude uz jen zhorsovat.