Mikael píše:ARV6 píše:Kopie!

hele mne osobne tahle spoluprace vubec neva, vsechny 4 auta byly uspesny, a to je hlavni. Furt lepsi spoluprace Fiat(koncern) x Saab nez Fiat x Opel, Suzuki a podobny srace jako ted...

Mikael píše:ARV6 píše:Kopie!
Me to je taky fuk.Jen me desne stve,kdyz me nekdo presvedcuje,ze muzu pouzivat dily z Italskych vozu....ARV6 píše:Mikael píše:ARV6 píše:Kopie!
![]()
hele mne osobne tahle spoluprace vubec neva, vsechny 4 auta byly uspesny, a to je hlavni. Furt lepsi spoluprace Fiat(koncern) x Saab nez Fiat x Opel, Suzuki a podobny srace jako ted...
Mikael píše:Btw.2 Koukal jsem na testy nejbezpecnejsich operek kebuli v aute.A normalne sem neveril svym ocim.Nejvyssi oceneni "GOOD" ma Alfa 159,Ford Focus,C-Max a Mondeo,Rencek Clio III,Saaby 9-3 a 9-5, a jeste nejaky auta.
Druha pricka "ACCEPTABLE" ....tam je BMW 3 a 7,Mini,VW vesmes vsechny.
Nasleduje pricka "MARGINAL" ... tam je Skoda Octavia
A pricka "POOR" ....tam je Fabka,Superb
To jen ke znackam a vozum uzivanym tak nejak tady v sekci.
Mikael píše:ARV6 píše:Mikael píše:![]()
Btw.2 Koukal jsem na testy nejbezpecnejsich operek kebuli v aute.A normalne sem neveril svym ocim.Nejvyssi oceneni "GOOD" ma Alfa 159,Ford Focus,C-Max a Mondeo,Rencek Clio III,Saaby 9-3 a 9-5, a jeste nejaky auta.
Druha pricka "ACCEPTABLE" ....tam je BMW 3 a 7,Mini,VW vesmes vsechny.
Nasleduje pricka "MARGINAL" ... tam je Skoda Octavia
A pricka "POOR" ....tam je Fabka,Superb
To jen ke znackam a vozum uzivanym tak nejak tady v sekci.
no prece ta vyblita s tema babkovskyma plavkama uprostred!Gajda píše:jj gut akorát tu němku jsem nenašel
Třeba takovej Zvooky z toho už je fotr skoro definitivně,když už ho musíme i přemlouvat aby se přijel zlejt!ARV6 píše:No malem bych tomu snad i veril...Gajda píše:pánové ale že stou německou paní sem vás ale dostalsi myslíte že jsem fakt tak moc sfotrovatěl
![]()
To teda neeee![]()
To je dobre ze jeste ne
Starnu panačku, stárnu, sam to jednou poznas jaky to je...hattori_hanzo píše:Třeba takovej Zvooky z toho už je fotr skoro definitivně,když už ho musíme i přemlouvat aby se přijel zlejt!ARV6 píše:No malem bych tomu snad i veril...Gajda píše:pánové ale že stou německou paní sem vás ale dostalsi myslíte že jsem fakt tak moc sfotrovatěl
![]()
To teda neeee![]()
To je dobre ze jeste ne
Za chvílu tu budou příspěvky tipu:"Až mi příjde důchod tak už konečně budu mít naštřeno na ty kola,akorát jak jsem tam teď dal ten novej subwoofer tak se mi nevejdou do kufru francouzský hole!Mikael píše:tady to zacina byt senilni forum.