Upraveno moderatorem
Pokud se nepletu, jsou tam stejné lišty jako na Cliu... tzn. nacvaknute... a ještě v prolisu, takže si připrav plátky plechu, svářečku, šikovný ruce a trpělivost... kroutí se to na těch dlouhých dveřích jako sviněantik píše:a mohl bych se zeptat, jak je to u Megana - r.v. 96? nelibi se mi tam, ale bojim bojim, ze po nich zustanou dirky? kdyby byly lepeny, tak jdou dolu... dekuji
No ale zas ten výsledek vypadá luxusně, bez lišt...smile4me píše:Jj, to si hoď raději lišty do laku.
¨Fipo píše:takže myslíte,že když ty lišty z feliny sundám,odstraním lepidlo a přeleštím to tempem nebo nějakou brusnou pastou,bude to potřebovat novej lak?
Škoda že ho prodáváš a nenecháš ho na níamogh píše:ááá správná barva na správném voze![]()
nechces muj predni naraznik???
http://www.autotuning.cz/foto/455/3391_3-f.jpg
diky moc, do toho teda fakt nepujdu, nemam bohuzel ani zkusenosti ani potrebny naradi.. o rukou radsi ani nemluveFD_Ondra píše:
Pokud se nepletu, jsou tam stejné lišty jako na Cliu... tzn. nacvaknute... a ještě v prolisu, takže si připrav plátky plechu, svářečku, šikovný ruce a trpělivost... kroutí se to na těch dlouhých dveřích jako sviněza dveřma ten kousíček malej už je celkem v klidu... Ale na dveřích se ubrousíš až budeš kitovat...
no je fakt že asi po tejdnu co jsem ty lišty sundal jsem měl ve dvěřích malej ďolík teda ještě ho tam mám ale není moc vidět, jinak mně se to podařilo sundat tak že jsem strhnul lištu i s tím lepidlem, na dveřích zůstalo pár zbytků a ty jsem odtrhal ale dalo to práce tedaMirek999 píše:vem aceton a tim to jde samo namoc hadr chvili ho na tom lepidle podrz a jde to nadherne takhle jsem se toho zbavoval kdyz jsem delal v autolakyrne treba lepidla po znaku atd.Ale ja bych se list nezbavoval protoze to postavis na parkoviste a nejaka krava to do toho prasti dverma a mas po laku jo a taky podle tohojakou mas barvu aby jsi to nemel rozlisny od te druhe cop se tyce vysisivani