Co jsi čekal?Vždyť je to Eskláda!V12 píše:a co ty eskalado?? kdy ty si ro poridis?? si porad vyhrozoval....a skutek utek....
vole hattori.. požná teď uvidíme jak se vytahne pojišťovna..hattori_hanzo píše:Co jsi čekal?Vždyť je to Eskláda!V12 píše:a co ty eskalado?? kdy ty si ro poridis?? si porad vyhrozoval....a skutek utek....
Tebe někdo nabořil nebo co?Eskláda píše:vole hattori.. požná teď uvidíme jak se vytahne pojišťovna..
BOŽE ON BYL NA HORÁCH A JE 100LET ZA OPICEMAhattori_hanzo píše:Tebe někdo nabořil nebo co?Eskláda píše:vole hattori.. požná teď uvidíme jak se vytahne pojišťovna..
To teda jsem,na mě se teď hrnou zase kvanta informací...Tak povídej,co se stalo,kdy,jak,kde,nějaký fotky...Ať jsem v obraze!Eskláda píše:BOŽE ON BYL NA HORÁCH A JE 100LET ZA OPICEMA
On tě nabořil?Co jste zase dělali volové?Eskláda píše:podle likvidátora mám narazník,vejfuk,zadní vrata,zadní světla v prdeli k tomu křivou podlahu a zlomenou střechu tak nevím no?? se zeptej poolisty
To poznáš v momentě kdy to do tebe někdo lehce ťukne z boku a budeš mít z Esca dvě Káčka!Eskláda píše:podle mě je jen prasklý trochu narazník..
To víš no,to jenom my čumíme jak okolo nás všichni bohatnout a vzdalujou se nám!Mikael píše:Ty woe...je to total.Polista uz kupuje novou A8 a Esklada novyho Galaxy.....
Jo jo jo,to právě vždycky všichni všechno popíraj,syslej doma a pak to příjde!Nový auto,novej byt/barák,nová holka...klasika...Eskláda píše:ale píč* vojove
ale tak to má být ne.....nikde nic neukazovathattori_hanzo píše:Jo jo jo,to právě vždycky všichni všechno popíraj,syslej doma a pak to příjde!Nový auto,novej byt/barák,nová holka...klasika...Eskláda píše:ale píč* vojove
No to je vlastně taky pravda,akorát my čumíme už teď jak to roztáčejí!Gajda píše:ale tak to má být ne.....nikde nic neukazovata pak to pořádně roztočit hehe
To mi povidej, ja mam Lancii Deltu Integrale na spalovak a pred rokem sem do ni zahucel ranec, za novej motor a tak....wrenklin píše:to ja mam zbyrku velice rozsahlou 16 modilku bmw a asi bych potesil arv6 mam 30cm dlouhou alfici na visilacku akorad nechce facht ppppppozor jezdila 7petek nez sem odkouril spalovak pac to byyl model do haly ne naven sem zjistil ze mit auticko navysilacku nenizadna prdel pred 5 rokama stala15 tacu
Mám doma pěkný zelený Twingo na dvě tužkový,akorát je na kabel!Mikael píše:Taky sem chtel autiii na vysilacku.A kdyz uz tak asi pujdu do elektriky.