Karburator Bressel-Weber 32 DSTA na 1.5 63kW
-
Karburator Bressel-Weber 32 DSTA na 1.5 63kW
Zdravim vsechny, nedavno jsem se stal majitelem Ibizy z 88. Vse perfektni az na karburator, kterej je tak trosku vice prutokovej (no spis vice - cca 15-18 na 100
) Pokud se do nej juknu bez airboxu, tak je videt jak tam benzin tece jak pod plnym plynem. Takze se chci optat jestli se vam doma nekomu nevali prebytecnej karbec, popr. jestli nevite kde ho sehnat. Uz sem testoval vrakace v okoli (tzn. Havlickuv Brod a okoli) i annonci, ale vsude jen strikacky. Popr. kdyby nekoho napadlo jak to vyresit jinak, budu vdecny za kazdy napad.

-
Tak jelikoz je tenhle karbec opravdu k nesehnani, zkusil sem ho trosku postelovat. Byla zasekla regulacni jehla, nyni funkcni a dokonce i reguluje. Co cvrtotocka sroubu nad 1,5 otacky to 100ot/min. Kabrurator sem kompletne rozebral, vycistil a proplach. Dokonce uz neblbne ani sytic. Snizil sem hladinu benzinu v karburatoru, dal nove svicky. Spotreba 10-10,5, coz uz jde. Ale kua ted to zase mizerne jede !!! Dela to teda jak kdy. Nekdy jede v pohode, ale vicekrat se stane, ze mi jede plyn jen tak cca do 1/10 drahy a pokud slapnu vic chova se to jak kdyz dojde benzin a obcas to streli do sani. Obcas pomuze vyradit na neutral chvili nechat bezet a pak jet, ale nepomuze to vzdy. Tusi nekdo co s tim ???
Re: Karburator Bressel-Weber 32 DSTA na 1.5 63kW
tak si moc snížil hladinu a nestačí tam natéct béňo
Re: Karburator Bressel-Weber 32 DSTA na 1.5 63kW
To by spíš chtělo dovízt k ňákýmu motorářovi!!! Taky budu muset, zájímá mě, podle čeho seštelovat předstih!!! Nevíte to někdo???
$
-