Červená ruka???
Moderátor: Rudi
Re: Červená ruka???
a co ma bejt at vim jestli tam mam zajit? 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj treba -70-90% coTermik píše:Tož kdyby byla nějaká akce s pěknejma cenama tak bych i uvažoval...

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Tak aspoň naznačte, kolik si mám vzít s sebou nebo jestli se bude stačit nenápadně postavit do prodejny a oni už automaticky naběhnou a naplní mi kapsy do plna.
Ať tam nejdu zbytečně s prázdnou peněženkou.
No a mám ranní, tak bude to mít cenu tam chodit ještě odpoledne?

Ať tam nejdu zbytečně s prázdnou peněženkou.

Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
záleží na tom, co přesně budeš chtítsmile4me píše:Tak aspoň naznačte, kolik si mám vzít s sebou nebo jestli se bude stačit nenápadně postavit do prodejny a oni už automaticky naběhnou a naplní mi kapsy do plna.
Ať tam nejdu zbytečně s prázdnou peněženkou.No a mám ranní, tak bude to mít cenu tam chodit ještě odpoledne?
![]()
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
no buď paušál za min. cenu + mega volnejch minut + SMSsek a přebývající za min. cenu NEBO super telefon za 1 Kč bez upsáníEiffel píše:záleží na tom, co přesně budeš chtítsmile4me píše:Tak aspoň naznačte, kolik si mám vzít s sebou nebo jestli se bude stačit nenápadně postavit do prodejny a oni už automaticky naběhnou a naplní mi kapsy do plna.
Ať tam nejdu zbytečně s prázdnou peněženkou.No a mám ranní, tak bude to mít cenu tam chodit ještě odpoledne?
![]()

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
a nebo nás tady H2Ofone crew vodí za nosRudi píše:no buď paušál za min. cenu + mega volnejch minut + SMSsek a přebývající za min. cenu NEBO super telefon za 1 Kč bez upsáníEiffel píše:záleží na tom, co přesně budeš chtítsmile4me píše:Tak aspoň naznačte, kolik si mám vzít s sebou nebo jestli se bude stačit nenápadně postavit do prodejny a oni už automaticky naběhnou a naplní mi kapsy do plna.
![]()
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
už jsem se lekl, že to tady někdo prásklRudi píše:no buď paušál za min. cenu + mega volnejch minut + SMSsek a přebývající za min. cenu NEBO super telefon za 1 Kč bez upsáníEiffel píše:záleží na tom, co přesně budeš chtítsmile4me píše:Tak aspoň naznačte, kolik si mám vzít s sebou nebo jestli se bude stačit nenápadně postavit do prodejny a oni už automaticky naběhnou a naplní mi kapsy do plna.
![]()

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
eifele a jde to že zruším stavajici paušal a dam si novej an to stejne čislo? 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to nejdejog!n píše:eifele a jde to že zruším stavajici paušal a dam si novej an to stejne čislo?

ale dá se to udělat jinak
přejdeš na twist a nebo go s tím číslem a pak se vrátíš. Jenže to je o trpělivosti
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
a jak dlouho bych musel pockat?
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na co?jog!n píše:a jak dlouho bych musel pockat?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
no pokud ten paušál bude kolem 400 Kč, možná 500, tak mi dej echo...případně i ten telefon když to bude nějak výhodný - néé 2 roky smlouva + hroznej paušál = mobil za 1 KčEiffel píše:už jsem se lekl, že to tady někdo prásklRudi píše:no buď paušál za min. cenu + mega volnejch minut + SMSsek a přebývající za min. cenu NEBO super telefon za 1 Kč bez upsáníEiffel píše: záleží na tom, co přesně budeš chtít

VW - Very Wonderful
no kdyz rikas ze to je o trpelivosti tak prejdu na GO a pak hned spatky ne?
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
s cenama paušálů se asi moc hýbat nebude, ale telefony vypadaj nadějněRudi píše:no pokud ten paušál bude kolem 400 Kč, možná 500, tak mi dej echo...případně i ten telefon když to bude nějak výhodný - néé 2 roky smlouva + hroznej paušál = mobil za 1 KčEiffel píše:už jsem se lekl, že to tady někdo prásklRudi píše: no buď paušál za min. cenu + mega volnejch minut + SMSsek a přebývající za min. cenu NEBO super telefon za 1 Kč bez upsání
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Eiffel píše:s cenama paušálů se asi moc hýbat nebude, ale telefony vypadaj nadějněRudi píše:no pokud ten paušál bude kolem 400 Kč, možná 500, tak mi dej echo...případně i ten telefon když to bude nějak výhodný - néé 2 roky smlouva + hroznej paušál = mobil za 1 KčEiffel píše: už jsem se lekl, že to tady někdo práskl

VW - Very Wonderful
proběhne i on-line
http://www.v-ruce.cz/
http://www.v-ruce.cz/
hm,mě by to docela zajímalo.pač jsem chtěla novej telefon 

To já taky, lae nevím neví, bral jsem si už 2, leda by Vodafouni udělali nějakou akci, jako že by mi ten jeden roček co bych musel čekat prominuli....Pet píše:hm,mě by to docela zajímalo.pač jsem chtěla novej telefon
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
nápodobně.já ho brala taky pře rokemiwi píše:To já taky, lae nevím neví, bral jsem si už 2, leda by Vodafouni udělali nějakou akci, jako že by mi ten jeden roček co bych musel čekat prominuli....Pet píše:hm,mě by to docela zajímalo.pač jsem chtěla novej telefon

- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Spíš naopak... H2Ofoun oznámí že zvedá poplatky za volání a posílání SMS o 1000% 

VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV