ale obrazky dobre ne?

Strýtrejsre preklad...

Moderátor: Zemi
Nefňukej, oni mají MWST 15pro a u nás je DPH 19tomoking píše:a to nemluvim o cene ......
.... aha tak ted tech 160 000 Kc rozdilu uz chapu ...... % mi delaly vzdy problemyleon4x4 píše:Nefňukej, oni mají MWST 15pro a u nás je DPH 19tomoking píše:a to nemluvim o cene ......
dovol abych tě opravilbarbucha píše:1Kg=10N, takže má 418NmPJ píše:koukám žádný extra změny v designu
jak se přepočítává ten krouťák na Nm ?? tohle mi moc neříká
409,918leon4x4 píše:dovol abych tě opravilbarbucha píše:1Kg=10N, takže má 418NmPJ píše:koukám žádný extra změny v designu
jak se přepočítává ten krouťák na Nm ?? tohle mi moc neříká
9,81N je 1kg
takže 410Nm
Mám pro tebe pár řešení:tomoking píše:.... aha tak ted tech 160 000 Kc rozdilu uz chapu ...... % mi delaly vzdy problemyleon4x4 píše:Nefňukej, oni mají MWST 15pro a u nás je DPH 19tomoking píše:a to nemluvim o cene ......
v jednom mas pravdu :leon4x4 píše:Mám pro tebe pár řešení:tomoking píše:.... aha tak ted tech 160 000 Kc rozdilu uz chapu ...... % mi delaly vzdy problemyleon4x4 píše: Nefňukej, oni mají MWST 15pro a u nás je DPH 19
..Tak se tam odstěhuj a nehroš.
..Počkej až bude zase stát 1EUR 35Kč a ono to vyjde jinak
..Kup si Imprezu tak už má 2,5L motor aby stačila EVU
..Kup si EVO a ser na cenu, stejnak za rok projezdíš tolik v benzínu, že nějaká ta kačka navíc už nehraje roli
To by jsi raději ani neměl vědět na kolik vyjde v Japonsku, to by jsi se asi posral
to myslism to ,az se Paroubek spoji s Komunistyleon4x4 píše:Mám pro tebe pár řešení:tomoking píše:.... aha tak ted tech 160 000 Kc rozdilu uz chapu ...... % mi delaly vzdy problemyleon4x4 píše: Nefňukej, oni mají MWST 15pro a u nás je DPH 19
..Tak se tam odstěhuj a nehroš.
..Počkej až bude zase stát 1EUR 35Kč a ono to vyjde jinak
..Kup si Imprezu tak už má 2,5L motor aby stačila EVU
..Kup si EVO a ser na cenu, stejnak za rok projezdíš tolik v benzínu, že nějaká ta kačka navíc už nehraje roli
To by jsi raději ani neměl vědět na kolik vyjde v Japonsku, to by jsi se asi posral
Lukas-e30 píše:prý stále ne, nekde to ted psali....tomoking píše:uz ty IX stoji u dealeru v CR ?? ... nejak mi to uslo ale mam pocit, ze jsem ji u nas nikde nevidel
ANo i ne.Zemi píše:Jsem mel za to ze Imp je stale 2.0l.
No jasny...Lukas-e30 píše:ANo i ne.Zemi píše:Jsem mel za to ze Imp je stale 2.0l.
Pro Evropu je 2.5l pro Japonsko a USA + VB by mel byt stale 2.0l nebo nak tak. JE to sand kvuli emisim, nebo kuli čemu.