Ake kola si tam mal? vypadaju pekne... A co bolo pod kapotou? Dik...
inac aj my mame rodinne Punto 55k
motor tam byl 1.6i, 90 PS
a kola tam byly STEFFAN v předu 8" s pneu 195/45 a vzadu 9" s pneu 225/40 a to ve 14" s ET 15 byly fakt liboví a podvozek ktomu byl - 80/80 mm
http://wrenklin.album.cz/e36-/ od prvniho skoda 110r.2krat golfik 1.2kratoplik 16v+3motori .vectra a +2motori. skoda110.e30 325 total kres v chebu ve 150 km v hodinach do zdi .e30 316 .skoda 110 . a soucasni e36 325 tech penes to bich se stoho picla ja kravka
wrenklin píše:http://wrenklin.album.cz/e36-/ od prvniho skoda 110r.2krat golfik 1.2kratoplik 16v+3motori .vectra a +2motori. skoda110.e30 325 total kres v chebu ve 150 km v hodinach do zdi .e30 316 .skoda 110 . a soucasni e36 325 tech penes to bich se stoho picla ja kravka
no fakt radil sem 4 v chebu jak se vijizdi na frantovki kolem aralki rovne mirne se tahne do prava a nahoru no a tam je takovi zabradlicko ehm tam tekla splaska na hlavni ja pod parou chitrak s kamosem za deste sem mu rikal chces videt u aralki 170 on neveril no ja pak taki neveril vlastnim ocim . sem dal 4ku cit sem nati splasce mensi drift ten sem srovnal a rovnou druhej no apak sem videl to zabradli 1otocka 2otocka zase o zabradli 3otocka kolem lampi primo do zdi na chodnik dal sem si ovolant kamos si nastesti virazil zub o palubku zabradli keri melo tak 6metru komplet skrouceni motor bezel ja bezel richle pro narazniki bawo se vsech stran dotluceni vsecki svetla v haji novi17cki dve ulomeni tesko setomu veri ale hlavne ze se mi nic nestalo
wrenklin píše: no fakt radil sem 4 v chebu jak se vijizdi na frantovki kolem aralki rovne mirne se tahne do prava a nahoru no a tam je takovi zabradlicko ehm tam tekla splaska na hlavni ja pod parou chitrak s kamosem za deste sem mu rikal chces videt u aralki 170 on neveril no ja pak taki neveril vlastnim ocim . sem dal 4ku cit sem nati splasce mensi drift ten sem srovnal a rovnou druhej no apak sem videl to zabradli 1otocka 2otocka zase o zabradli 3otocka kolem lampi primo do zdi na chodnik dal sem si ovolant kamos si nastesti virazil zub o palubku zabradli keri melo tak 6metru komplet skrouceni motor bezel ja bezel richle pro narazniki bawo se vsech stran dotluceni vsecki svetla v haji novi17cki dve ulomeni tesko setomu veri ale hlavne ze se mi nic nestalo
dobra jizda
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
umis si to predstavit auto za 200ecek papiri sem koupil za 10 vipiplal sem hoaz sem na nej bil hrdej a PAK TAKOVEJHLE KRES VTU RANU SEM BIL STRIZLIVEJ AOD TI DOBI I SMIM DEDKEM TAM JEZDIM SVOLNOU NOHOU kde pa alkohol je metla lidstva