Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
Promovaniii inzenyyyri........, siiinus, kosiiinus deskriptiiiva....

Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:Promovaniii inzenyyyri........, siiinus, kosiiinus deskriptiiiva....
kurva hosi .... me to s tou jednou spolecnou dirou napadlo hned .... mozna proto, ze jsem uz takovou podlozku kdysi videl

..... nebo spis proto, ze jsem ten inzenyr ?

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
kuwa....ted jste vsichni chytri.........

No ale náš problém to stejně nevyřeší,páč ty Podložky vyjdou na 4600Kč
To mě už výjde levněji (nebo stejně) ta náprava z VR6 s novým nábojem a to je podle mě lepší řešení
To mě už výjde levněji (nebo stejně) ta náprava z VR6 s novým nábojem a to je podle mě lepší řešení

das Auto
Jak 4600,- ?? Vždyť na nápravu stojí 1100,-
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
1100kc/ks....ne?
a navic vem si ze vetsina kol ma ET35.....odecti od toho tloustku podlozky 23mm a jsi na ET12....tohle ti nevleze do podbehu.....
a navic vem si ze vetsina kol ma ET35.....odecti od toho tloustku podlozky 23mm a jsi na ET12....tohle ti nevleze do podbehu.....

a stejně to bude celý na pi..ču hezky velkouDan píše:kuwa....ted jste vsichni chytri.........![]()
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
neběží tady nějakej divnej čas já mám 8:56 ????
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- F.l.a.n.e.l.
VYVI: si hlavně kup tschechische papieren 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

2FLanel: formality 
2All: jj přesně tak,cena za KUS je 1150,takže když přidáš poštovné tak to máš dohromady tak 4800Kč a jak říkal Dana a Lubo,tak to bude hodně na hovno s těma podložkama.

2All: jj přesně tak,cena za KUS je 1150,takže když přidáš poštovné tak to máš dohromady tak 4800Kč a jak říkal Dana a Lubo,tak to bude hodně na hovno s těma podložkama.
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
VYVI: zase si rýpnu: JSEM NEVĚDĚL, ŽE TU MÁME NĚJAKOU DANUV-Y-V-I píše:2FLanel: formality

Mimochodem, pro takového zbohatlíka,jakým jsi ty, je to samozřejmě formalita

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
F.l.a.n.e.l. píše:VYVI: zase si rýpnu: JSEM NEVĚDĚL, ŽE TU MÁME NĚJAKOU DANUV-Y-V-I píše:2FLanel: formality
2All: jj přesně tak,cena za KUS je 1150,takže když přidáš poštovné tak to máš dohromady tak 4800Kč a jak říkal Dana a Lubo,tak to bude hodně na hovno s těma podložkama.PROSÍM DANU, NECHŤ NAHLÁSÍ SVÉ MÍRY,neboť je to nutné při zapsání nové členky
Mimochodem, pro takového zbohatlíka,jakým jsi ty, je to samozřejmě formalita
Dana ma miry ..... : 90 - 60 - 90 ..... vazi 48 kg a meri 177 cm

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Takovou Danu bych bral. Ta nase ma ale 60-90-90 a meri alespon 2 metry 

Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:Takovou Danu bych bral. Ta nase ma ale 60-90-90 a meri alespon 2 metry
..... nase Dana meri 190 cm a tak vypadaji holky z jeji pohledu

- F.l.a.n.e.l.
Sly: půjčuješ ji na víkendy??? jestli jo, tak si mě napiš na 11. (sobota
)

Ja jsem vlastne naprosto nenarocny, kdyz se to vezme kolem a kolem. Takovy rodinny typ.
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
Rodinný typ? Myslíš jako čtyřčlenná rodinka v podobě TVÉ, A DALŠÍCH TŘÍ SLEČEN??? 

- F.l.a.n.e.l.
Takže ty a tři kucí??? 

Vyznam slova "monogamni" nema se sexualni orientaci vubec nic spolecneho. 

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
Aha... soráč
V tom případě to znamená, že spíš najednou maximálně s jednou 

Mám bohatýho fotra, pěkný barák na Ořechovce s bazénem. Jsem # > sportovec, VŠ. Hledám pichnu co mi nebude do všeho kecat. Nejlepší by # > byla chudá neboť bohatých už mám plné zuby, furt pyskujou. Měla by # > být šukavá a měla by kouřit a neměla by vyjednávat o orálním sexu. # > Sex se dělá do píči pro radost a ně že tě vykouří za to že s ní # > půjdeš na ples nebo jiný prdele. Já jí taky neříkám že jí vylízám # > když půjde se mnou na fotbal. Neměla by být kráva a neměla by mít moc # > chytré vyjebané kámošky. Nejlepší by bylo kdyby kámošky neměla. # > Neměla by být vysokoškolačka, to jsou krávy s vytahanejma kozama, co # > si myslí že jsou chytrý když přenesou 5x skripta z jednoho stolu na # > druhej. Měla by umět používat MHD a mít aspoň 2 čísla na TAXI a # > neotravovat, když si potřebuje svoji prdel přesunout z baru do fitka. # > Jěště by neměla otravovat jaké mají problémy při píchání její # > kamarádky. Mně to vůbec nezajíma. Jsou to krávy. Jestli se nějaká # > najde tak ať se přihlásí. # > V případě spokojenosti dostane stará pyksla padáka a slečna může # > nastoupit okamžitě.
Live4Ride Syndicate
si náročný celkem, ale jaký sturá pyksla u tebe dostane padákaSly píše:Mám bohatýho fotra, pěkný barák na Ořechovce s bazénem. Jsem # > sportovec, VŠ. Hledám pichnu co mi nebude do všeho kecat. Nejlepší by # > byla chudá neboť bohatých už mám plné zuby, furt pyskujou. Měla by # > být šukavá a měla by kouřit a neměla by vyjednávat o orálním sexu. # > Sex se dělá do píči pro radost a ně že tě vykouří za to že s ní # > půjdeš na ples nebo jiný prdele. Já jí taky neříkám že jí vylízám # > když půjde se mnou na fotbal. Neměla by být kráva a neměla by mít moc # > chytré vyjebané kámošky. Nejlepší by bylo kdyby kámošky neměla. # > Neměla by být vysokoškolačka, to jsou krávy s vytahanejma kozama, co # > si myslí že jsou chytrý když přenesou 5x skripta z jednoho stolu na # > druhej. Měla by umět používat MHD a mít aspoň 2 čísla na TAXI a # > neotravovat, když si potřebuje svoji prdel přesunout z baru do fitka. # > Jěště by neměla otravovat jaké mají problémy při píchání její # > kamarádky. Mně to vůbec nezajíma. Jsou to krávy. Jestli se nějaká # > najde tak ať se přihlásí. # > V případě spokojenosti dostane stará pyksla padáka a slečna může # > nastoupit okamžitě.

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
SLY: ty jsi hovado