Prosím o radu kde koupit "ofuky" (deflektory) na moji Opel Frontera B Sport RS (krátká). Nevím, jestli jsou přední dveře stejné s dlouhou Fronterou, ale ani tak je neumím nikde vyhledat a objednat. Mám namysli ty polské kouřové plasty k bočním sklům.
Ofuky na Fronteru B sport
Ofuky na Fronteru B sport
Nazdar všichni.
Prosím o radu kde koupit "ofuky" (deflektory) na moji Opel Frontera B Sport RS (krátká). Nevím, jestli jsou přední dveře stejné s dlouhou Fronterou, ale ani tak je neumím nikde vyhledat a objednat. Mám namysli ty polské kouřové plasty k bočním sklům.
. Předem díky za tipy.
Čaudy - Fugas
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ofuky na Fronteru B sport
i kdyz nejsou uplne spolehlivy na www.autodoplnky.cz je celkem velkej vyber( i kdyz celkem vysoky ceny), jinak dela to fa Team HEKO v Polsku...
VW PASSAT B5
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ofuky na Fronteru B sport
V Budějovicích zkus TuningZone na husovce vedle Eurotelu 
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Tak už mám vyřešíno.
Kontaktoval jsem dvě tuningové prodejny a jejich odpovědi se shodovali.
Na "béčkovou Fronteru se plastíky zatím nedělají". Přitom na starší áčko je mají skladem. Bohužel.
Na "béčkovou Fronteru se plastíky zatím nedělají". Přitom na starší áčko je mají skladem. Bohužel.
Čaudy - Fugas