Filcka má malou maximálku
Moderátor: Idaho
Re: Filcka má malou maximálku
tak to tam dej jako reklamaci ze ti nejede car a mas to vubec to neres
r
Tak to fakt vidím na ty rozvody
Zajdi to reklamovat jak psal Bulda, na oleji a výměně výfuku není co zdrbat, aspon myslím 

VW golf II GT 1.8Turbo
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja teda jel nakou 1.3 mrdkou co mela najeto 38tkm a z toho smejda jsem nevymlatil vic jak 150. U Hondy tohle jedu na trojku, ale nechtel jsem Filcku zabit nejakym experimentem. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
h
To je pravda ono to pak už jen šíleně ječí a stojí na místě
Ono to ječí už při 3500 což tak 5000
Honda jak ječí tak aspon pořádně jede 

VW golf II GT 1.8Turbo
To si mi poradil Ládíku teda. Já taky se saxem jedu na trojku to co filcka ani nejede na rovině, ale sere mi to protože s tim teď jezdim pořád na dálnici a těch 120km/h je kurevsky málo a když to vždycky z kopečka rozjedu tak se bojim aby se tam něco neposraloZemi píše:No ja teda jel nakou 1.3 mrdkou co mela najeto 38tkm a z toho smejda jsem nevymlatil vic jak 150. U Hondy tohle jedu na trojku, ale nechtel jsem Filcku zabit nejakym experimentem.

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- F.l.a.n.e.l.
rozvody - o jeden až dva zoubky se kucí sekli 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Funguje ti tacho?Ritchma píše:To si mi poradil Ládíku teda. Já taky se saxem jedu na trojku to co filcka ani nejede na rovině, ale sere mi to protože s tim teď jezdim pořád na dálnici a těch 120km/h je kurevsky málo a když to vždycky z kopečka rozjedu tak se bojim aby se tam něco neposraloZemi píše:No ja teda jel nakou 1.3 mrdkou co mela najeto 38tkm a z toho smejda jsem nevymlatil vic jak 150. U Hondy tohle jedu na trojku, ale nechtel jsem Filcku zabit nejakym experimentem.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Tacho funguje z kopce jí rozdejchám i na 150km/h+ no a jakmile příjde rovinka tak můžu mít nohu na plynu kdekoliv a rychlost pomalu spadne zase na +-120km/h. Jo a jakmile příjde kopec tak sem v prdeli, to najednou to auto úplně umře, na pětku do kopce i lehčího 80km/h na čtyřku o maličko víc a na trojku to zase řve jak sviněZemi píše:Funguje ti tacho?Ritchma píše:To si mi poradil Ládíku teda. Já taky se saxem jedu na trojku to co filcka ani nejede na rovině, ale sere mi to protože s tim teď jezdim pořád na dálnici a těch 120km/h je kurevsky málo a když to vždycky z kopečka rozjedu tak se bojim aby se tam něco neposraloZemi píše:No ja teda jel nakou 1.3 mrdkou co mela najeto 38tkm a z toho smejda jsem nevymlatil vic jak 150. U Hondy tohle jedu na trojku, ale nechtel jsem Filcku zabit nejakym experimentem.To podrz na 4ku. Me se to nezda.
Function > Form
Function > Form
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
To fakt vypadá na ten výkon. Já když měl špatně nasazenej snímač polohy vačky a Supra měla špatnej předstih, tak nedokázala zacouvat do nepatrnýho stoupání do garáže. Absolutně bez výkonu. Pokud má Felda předstih dobře, tak bych opravdu podezříval rozvody.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Zítra to asi odvezu do servisu aby se zjistilo co tomu teda jeBeaver píše:To fakt vypadá na ten výkon. Já když měl špatně nasazenej snímač polohy vačky a Supra měla špatnej předstih, tak nedokázala zacouvat do nepatrnýho stoupání do garáže. Absolutně bez výkonu. Pokud má Felda předstih dobře, tak bych opravdu podezříval rozvody.
Function > Form
Function > Form
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby to neprehodily opacne... Pak by to mohlo jet rychleji jak Saxo. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Jj a budu s ní jezdit na sprinty a ničit hondyZemi píše:Tak aby to neprehodily opacne... Pak by to mohlo jet rychleji jak Saxo.

Function > Form
Function > Form
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
jak se to dělá? že bych ničil Saxa?Ritchma píše:Jj a budu s ní jezdit na sprinty a ničit hondyZemi píše:Tak aby to neprehodily opacne... Pak by to mohlo jet rychleji jak Saxo.

Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
U japonců to nejde, to umí jenom škodovkaStreetFighter píše:jak se to dělá? že bych ničil Saxa?Ritchma píše:Jj a budu s ní jezdit na sprinty a ničit hondyZemi píše:Tak aby to neprehodily opacne... Pak by to mohlo jet rychleji jak Saxo.

Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no hele zajed za nekym aby se ti kouknul na predstih+stroboskopem,mohli udelat rozvody tak ze se sekli o zub takze muze bejt spatne casovani,ale vydel bych to na ten predstih kouknout do rozdelovace atd.Ale jak tak koukam tak jste taky dobry tuningari hlavne dat na auto co nejvic plastu ale ten motor nejak nepobirate co? 

k
No nevin, nevim ten předstih to asi nebude, to auto prý jede dobře jen ta maximalka je špatná. Něco mě napadlo, mohlo by to být škrtící klapou. Nech nastavit počítač do základniho nastavení. Myslím tím základní nastavení škrtící klapky. To se mi stalo VW pola 1,4 16V, ale u te filcky bych bral ty rozvody
VW golf II GT 1.8Turbo
Mirek999 píše:no hele zajed za nekym aby se ti kouknul na predstih+stroboskopem,mohli udelat rozvody tak ze se sekli o zub takze muze bejt spatne casovani,ale vydel bych to na ten predstih kouknout do rozdelovace atd.Ale jak tak koukam tak jste taky dobry tuningari hlavne dat na auto co nejvic plastu ale ten motor nejak nepobirate co?

das Auto
j
Já vím prto jsem to naschvál napsal. Celou dobu se bavíme o motoru a ten týpek napsal, že jedeme do plastu. Nemá styl 

VW golf II GT 1.8Turbo
Jako co se týče motoru filcky tak to mě nikdy moc nezajímalo. Vykašlal sem se na to, utratil sem skoro všechny peníze co sem měl pak odjel do Písku busem kde sem teď, takže filcka zatim stojí. Ale asi ve středu s tim zkusim zajet a uvidíme. Možná to ještě odložim. Už spíš pomejšlim na zprovoznění mýho auta 

Function > Form
Function > Form
vole tobe se ty auta rozpadaj pod rukamaRitchma píše:Jako co se týče motoru filcky tak to mě nikdy moc nezajímalo. Vykašlal sem se na to, utratil sem skoro všechny peníze co sem měl pak odjel do Písku busem kde sem teď, takže filcka zatim stojí. Ale asi ve středu s tim zkusim zajet a uvidíme. Možná to ještě odložim. Už spíš pomejšlim na zprovoznění mýho auta

ps. 205tka bude pristi tyden ready a prespristi tyden se jde brzdit do Kyjova (beru kameru tak pak poslu odkaz na videjko)
'05 Peugeot 206sw, 1.4HDi
'01 Peugeot 306cabrio, 1.6i
'01 Peugeot 306cabrio, 1.6i
Superajsik píše:vole tobe se ty auta rozpadaj pod rukamaRitchma píše:Jako co se týče motoru filcky tak to mě nikdy moc nezajímalo. Vykašlal sem se na to, utratil sem skoro všechny peníze co sem měl pak odjel do Písku busem kde sem teď, takže filcka zatim stojí. Ale asi ve středu s tim zkusim zajet a uvidíme. Možná to ještě odložim. Už spíš pomejšlim na zprovoznění mýho auta, nejdrive saxo a ted i chudak fileta
![]()
ps. 205tka bude pristi tyden ready a prespristi tyden se jde brzdit do Kyjova (beru kameru tak pak poslu odkaz na videjko)

Jinak ta filcka je vrak. Tátovi svěřit auto je sebevražda. Opraví cokoliv až potom když už se nedá dělat nic jinýho. Navíc když ho chytli policajti a zjistil že už má rok prošlou technickou tak místo aby zařídil novou tak to auto snad rok a půl stálo. Potom se teda rozhod že udělá technickou ale filcka už tam nedojela. Proběh tlumič mistkou bo co to říkal a pak už to s ní šlo z kopce. Výfuk KO, komplet tlumiče pružiny KO a celá je taková přisraná. Musim jí pak odvézt sajrajt jeden než bude saxo zase jezdit a pak musim sehnat ještě pneu nějaký vkusný a zjistit jak je to s podložkama
Function > Form
Function > Form
Spojka je KO, jinak je snad všechno v pořádku. Motoru snad nechybí už vůbec nic, ten se dělal pár dní před tím než chcípla spojka. Jenže teď sem utratil peníze co sem měl na spojku připravený, takže bude muset počkat asi do března na opravuajsik píše:a co saxo kdy bude provozu schopne ? Co vsecko je na nem KO?

Function > Form
Function > Form
[/quote]Mirek999 píše:hele a nenastavovali ti ventily protoze se pak musi saridit klapka treba na to zapomeli hlavne to nekam uz vem at vime co to je ono se to taky spatne rika na dalku co s tim je jo a cim vic motor tim vic tuning NO PLAST
co to kecas kdyz delas ventily tak nemusis delat klapku to je totalni blbost zamysli se nat tim co kecas a nemel nesmysli