.mov konvertor
Moderátor: Rudi
.mov konvertor
Nevite jak prevest video z formatu mov do nejakyho jinyho video formatu??
Looking for some car....
http://www.slunecnice.cz/product/Mov2avi/
Je to konzolová aplikace, cca 80kB, ale výborná. Je i součástí VirtualDub Mod 1541, kde je k ní i grafický rozhraní, ale není zas až tak potřeba.

Je to konzolová aplikace, cca 80kB, ale výborná. Je i součástí VirtualDub Mod 1541, kde je k ní i grafický rozhraní, ale není zas až tak potřeba.
Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.
Spusť si příkazovej řádek Start -> Spustit -> command.com a myší tam natáhni mov2avi. Pak klikni na okno příkazovýho řádku a zmáčkni mezerník. Pak tam natáhni ten MOV, klikni na okno a dej Enter.
Pro nápovědu za tu mezeru místo fajlu dej -? a vyjedou ti parametry pro nastavení komprese a kodeku.
Pro nápovědu za tu mezeru místo fajlu dej -? a vyjedou ti parametry pro nastavení komprese a kodeku.
Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
nechce se mi zakládat nové téma, když podobné sem našel (ikdyž rok a půl staré
)
Mám dotaz, sháním program na kompresi videa. Protože když nahrávam video se svým foťákem na nejlepší kvalitu, tak má 10 vteřin videa 15,6MB a to neni úplně ideální
. Formát videa se mi ukládá jako *.mov. Výslednej formát bych nejradši *.avi (ale strpím i to *.mov), ale s nějakou kompresí, při zachování relativně dobrý kvality. Na stahuj.cz sem našel pár programů, ale radši bych byl, pokud mi někdo doporučí něco ověřeného. D9ky
BTW: Vynechte rady stylu: kup si kameru
Netřeba, postačuje mi svojí kvalitou bohatě ten muj foťáček

Mám dotaz, sháním program na kompresi videa. Protože když nahrávam video se svým foťákem na nejlepší kvalitu, tak má 10 vteřin videa 15,6MB a to neni úplně ideální

BTW: Vynechte rady stylu: kup si kameru

330i E90