Tak treba moje auticko bude pro nekoho inspiraci, letosni rok si davam oddych, menit nic nebudu, kazdy rok to tak bylo a uz me to unavuje, asi starnu....

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
VlaK píše:Tak i ja jsem nakonec skoncil na tuning foru, doba si zada a kdo tu neni, je uz dneska out![]()
Jojo, delali jsme to s Dynaboomem, 4 mesice jsem u nej jed jen rohliky a travil tam kazdy odpoledne...skoro me to stalo praci a ve skole z mych vysledku taky moc radost nemeliCenda píše:tu vestavbu delali kluci ze Zlina?
Jinak moc pekny
Petrova prace se poznaVlaK píše:Jojo, delali jsme to s Dynaboomem, 4 mesice jsem u nej jed jen rohliky a travil tam kazdy odpoledne...skoro me to stalo praci a ve skole z mych vysledku taky moc radost nemeliCenda píše:tu vestavbu delali kluci ze Zlina?
Jinak moc pekny![]()
Jinak je jasny, ze kazdej si to auto udela podle sebe, proto je tuning tuningem, nikdo nema stejny vkus a proto se ty auta lisiCo byste zmenili, jen tak btw., kdyz uz se o tom bavime?
No ani mi nemluv, od ty doby, kdyz tomu nakladam, jen cekam, kdy to prijdeJohanik píše:A jak to auticko obcas "krásně" voní)) Sorry za OT
) Ale jinak pekna pracicka pane
VlaK píše:Jojo, delali jsme to s Dynaboomem, 4 mesice jsem u nej jed jen rohliky a travil tam kazdy odpoledne...skoro me to stalo praci a ve skole z mych vysledku taky moc radost nemeliCenda píše:tu vestavbu delali kluci ze Zlina?
Jinak moc pekny![]()
Jinak je jasny, ze kazdej si to auto udela podle sebe, proto je tuning tuningem, nikdo nema stejny vkus a proto se ty auta lisiCo byste zmenili, jen tak btw., kdyz uz se o tom bavime?
To bych moh, ale to je drobnost, neni videtFiesta píše:VlaK píše:Jojo, delali jsme to s Dynaboomem, 4 mesice jsem u nej jed jen rohliky a travil tam kazdy odpoledne...skoro me to stalo praci a ve skole z mych vysledku taky moc radost nemeliCenda píše:tu vestavbu delali kluci ze Zlina?
Jinak moc pekny![]()
urcite bych vymenil pedaly za RS-ovy
tak takVlaK píše:Jojo, to je von i ona - Marketa
Venek se nijak menit nebude, nejsem priznivec spoileru, kridel a podobnych veci naprosto k nicemu...ale nekomu se to libi, ja to nejsem.