fuko 46 já a Polista jdeme na snižovaní..akce na ktere se podílí Ládin,V12,Zvooky?mikael?a již tři zmiňované..
večer to samozdřejmě zakončímě chlastačkou-ostatně jak jinak..

Hoď to na FTP a nalinkuj to sem...Eskláda píše:zase to sem nejde..
Kdyz se to s nima umi,tak se neni ceho obavat.cendler píše:Eskláda : já myslel že budete dělat to tvoje?
Jinak koukám, hezky stahováky, dávejte pozor mohly by vás to bacit!!!
S tema stahovakama jsme se uz neco nastahovali.... Jsou ozkouseny i pro pera na 2t autacendler píše:Eskláda : já myslel že budete dělat to tvoje?
ty buzeranti mi poslali špatný pružiny tak jsem aspoň pomáhal..cendler píše:Eskláda : já myslel že budete dělat to tvoje?
Eskláda píše:ty buzeranti mi poslali špatný pružiny tak jsem aspoň pomáhal..cendler píše:Eskláda : já myslel že budete dělat to tvoje?
Das ist Pech.Eskláda píše:ty buzeranti mi poslali špatný pružiny tak jsem aspoň pomáhal..cendler píše:Eskláda : já myslel že budete dělat to tvoje?
Polo je ted polozeny ze jiri nekde urve vanu... ma ji tak kolem 10cm od zemezvooky píše:a jak dopadlo polo?
ARV6 píše:Polo je ted polozeny ze jiri nekde urve vanu... ma ji tak kolem 10cm od zemezvooky píše:a jak dopadlo polo?
Hehe...to sme taky rikali.zvooky píše:ARV6 píše:Polo je ted polozeny ze jiri nekde urve vanu... ma ji tak kolem 10cm od zemezvooky píše:a jak dopadlo polo?tak to se bude pecka vysvetlovat vejška při......radsi mlčim