Spadnul jsi z porodního stolu rovnou na hlavu......a máš to...Mikael píše:Me to nastesti jeste nikdo nerekl.

Spadnul jsi z porodního stolu rovnou na hlavu......a máš to...Mikael píše:Me to nastesti jeste nikdo nerekl.
To by mi to ale musela rict nejaka verohodna osoba.A ne clovek,co ma maly auto a snazi se svuj komplex lecit bouranim do vetsich a odolnejsich veci....hattori_hanzo píše:Spadnul jsi z porodního stolu rovnou na hlavu......a máš to...Mikael píše:Me to nastesti jeste nikdo nerekl.
Co ty jsi za hajzla to svět neviděl!Mikael píše:To by mi to ale musela rict nejaka verohodna osoba.A ne clovek,co ma maly auto a snazi se svuj komplex lecit bouranim do vetsich a odolnejsich veci....![]()
![]()
To mam vsechno od tebe.Tys me to naucil.hattori_hanzo píše:Co ty jsi za hajzla to svět neviděl!Mikael píše:To by mi to ale musela rict nejaka verohodna osoba.A ne clovek,co ma maly auto a snazi se svuj komplex lecit bouranim do vetsich a odolnejsich veci....![]()
![]()
Vy dva se nemusite nic ucit.zvooky píše:a kdo co naučite me?
no jsem na zitra zvedavej jak to pujde...Eskláda píše:vo co pořád jde?? už nejsem tuzingař.. těším se na snižováni..
Ehm....jakoze kdyz sundas naraznik a prahy,tak nejses tuzingar????A co ty svetylka a mlhovky porad???Eskláda píše:vo co pořád jde?? už nejsem tuzingař.. těším se na snižováni..
Kdepak,už se zase vrací,je to normálně akce pořádaná městem...Mikael píše:Doprovod????Ja myslel,ze lampionovy pruvody na prvniho maje uz zrusili...
No tak to Klada jede prvni.To je jasny.hattori_hanzo píše:Kdepak,už se zase vrací,je to normálně akce pořádaná městem...Mikael píše:Doprovod????Ja myslel,ze lampionovy pruvody na prvniho maje uz zrusili...
Nakonec jednou skončí u hasičů,protože jak se říká - z pytláka je nejlepší hajnej!Mikael píše:Fuko je vsech pyromanu futral...