Tlumiče...

Moderátoři: Fazeey, tholis

Odpovědět
Chosse
Kontaktovat uživatele:

Tlumiče...

Příspěvek od Chosse »

Zdravím všechny kdo fandí škodovkám.Kluci mám dotaz.Sehnal jsem 250 přední závodní pružiny a nevím jaký tam dát tlumiče.Nechci tam origo.Chci tuhší,poradí někdo jaký se dají sehnat,kde a samozřejmě za kolik.Díky předem Chosse
Přílohy
Dobrý co?
Dobrý co?
Policie.jpg (164.44 KiB) Zobrazeno 642 x

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Re: Tlumiče...

Příspěvek od Fiesta »

je to na rapida....pokud ano tak HP Sporting chce za tlumice kolem 10 000,- s DPH....

jinak pokud to mas na normal jezdeni, radsi bych pritvrdil origo tlumice...kup ovyorigo apritvrd. je to jednoduchy a i efektni...(jiny olej a mensi uprava na konstrukci)
VW PASSAT B5

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

No mám to na normál ježdění.Můžeš popsat upravu tlumiče?Díky

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

SPEEDPRO Tlumiče Škoda - Opět vylepšené!!!
Škoda sportovní tlumiče SPEEDPRO RACE. Pro Š1000 až 120, 130 a Rapid. Nahrazují již nevyráběné tlumiče od spol. HP Sporting. Možno repase. Cena za sadu. NOVÁ KONCEPCE ! -zvýšení tuhosti tlumení

Cena sady 5490Kč!

Obrázek
jinak obchod najdeš v Plzni a posílaj na dobírku.

Jenom vim že sem to tam zahlíd, tak to sem házim,jinak netušim co to je, protože škodovku fakt nemam
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

mrkni na www.skoda.stable.cz

Jinak uprava spociva v kompletnmrohozeni tlumicu...vymena oleje za hustci a vyodlozkovat tyc tlumice....tip padem ti pistnice sjede o dost dolu(zalezi na vysce podlozek) a dostanes tak nizsi a pritom o dost tvrdsi tlumic, ktery vydrzi pomerne dlouho....
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Ritchma píše:SPEEDPRO Tlumiče Škoda - Opět vylepšené!!!
Škoda sportovní tlumiče SPEEDPRO RACE. Pro Š1000 až 120, 130 a Rapid. Nahrazují již nevyráběné tlumiče od spol. HP Sporting. Možno repase. Cena za sadu. NOVÁ KONCEPCE ! -zvýšení tuhosti tlumení

Cena sady 5490Kč!

Obrázek
jinak obchod najdeš v Plzni a posílaj na dobírku.

Jenom vim že sem to tam zahlíd, tak to sem házim,jinak netušim co to je, protože škodovku fakt nemam
nekdo je chvali a nekdo je zavrhuje...ja sem je projizdel a se 260 pruzinami byl rozdil celkem markantni...tvrdsi , ale takovy nedockavy....i kdyz cena je myslim slusna....ale zda se mi ze to jsou pouze upravene serie...
VW PASSAT B5

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Dobrý,tak asi zkusím upravit ty sériovky a uvidím jak to pujde a co to udela.Zkousel jsem uz tak pred rokem dat jen hustsi olej ale nic moc to neudelalo.Jestli muzes tak mi tady trosku podrobneji popis tu upravu s tema podlozkama a jakej olej je idealni.Nekdo tam pry dava prevodovej?Diky

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

prevodovej se tam dava proto, ze je hustci....ja osobne tam budu davat hydraulickej oil(ma trochu jiny vlastnosti nez prevodak)....ale ted si nevzpomenu na oznaceni....jak budes mit tlumic rozdelane tak napis...ale jak rikam , je lepsi upravovat nove...
VW PASSAT B5

kentoya

Příspěvek od kentoya »

hlavně tam nelejte pp90 bo v zimě se ani nehnou a vytrhnou se i pp80 je dost brutus, já tam mám 90 a je to síla, ale musíš se s tím naučit jezdit a je to bomba
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

No já tam chci dát asi tu pp90.Doufám že budu spokojen,pokud ne tak zainvestuju a koupím ty origo Speedpro.Tak zatím a díkes
Není třeba...

Odpovědět

Zpět na „ŠKODA scene“