cire svetla felicia
cire svetla felicia
Nevite kde by se daly sehnat zadni cire svetla,ne kryty na feldu..nasel jsem je zatim jen na spoilercentrum.cz nevite o necem jinem...diky
já myslel,že myslí ty celý bílý světla,ne jen kryt...jinak čirý se daj předělat zatím jen z golfa III.Ikdyž jsem od kámošů slyšel,že by se snad mělo blýskat na lepší časy a něco čirýho se prý na filcku chystá
ale znám to jen z doslechu. Jinak to bílý světla bych prodal tak za 1000 bez žárovek a 1300 i s led diodama

me to moc vitpny neprijde....F.N.T (Jergi) píše:To bude nejspíš tim, že je to německý auto a je jich vyrobenejch krapet víc než Felin....Kukesak píše:zaslouzila je slaby slovo...vzdyt je to jedno z nejpocetnejsich vozu u nas...i pitoma fiesta z 89 je ma...

Re: cire svetla felicia
když to tady tak řešíte...mám dotaz..nevíte někdo jestli ty lampy z Golfa III maj stejnej vstup na konektor jako u Feliny?..nemusi se delat jiny zapojeni?....Ja myslim nez nekdo udela poradny lampy na felinu tak toho se asi nedockame takze nezbyde nic jinyho nez ty svetla z Golfa:-)
..ti useknu ruku!:-)
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Cjoctavian
Mne to povedali este pred cca. 18 mesiacmi na Autosalona Nitra, ze vraj In-pro chysta... a odvtedy nic 

Poldové možná ani nepoznaj,že jsou upravený,ale budou vědět,že tam nepatříChuck píše:Jo s těma světlama mě to taky štvě- opravdu by si zasloužila nějaký hezoučky třeba i diodovy. Myslim že by šli na odbit pěkně dobře. Koupil by je asi každej kdo tuni felinku. Jak je složity tam namontovat ty světla z golfa ???? A jak to vemou poldove a technicka???

- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
To já takyOXiDE.cz píše:já chci jiný zadní světlááááááá na Felinkuuuu

Nehraješ náhodu LFS?
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
co je LFS?Šigy píše:To já takyOXiDE.cz píše:já chci jiný zadní světlááááááá na Felinkuuuu![]()
Nehraješ náhodu LFS?
Já sem z Prachatic, jižní čechy - kousek od Budějc
Felda forever
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Ale to je online hra a tam jezdí taky oxide.czOXiDE.cz píše:co je LFS?Šigy píše:To já takyOXiDE.cz píše:já chci jiný zadní světlááááááá na Felinkuuuu![]()
Nehraješ náhodu LFS?

Subaru Impreza GT
Cože??? to je prevííít. Zeptej se ho proč se tak jmenuje. Třeba mi přiláká lidi na webovkyŠigy píše:Ale to je online hra a tam jezdí taky oxide.czOXiDE.cz píše:co je LFS?Šigy píše: To já taky![]()
Nehraješ náhodu LFS?

No, nebudu rozjíždět OT
Felda forever