Motor Facko 1.3 Karbec

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Motor Facko 1.3 Karbec

Příspěvek od Idaho »

ta poppelnice byla vylitá betonem, ne ? :) me osobně ve fáčku sejmul VW transporter v rychlosti hodne překračujující 80km/h - holt to neubrzdil ani neukecal :) - a krome toho že fáčko má dodnes vyboulenou střechu, trošku šmajdá a má vylisovanou jeho SPZ v nárazníku tak jezdí :) na první poheld ezkušenej člověk nepozná že je to ttálka za kterou pojištovna vyplatila 38tis :)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

f

Příspěvek od fakie vw »

Byla to popelnice, v která byla poloprázdná.alr byla rozmetená na kusy 8) A dokonale 8) Tak to si měl štěstí. 3koda,že mi nejdou uložit votky do fora bych tam dal fotky mojí havárky v golfu. By ses zasmál 8) Ale myslím,že takovou melu by asi Fáčko nevydrželo :nono:
VW golf II GT 1.8Turbo

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no víš štěstí než ty v tom tranziotu, fáčko vystřlilo dopředu ( takové zrychlení jsme nečekal :D ) a dvěmakrásnejma smyčkama jsem se vyhnul sloupku mostu - urazil jsme o něj zrcátko - zakontroval a podvou kolech ho obrátil do portisměru... VW skončilo přímo v tom sloupku a rpo tři pasažéry jela sanita :( bylo to v obci, já jel kolem 60-65km projel jsme kruháč a před kruháčem za mnou nebyl, když jsme byl cca 70 m od kruháče tak mi vbehla kočka a já přibrzdil ( ne uplně, jen jsme stáhnul tak na 40 ).... no prda tobyla pořádná.. podel svědku bral kruháč skoro rovně po středovém chodníčku... policajtum tvrdil že jel 60-70km v hod.. a oni s emi vysmáli, že prej jeslti maj zavolaj experta.. tak mu napsali 80-90km/h ale musel jet mnohem rychleji, protože o ten sloup přerazil motor :(
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

f

Příspěvek od fakie vw »

Tak to musela být mela. Takhle rozsekat transportera to musela bý rychlost tak aspon 100. A co ti zranění co jim bylo? Přežili to v poho? Tak to zrychlení muselo být NITRO hadra 8) Podobné se atalo kámošovi na Golfu II. Zabočoval v levo a čekal až projede protijedoucí auto a ze zadu do něj narval týper 70kou se š 120. Škodovka na sračky,jako vždy :lol: ale golf byl taky pocuchaný. Dostala to podlaha v kufru,ale opravilo se to 8) A ještě ten týpek měl značky z Fáčka takže byl v bordelu až po uši :lol: Kamoš dostal 45 000.
VW golf II GT 1.8Turbo

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no zranění - pár zlomenejch žeber, přeraženej nos, nejhuř na tom byl šofér. oni měli taky slušnej pruser, bylyi to instruktoři z dětského tábora co jeli na slovensko, měli vytrhané zadní sedačky a tam meli lehátka, polni kuchyni atd.. a na tom jim seděli tři holky :( ty děcka měli štetsí jakokráv, že ta kuchyn prletele mezi nima.. lehátko ksrz sedadlo dloudlo spolujezdce do zad a ten na tom byl nejhuř..

největší šok,byl kydž ho odvezli ( byli tam dve sanity jedna hohned vezla prač, druhá dělal ošetření namíste ) tak asi po půl hodine volali ž ezemřel.. šok jako kráva.. naštestí to byl pouze bordel v našich nemocnicích, přijíždeli dve sanity od dvou rozdílných nehod.. manželce jednoho duchodce co ho sejmulo auto zavolali že to jsou jen naražená záda, že bude v pohodě ... ( ted s odstupem se tomu směju ale v tu chvíli mi do smíchu nebylo )...

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

f

Příspěvek od fakie vw »

Tak to muselo být maso. :( Hlavně,že to tak dopadlo. Takové magory podkávám často na cestách a ještě mají auto po tech stránce K.O. A co bylo tobě? Já měl naražené koleno a trochu mš tlačilo od pásu jinak nic. Jo no někteří magoři dšlaj na cestě vylomeniny. Když spěcháš tak spěcháš,ale tak abys to zvládl ne někoho potlačil, a ještě vezl dětcka :(
VW golf II GT 1.8Turbo

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no se mnou se uthla sedačka a týden mne bolele záda jak jsme se zlomils ní :D jinak v pohodě, babča co seděla vedel mne byla týden an diazepanu :D

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

Já se přidam, já mam taky fáčko r.v. 94 a mam docela dobře prorezlý všechny dveře. Jinak motor šlape jako hodinky (je tam ten monovstřik) ale je pravda že při těch 150 se to klepe jak drahej pes
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

f

Příspěvek od fakie vw »

Chudák babča :( No,ale bud rád, že to bylo ze zadu. Kdyby tě sundal čelně tak jste možná mrtví nebo kdoví jak zmrzačení a polámaní. Ale ze předu trefit dodávku s osobákem to bývá často kruté :evil:
VW golf II GT 1.8Turbo

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

tak to já se taky přidám.. Měl sem fáčko 89, po korozi nikde ani známky, no vlastne jen začínaly dveře dole v tom ohybu.
Bylo na HP podvozku a při 180 drželo líp jak G3 při 140. Výkon dostatečnej. Brzdy perfektní.
Vzpomínám na něj v dobrym a rád, bylo to prostě perfektní autíčko 8)
klidně bych to zase vyměnil zpátky :D
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Favo RS

Příspěvek od Favo RS »

Taky mam favo na HP,zadní náprava z feldy combi se zkrutným stabilizátorem.podvozek mam rychlejší než motor.Úprava toho motoru je dost nákladná,souhlasím když chceš vetší výkon tak radši vyměnit motor nebo auto.Ale co už to auto buď rád nemáš,nebo ho miluješ.Já mám motor v plánu,jdu do toho,úprava bude od chovanec motorsport.Bude z toho asi 1.4.potom už to stejně stačí.nevim jak vy,ale ja když vjedu na dálnici,tak ani toho poblbanýha favosa nemůže člověk pustit,protože se ti tam naserou buď 2 kamiony,nebo furt na někoho blikáš ať ti uhne,takže favoš upravenej na cca 90 kobyl s 850kg si myslim stačí.No a jestli golfa?Golfa upravuje každej,se podivej na sraz kolik je tam hezkých favošů,samej vánoční stromek,samozřejmě jsou,ale je jich daleko míň než těch golfů
Škoda forever

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Favo RS píše:Taky mam favo na HP,zadní náprava z feldy combi se zkrutným stabilizátorem.podvozek mam rychlejší než motor.Úprava toho motoru je dost nákladná,souhlasím když chceš vetší výkon tak radši vyměnit motor nebo auto.Ale co už to auto buď rád nemáš,nebo ho miluješ.Já mám motor v plánu,jdu do toho,úprava bude od chovanec motorsport.Bude z toho asi 1.4.potom už to stejně stačí.nevim jak vy,ale ja když vjedu na dálnici,tak ani toho poblbanýha favosa nemůže člověk pustit,protože se ti tam naserou buď 2 kamiony,nebo furt na někoho blikáš ať ti uhne,takže favoš upravenej na cca 90 kobyl s 850kg si myslim stačí.No a jestli golfa?Golfa upravuje každej,se podivej na sraz kolik je tam hezkých favošů,samej vánoční stromek,samozřejmě jsou,ale je jich daleko míň než těch golfů
Souhlasím z Fávo RS.
FUCK AIRRIDE

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Butcho píše:
Favo RS píše:.......
Souhlasím z Fávo RS.
přesně tak, zažil sem si s nim svý a byly to super zážitky 8)
už se "seriovkou" mi težko někdo ujel a s 90 konma to musí lítat kurevksy :lol:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Vtip je v tom, že kvalitně upravit favorita tě vyjdě finačně stejně jako třeba toho Golfa. Když tak nahamtáš motor, aby to jelo (karbec, vačky, písty...) tak, ale poznáš sám, že to bude chtít asi i lepší spojku, a hlavně - sportovní tlumiče a tvrdší přužiny+ schopnější brzdy!!! A to máš jen techniku, styling a hifi je pak další bezednou studnou kam můžeš rvát pěníze.
Ale o tom ten tuning je ne? :sun:

Sepia

Příspěvek od Sepia »

Kingmichal píše:Poradte mi co udelat (jestli teda neco jde udelat) aby to nebylo tak liny. Diky moc
http://www.engitec.wz.cz/ -pozri KITY MOTORU

Favo RS

Příspěvek od Favo RS »

Sepia píše:
Kingmichal píše:Poradte mi co udelat (jestli teda neco jde udelat) aby to nebylo tak liny. Diky moc

http://www.engitec.wz.cz/ -pozri KITY MOTORU
No to je právě ono co já bych si do fava chtěl hodit.Myslim,že to bude docela dobrý
Škoda forever

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“