WEBZDARMA přístup přes FTP nejede
Moderátor: Rudi
WEBZDARMA přístup přes FTP nejede
Netušim proč ale nemůžu se dostat přes total commander na ftp stránek co sou na webuzdarma. Měl bych to mít vyplnění dobře i s heslem. A prostě mi to prdne připojení se nezdařilo a nazdar. Já už fakt nevim co s tim. Předtim to šlo. Zkoušel sem stáhnou jiný klienty a stejně nic 

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: WEBZDARMA přístup přes FTP nejede
zkus to přes www rozhraní
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

Mě to dřív fungovalo všechno, pak sem tam dlouho nebyl a od tý doby nic nejde, ale ty stránky pořád fungujou a nic novýho sem se nedočet.Georgerob píše:a nastavený to máš asi dobře co..když ti to předtim jelo normálně v pohodě
jako mě to jede, občas to napíše neplatný heslo nebo tak nějak, ale na druhej, třetí pokus zas ourájt...
Ten hostitel je snad u mě - ftc.wz.cz, login taky, heslo mam správný a to by snad mělo stačit ne?
Function > Form
Function > Form
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Hostitel je u wz : "ftp.webzdarma.cz" ! Jméno je pak tvoje adresa a heslo je heslo...

Tak takhle to nešlo tak sem jen tak zkusil ftp.ftc.wz.cz a sem tam, ale to to museli zase změnit a já nic neviděl, předtim mi to šlo v pohoděkujon píše:Hostitel je u wz : "ftp.webzdarma.cz" ! Jméno je pak tvoje adresa a heslo je heslo...
Function > Form
Function > Form
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já to teďka zkoušel jak sem ti psal a mě to jde pořád, tak nevim v čem je u tebe zakopanej pesRitchma píše:Tak takhle to nešlo tak sem jen tak zkusil ftp.ftc.wz.cz a sem tam, ale to to museli zase změnit a já nic neviděl, předtim mi to šlo v pohoděkujon píše:Hostitel je u wz : "ftp.webzdarma.cz" ! Jméno je pak tvoje adresa a heslo je heslo...