Asi vysaju tu plnou nádrž co sem natankoval,poleju celý auto a zapálim!!
Moderátor: Idaho
Je to 1,3 50kw r.v. 97 a MPI to neniBulda píše:co v tom mas za motor 1.3 nebo 1.3MPI
Na tu kapalinu se podívám kolik jí tam je, ale podle toho budíku teploty oleje mi to příjde že se to auto hrozně málo zahřívá, většinou to vyleze na první čárku po minimu kde je snad 70 stupňů. To je málo nebo normál u takovýho auta? Jinak mi to příjde že když to auto běží tak z výfuku dost cejtit benzín, což by asi odpovídalo svíčkám a kabelům ne?Beaver píše:Nežere to chladící kapalinu ? Vykoplý víčko by mohlo být snad i těsnění pod hlavou. Jinak bych šel po těch kabelech, svíčkách a rozdělovači.
to dělaj vlhký kabely. Na fáčku mi to dělalo taky. Stačí ty kabely vzít do tepla a oni vyschnou.Ritchma píše:Jaká směs? rozdělovač je takový to na co se napojujou kabely od svíček? já se v tom hovno vyznámTermik píše:Rozdělovač, směs, svícny....Co stojí? Já zkusim jestli to zítra nenahodim koupit ty svíčky a kabely.
Mě u Favorita svíčky taky vypadaly "poměrně dobře" a když jsem je vzal ocelovým kartáčem, tak auto začalo chvilku startovat trochu líp, takže bych na to úplně nespolehnul a pokud nevíš jak dlouho tam jsou a jestli jsou OK, tak se sadou nových chybu neuděláš. Optimálně je koupit i s tou sadou zapalovacích kabelů a víčkem rozdělovače, u tady těch aut to není tak drahá záležitost a vyplatí se to.Ritchma píše:Svíčky sem vytahal a vypadaj poměrně dobře. Jestil je to blbost tak nevim, ale jak říkám je to r.v. 97 v techničáku to má 50kw a mpi to prostě neniAle moje auto to neni a o felície se moc nezajímám, jenom říkám co vim
Máš recht, to auto prodejte, to bude nejlepšíRitchma píše:Jo a už radši rapidně omezim používání filcky a urychleně se pokusim rozchodit saxíka protože ta filcka mě už leze na nervy. nemůžu se dočkat až šlápnu na plyn a bude tam do kopce víc než zvládá filcka z kopce