To věřím,přece jenom je to hlaďounkej tvrdej plech!ARV6 píše:No jezdila uplne sama. Chtelo by to neco vymyslet na tu sobotu, je tam peknej kopecek

No mam docela radost ze se mi to povedlo takhle rychleGajda píše:no ty krávo tak až takhle rozebrat auto to už jsem dlouho neviděl heh
Že jo?!Jsou to barbaři,takhle to nemilosrdně rozřezat...Gajda píše:no ty krávo tak až takhle rozebrat auto to už jsem dlouho neviděl heh
Jo jo.Rychle to bylo.Zvooky by si mel vzit z tebe priklad....ARV6 píše:No mam docela radost ze se mi to povedlo takhle rychleGajda píše:no ty krávo tak až takhle rozebrat auto to už jsem dlouho neviděl heh
Zvooky se ovšem drží hesla:"Pomalý způsob stavění,dává mému Géčku nezaměnitelný vzhled a image,který se v cult-stylu dědí z generace na generaci.Proto si můžete být jisti že až Vás předjedu,tak Vám nakopal prdel s láskou tvořený vůz...Mikael píše:Jo jo.Rychle to bylo.Zvooky by si mel vzit z tebe priklad....
hattori_hanzo píše:Zvooky se ovšem drží hesla:"Pomalý způsob stavění,dává mému Géčku nezaměnitelný vzhled a image,který se v cult-stylu dědí z generace na generaci.Proto si můžete být jisti že až Vás předjedu,tak Vám nakopal prdel s láskou tvořený vůz...Mikael píše:Jo jo.Rychle to bylo.Zvooky by si mel vzit z tebe priklad....
Géčko,kult který spojuje"
Já věděl že se ti to bude líbit!zvooky píše:hattori_hanzo píše:Zvooky se ovšem drží hesla:"Pomalý způsob stavění,dává mému Géčku nezaměnitelný vzhled a image,který se v cult-stylu dědí z generace na generaci.Proto si můžete být jisti že až Vás předjedu,tak Vám nakopal prdel s láskou tvořený vůz...
Géčko,kult který spojuje"![]()
lip bych to neřekl, děkuju
a sou to obe aspon strikacky?Mikael píše:"Géčko"........atmosferam u Saabu se zase obecne rika "Íčko".....
jojo injekčníARV6 píše:a sou to obe aspon strikacky?Mikael píše:"Géčko"........atmosferam u Saabu se zase obecne rika "Íčko".....
Můj Píčudélník je štyrválec pyčo!Mikael píše:Muj Sob je Jetronic....
No to Croma a Thema takyMikael píše:Muj Sob je Jetronic....
To rikam porad...kopie.....ARV6 píše:No to Croma a Thema takyMikael píše:Muj Sob je Jetronic....
MAs na to autorsky prava???Tak nedrzkuj.Vcera sme s V12 videli peknou caramelu,2,5 beno,dokonce syncro.A vtuningu.S modrejma svetylkama.zvooky píše:a jeje chlapci zkuste byt originalni
A jeste si zapomel na tu jednu karamelu co jsme potkali veeeeeelmi bliiizko.....Mikael píše:MAs na to autorsky prava???Tak nedrzkuj.Vcera sme s V12 videli peknou caramelu,2,5 beno,dokonce syncro.A vtuningu.S modrejma svetylkama.zvooky píše:a jeje chlapci zkuste byt originalni
Mikael píše:MAs na to autorsky prava???Tak nedrzkuj.Vcera sme s V12 videli peknou caramelu,2,5 beno,dokonce syncro.A vtuningu.S modrejma svetylkama.zvooky píše:a jeje chlapci zkuste byt originalni
Uděláme nějakou rozlučku ne?zvooky píše:jo chlapci snad bude brzy caramela sloužit jinymu panovi
hattori_hanzo píše:Uděláme nějakou rozlučku ne?zvooky píše:jo chlapci snad bude brzy caramela sloužit jinymu panovi
Jaktože ne?Já už se těšil na chlastačku...zvooky píše:asi nebude
No tak chlastačku bych dal ale ne v caramelehattori_hanzo píše:Jaktože ne?Já už se těšil na chlastačku...zvooky píše:asi nebude