ty si vsechny snad videl tak co se seresGajda píše:koukej dávat a neser se figurozvooky píše:sem linej ty fotky hodit nekam na web.....tak na to se*u

ty si vsechny snad videl tak co se seresGajda píše:koukej dávat a neser se figurozvooky píše:sem linej ty fotky hodit nekam na web.....tak na to se*u
On je viděl,ale my ne...zvooky píše:ty si vsechny snad videl tak co se seresGajda píše:koukej dávat a neser se figurozvooky píše:sem linej ty fotky hodit nekam na web.....tak na to se*u![]()
sráči jeden......zvooky píše:vetšina jich je nekde tady v tech ostatnich tematech
chcači jeden.....Gajda píše:sráči jeden......zvooky píše:vetšina jich je nekde tady v tech ostatnich tematech
hele abych si pro tebe nedošel mám to jen tři krokyzvooky píše:chcači jeden.....Gajda píše:sráči jeden......zvooky píše:vetšina jich je nekde tady v tech ostatnich tematech
Gajda píše:hele abych si pro tebe nedošel mám to jen tři krokyzvooky píše:chcači jeden.....Gajda píše: sráči jeden......
no dobře sem trochu přeháněl noooozvooky píše:Gajda píše:hele abych si pro tebe nedošel mám to jen tři krokyzvooky píše: chcači jeden.....![]()
to by si musel mit sedmimílove boty
On zase bude potřebovat extra písemnou žádost!Mikael píše:Tak za nim dojdi a zajisti,ze se tu objevi ty jeho karky.
tak mi to nevyšlo nebot mě ten lump vzal pánvičkou po hlavě hned ve futrech u hlavních vchodovích dveříMikael píše:Tak za nim dojdi a zajisti,ze se tu objevi ty jeho karky.
Gajda píše:tak mi to nevyšlo nebot mě ten lump vzal pánvičkou po hlavě hned ve futrech u hlavních vchodovích dveříMikael píše:Tak za nim dojdi a zajisti,ze se tu objevi ty jeho karky.
Nejlepší z nejlepšíííííchMikael píše:Vy ste teda sousedi...
zvooky píše:Nejlepší z nejlepšíííííchMikael píše:Vy ste teda sousedi...
Ty jsi neviděl Co je doma to se počítá nebo Zítra to roztočíme drahoušku?Mikael píše:Vy ste teda sousedi...
Jo jo.Jen tobe se porad nase vtipky nezdaji.zvooky píše:To je fakt.....lepší je si z nej delat prdel než brat vsechno važne
On je prostě už takovej suchar no...Mikael píše:Jo jo.Jen tobe se porad nase vtipky nezdaji.zvooky píše:To je fakt.....lepší je si z nej delat prdel než brat vsechno važne
hattori_hanzo píše:On je prostě už takovej suchar no...Mikael píše:Jo jo.Jen tobe se porad nase vtipky nezdaji.zvooky píše:To je fakt.....lepší je si z nej delat prdel než brat vsechno važne