MAZDA 626 Spoilery???

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Lu82 píše:na 626 maji predni naraznik na http://www.tune-car.kvalitne.cz/
a na 323 F BA maji myslim si ze u firmy JK Design za slusne prachy. A jnak pokud neco shanite 323 F tak v klubu www.323f.cz ti poradi. Ale jinak se na mazdy vetsinou provadi uprava narazniku z jinych aut
Trochu se vracím k starému tématu.Konkrétně ten obchod www.tune-car.kvalitne.cz/ asi prodává spoilery jen bez Atestu.Což bude od července velkej problém.Nebo na to policajti tolik nehleděj?Třeba bych možná nějakej ten doklad o Atestu mohl sehnat nebo okopčit.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Darden píše:
a na 323 F BA maji myslim si ze u firmy JK Design za slusne prachy. A jnak pokud neco shanite 323 F tak v klubu www.323f.cz ti poradi. Ale jinak se na mazdy vetsinou provadi uprava narazniku z jinych aut
Trochu se vracím k starému tématu.Konkrétně ten obchod www.tune-car.kvalitne.cz/ asi prodává spoilery jen bez Atestu.Což bude od července velkej problém.Nebo na to policajti tolik nehleděj?Třeba bych možná nějakej ten doklad o Atestu mohl sehnat nebo okopčit.
Je to tak. Tune&Car nárazníky (a ani nic jinýho od nich) atest nemají. Ty nárazníky od nich mám v nabídce, je to klasický lamino.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Beaver píše:
Darden píše:
Je to tak. Tune&Car nárazníky (a ani nic jinýho od nich) atest nemají. Ty nárazníky od nich mám v nabídce, je to klasický lamino.
Pak mám teda dotaz jak všichni ti lidi co mají spoilery bez atestu budou delat musí jich být spousty.Já se zrovna rozmýšlím jestli koupit tyhle spoilery nebo ne.U technické není problém ale jak policajtům dokážu ten ATEST?!

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Georgeos píše:626ka je na tuning děsný auto. Buď se musí všchno řešit individuálně nebo dovozem. Zatím o jediným bodykitu na 626 ku vím od Pakfeifera jenže třeba za bodykit na GD chce kolem 60 000.
V americe se na GEčko prodávají celkem hezký sady ale opět je to pouze dovoz. Jinak na motor podvozek bys mohl sehnat něco přes Maraudera. Už tu jednou ukazoval svody na Prode (2,5 V6 motor) .......
Podvozek se dá za velice hezkej peníz sehnat na www.podvozky.cz od firmy Weitec. Brzdy pak na 626ku dělá za dobrej peníz OZ Zimmemann, do interiéru můžeš koupit sedačky bez konzolí, volant i s nábou na 626ku (blbě se shání) vyrábí třeba Luisi a zbytek je většinou uni......

Tady jepříklad jedný sady z USA
http://www.shophyperformance.com/store/000680.html

Jinak věci jako přední nebo zadní optika na tohle auto neseženeš.Ani já je zatím nikde neviděl ani na GE ani na moje GD
Pokud mohu poradit tak začni u kol. Akorát že 5*114,3 není zrovna terno na velký výběr :mad:
A je třeba levnější kdzy mi te kit někdo z USA pošle?Našel jsem krapet levnější http://www.wickedbodies.net/generic192.html A co je to ten material FG?

Lobo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

Darden píše: A co je to ten material FG?
fiber glass=skelny vlakno=laminat :D

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Lobo píše:
Darden píše: A co je to ten material FG?
fiber glass=skelny vlakno=laminat :D
Aha tak zase laminát.Tak zase mám Smolíka.
To asi vidím tak že počkám do léta jak to policajti budou hodnotit a pak uvidím jestli má cenu do toho jít nebo ne.
Co radíte vy?Chci koupit lamino spoilery na předek,zadek a prahy.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Darden píše:Pak mám teda dotaz jak všichni ti lidi co mají spoilery bez atestu budou delat musí jich být spousty.Já se zrovna rozmýšlím jestli koupit tyhle spoilery nebo ne.U technické není problém ale jak policajtům dokážu ten ATEST?!
Já myslím, že tak horký to nebude. Konkrétně třeba u zadních nárazníků je dle mýho názoru potřeba splnit to, že to nebude nějak ohyzdně zvětšovat šířku auta, bude to dostatečně plnit funkci "zástěrek" aby od kol nelítal bordel a šutry, nemělo to ostrý hrany a pokud tam bude SPZka, musí by být osvětlená. Že na tom není vidět nějakej atest, to je úplně normální - nějaký číslo součástky na klasickým nárazníku je obvykle někde zevnitř a nikdo se k němu nedostane a pokud bych měl z laminátu přesnou kopii sériovýho nárazníku, tak jak mi bude policajt při kontrole dokazovat, že to je nárazník kterej tam být nesmí ? Když to bude v laku a on na to poklepe prstem, zjistí hovno. Nebo mi snad při silniční kontrole budou rozebírat celý auto a koukat kde co má jaký číslo ? Myslím, že ne Time... :wink:

SkejT

Re: MAZDA 626 Spoilery???

Příspěvek od SkejT »

4 Darden: mrkni sem,tady neco je na M626 http://www.centerautoparts.com/auto-bod ... Z6261.html

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Beaver píše:
Darden píše:Pak mám teda dotaz jak všichni ti lidi co mají spoilery bez atestu budou delat musí jich být spousty.Já se zrovna rozmýšlím jestli koupit tyhle spoilery nebo ne.U technické není problém ale jak policajtům dokážu ten ATEST?!
Já myslím, že tak horký to nebude. Konkrétně třeba u zadních nárazníků je dle mýho názoru potřeba splnit to, že to nebude nějak ohyzdně zvětšovat šířku auta, bude to dostatečně plnit funkci "zástěrek" aby od kol nelítal bordel a šutry, nemělo to ostrý hrany a pokud tam bude SPZka, musí by být osvětlená. Že na tom není vidět nějakej atest, to je úplně normální - nějaký číslo součástky na klasickým nárazníku je obvykle někde zevnitř a nikdo se k němu nedostane a pokud bych měl z laminátu přesnou kopii sériovýho nárazníku, tak jak mi bude policajt při kontrole dokazovat, že to je nárazník kterej tam být nesmí ? Když to bude v laku a on na to poklepe prstem, zjistí hovno. Nebo mi snad při silniční kontrole budou rozebírat celý auto a koukat kde co má jaký číslo ? Myslím, že ne Time... :wink:
Dobř,tak se prosím koukni na první stránku tohoto tématu a řekni je stli se ti ty nárazníky zdají přijatelné.Ten zadní bych tipnul že je ještě OK ale co ten předek?
Dál bych se zeptal ostatních jestli mají podobnej názor ohledně homologaci spoilerů,jestli to bude jak doted že nehomoogované bude doprava lehce přehlížet.Nebo to bude brutální hon hlavně na tyto tuningové součásti auta.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Obrázek
Obrázek
93-97 4PBK.GR. $723.00
------------------------------------------------------------------------
Obrázek
Obrázek
93-97 4PBK. GR. $668.00

URL: http://www.wickedbodies.net/generic192.html

amogh

Příspěvek od amogh »

teda vsechny ty plasty co tu jsou mi pripadnou priserny - soráč

na auto takovyhle tvaru se nehodi :-(

sraz to dolu, poradny kolesa a spokojenost bude daleko vetsi uvidis :D
Touran BMM

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Obrázek
395,- EURO
Obrázek
415,- EURO

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

[quote="amogh"]teda vsechny ty plasty co tu jsou mi pripadnou priserny - soráč

na auto takovyhle tvaru se nehodi :-(

sraz to dolu, poradny kolesa a spokojenost bude daleko vetsi uvidis :D[/

Kolesa určitě dám jiny budou to asi tyhle ale ještě nevím jestli 15" nebo 16" http://www.elektrony.cz/images/elektron ... 42-big.jpg s tím že musím vytáhnout lemy blatníků.To zas tak velkej zásah není,nebo ano?
A co se týče plastů tak sem se chtěl poradit tady.Třebas křídlo Shogun sice mám ale dávat ho tam už určitě nechci.Jinak dík za názor,rád uvítám další.Pokud se přece jen rozhodnu pro spoilery tak nevím co s barvou.Moje auti je stříbrná metla.
Naposledy upravil(a) Darden dne 16 úno 2006 13:27, celkem upraveno 1 x.

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Jinak co se týče vnitřku v nedeli přivezu bouanou 626ku r.v98 A chci z ní přehodit sedačky,tapec a možná i palubku.Jinak mi řekněte pokud se trochu moc rozkecávám. 8)

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

To auto je veliký dej na to 17ky. a bejt tebou nepouštěl bych se do plastýů co tak nějak nekorespndujou s tim autem, to auto je hodně kulatý a v tom duchu bych se řídil dál.ale je to toje kára a tvůj názor.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Palka

Příspěvek od Palka »

TA MODRA JE FESNA BARVA I TY PLASTY ALE MAZDA JE MAZDA PROSTE ZADNA KVALITA A ZVLASTE TAHLE.MYSLYM ZE JAPONCI CELKOVE NIC MOC.NIC S TIM NEDELEJ A POCKEJ NA NECO KVALITNEJSIHO{AUTO} :lol:

Palka

Příspěvek od Palka »

Darden píše:Jinak co se týče vnitřku v nedeli přivezu bouanou 626ku r.v98 A chci z ní přehodit sedačky,tapec a možná i palubku.Jinak mi řekněte pokud se trochu moc rozkecávám. 8)
POCHYBUJU ZE NECO BUDE PASOVAT NECO Z 98 NA TVOJI STARSI KARU. :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Darden píše:
Beaver píše:
Dobř,tak se prosím koukni na první stránku tohoto tématu a řekni je stli se ti ty nárazníky zdají přijatelné.Ten zadní bych tipnul že je ještě OK ale co ten předek?
Dál bych se zeptal ostatních jestli mají podobnej názor ohledně homologaci spoilerů,jestli to bude jak doted že nehomoogované bude doprava lehce přehlížet.Nebo to bude brutální hon hlavně na tyto tuningové součásti auta.
Já myslím, že neobsahujou žádný tak brutální výstřelky aby to byl důvod k negativnímu posudku. Ten Pakfeifer není žádnej odeskávač údů, ale je fakt, že dole má takový ty dvě "žiletky" a to může být důvod k buzeraci. To co hodil skejt od Erebuni (ta tmavá 626) se mi zdá takový optimálně decentní. Přední nárazník od Tune&Car je asi taky v pořádku i když ten třeba není zrovna úplně podle mýho vkusu na takový auto, ten zadní od nich myslím v pohodě. Ale styling auta je hodně individuální záležitost, takže to takhle nejde radit, co se líbí mě může tobě připadat jako hnus :D

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Přesně tak ta tmavá je decentka,žádná brutalita tady se to asi nikde nedá splašit že?A co třeba říkáte na kvalitu u tohoto spoileru asi nic moc,docela velka díra do předku. http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=12894

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

však to je ten tune & car ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

jarda píše:však to je ten tune & car ne?
Jo je ted jsem se v tom pořádně zorientoval.Tak ten je teda nic moc.Vlastně zadek mám,prahy taky ale ten předek opravdu nevím.Nejde nastavit ten originál nějakou nástavbou? :?

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Darden píše:
Jo je ted jsem se v tom pořádně zorientoval.Tak ten je teda nic moc.Vlastně zadek mám,prahy taky ale ten předek opravdu nevím.Nejde nastavit ten originál nějakou nástavbou? :?
samozrejme ze jde,uz jsem tady pred nekolika prispevky predhodil odkaz.Staci jen hledat :mad:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
http://www.centerautoparts.com/auto-bod ... Z6261.html

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

SkejT píše:
Darden píše:
samozrejme ze jde,uz jsem tady pred nekolika prispevky predhodil odkaz.Staci jen hledat :mad:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
http://www.centerautoparts.com/auto-bod ... Z6261.html[
Já vím o té adrese ale myslel jsem někdo u nás jestli neprodává tyhle spoilery.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

nikoho jsem nenasel :(nikoho jsem nenasel :(

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Ještě jeden dotaz,když chcete dělat nějakou opravu na spodku auta a máte na něm přidané laminátové prahy jak chcete auto zvednout bez poškození prahů?

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Darden píše:Ještě jeden dotaz,když chcete dělat nějakou opravu na spodku auta a máte na něm přidané laminátové prahy jak chcete auto zvednout bez poškození prahů?
Pokud máš zvedací body dost daleko "uvnitř", tak práh vadit nebude. Pokud by je překrýval, tak je záhodno si vyříznout díry abys mohl hever nasadit. Jinak auta co mají nějaký extra zvedací body mají v prahu např. zátku (tuším že BMW třeba). No když to nepůjde ani tak ani jinak, podepřeš to jinde - pod diferákem, pod ramenem, pod převodovkou...

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Mám zase další dotaz.Mám UNI křídlo Shogun ale ty stojánky kterýma se křídlo připevnuje ke kapotě jsou moc u sebe.Potřebuju je nějakým způsobem posunout víc od středu.Křídlo je klasika z laminátu.
Ale pokud to nejde tak to rovnou hodím do izerátů :(

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Darden píše:Mám zase další dotaz.Mám UNI křídlo Shogun ale ty stojánky kterýma se křídlo připevnuje ke kapotě jsou moc u sebe.Potřebuju je nějakým způsobem posunout víc od středu.Křídlo je klasika z laminátu.
Ale pokud to nejde tak to rovnou hodím do izerátů :(
Jde to. Původní uřízneš, díry zalaminuješ a přilaminuješ nový nožky jinam, podrobnej postup jak to udělat aby to bylo pevný a kvalitní by ti dal někdo kdo laminuje.

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

A lze to křídlo celkově celé zpevnit.Asi není zrovna nejpevnější.Ta otázka se vztahuje na všechny spoilery,prahy a křídla z lamina.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

laminat je hold krechkej,taky tomu odpovida cena.vsechno ma sve pro a proti

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“