Vymena sedacek

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
DaveS
Kontaktovat uživatele:

Vymena sedacek

Příspěvek od DaveS »

Potreboval bych poradit jake sedacky by se sem nejvic hodily, tyhle uz jsou znacne prosezene a taky z nich uz neustale pada molitan. Jena se o vuz Hyundai accent 1995 sedacky v sobe nemaji zadnou elektroniku, jen sedacka ridice ma vyskove nastaveni a tuhost. Auto si nechci nechat, proto nechci skorepiny. Chtel bych nejake pohodlne a presto i sedacky s bocnim vedenim co by trosku vypadali, dali se sklapet z duvodu ze mam coupe a v zadu casto vozim lidi. Kdyby nekoho neco napdalo, nebo by treba mel nejaky pekny sedacky na prodej za rozumnou cenu. Tak dejte vedet.
Fotku dodam.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vymena sedacek

Příspěvek od Idaho »

AccentH.dave píše:Potreboval bych poradit jake sedacky by se sem nejvic hodily, tyhle uz jsou znacne prosezene a taky z nich uz neustale pada molitan. Jena se o vuz Hyundai accent 1995 sedacky v sobe nemaji zadnou elektroniku, jen sedacka ridice ma vyskove nastaveni a tuhost. Auto si nechci nechat, proto nechci skorepiny. Chtel bych nejake pohodlne a presto i sedacky s bocnim vedenim co by trosku vypadali, dali se sklapet z duvodu ze mam coupe a v zadu casto vozim lidi. Kdyby nekoho neco napdalo, nebo by treba mel nejaky pekny sedacky na prodej za rozumnou cenu. Tak dejte vedet.
Fotku dodam.
Mam jednu sadu sedacek ze supry vc motoru a ovladace ( el. dbederni operka a natstavovani bocniho vedeni ) nejsou v top stavu ( soferova je lehce protrhla ale prelepena - resil bch to potahem, protoze by ti tam asi stejne nesedla barevne - je to piskova kuze. kdwyz tak s eozvi - sem mimo ICQ, budu az od pondelka na ICQ.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Charlie.iks

Re: Vymena sedacek

Příspěvek od Charlie.iks »

AccentH.dave píše:Potreboval bych poradit jake sedacky by se sem nejvic hodily, tyhle uz jsou znacne prosezene a taky z nich uz neustale pada molitan. Jena se o vuz Hyundai accent 1995 sedacky v sobe nemaji zadnou elektroniku, jen sedacka ridice ma vyskove nastaveni a tuhost. Auto si nechci nechat, proto nechci skorepiny. Chtel bych nejake pohodlne a presto i sedacky s bocnim vedenim co by trosku vypadali, dali se sklapet z duvodu ze mam coupe a v zadu casto vozim lidi. Kdyby nekoho neco napdalo, nebo by treba mel nejaky pekny sedacky na prodej za rozumnou cenu. Tak dejte vedet.
Fotku dodam.
Mam také dvě sedačky, chtěl sem si je dát do sierry, ale s tou končím tak je prodávám. Cena je 1600 za obě. Jsou v dobrém stavu, jedna je u řidiče trošičku prodřená (ale fakt jen minimálně 2x2cm) a jinak jsou ok. Mají pěkné bočnice a jsou šedé s nějakými proužky. Kámoš je měl v oplu. Jsem z Mostu. Karel
Jo a nejde mi přiložit obrázek tak když dáš mejl pošlu ti ho.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

a já mám sedačky z nissanu 200 sx celkem slušný stav a cena je 2t a jsem z olomouce
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“