Tak jsem jednomu kolegovi cistil PC, no mel tam celkem bordel
A pak se nekteri lidi divi ze jim odchazeji komponenty atd.. Tohle jeste jeste realivne dobry, horsi jsou pocitadla ktery jsou v mistnostech kde se huli
Adelhide píše:No to nic moc muj na tom byl hůř
Ale taky sem se za celejch 8 let co sem ho měla nepodívala dovnitř.
ty ses prase, to ja jako bys neuklizela v aute
Miloshku, když něčemu nerozumím, tak se v tom nehrabu ne?
asi tak no...taky jsem se dřív nehrabal v kompu...a taky tam byl prach, ale takovej asi ne...s autem bych to nesrovnával...spíš by se točástečně dalo srovnat s mobilem...po vyčištění to je ale jak nový...
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
No já mam blbý a absolutně nedostatečný chlazení u kompu protože mam starou bednu a nový vnitřonosti a ta benda neni uspůsobená pro pořádnej průtok vzduchu. Takže bedna je otevřená a čistim větrák procíku tak jednou za tři měsíce a je vždycky znát jak je to tišší. No ale snad už tenhle týden budu mít novou bendu a asi tři větráky k tomu navíc tak snad už budu mít klid
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Musim to čistit celkem často, ale už sem objednal novou case a dva větráky a budou tam čtyři větráky navíc oproti současnosti
to už bych radši přešel na chlazení vodou, až mi odejde první větrák udělám to tak
To by vyšlo dráž, tuhle starou case bych stejně musel vyměnit, je taková vrtaká, parkrát upadla i na zem z vejšky a klepe se, takže i kvůli tomu jdu do nový case
ty jooo lidi kde to berete ten prach tohle tam nemam ani za 3roky kazdodeniho pouzivani ....... a to jsem to moc necistil ...... je ale pravda ze komp mam asi cca 1,5metru od zeme ....
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
pokorneo píše: ty jooo lidi kde to berete ten prach tohle tam nemam ani za 3roky kazdodeniho pouzivani ....... a to jsem to moc necistil ...... je ale pravda ze komp mam asi cca 1,5metru od zeme ....
fakt nevim u nas se celkem dost práší..
tohle už budu muset vyčistit je to fakt hnůj, ta čára to je jak sem to prohráb prstem.. tohle se mi tam objeví tak za 5 měsíců
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
pokorneo píše: ty jooo lidi kde to berete ten prach tohle tam nemam ani za 3roky kazdodeniho pouzivani ....... a to jsem to moc necistil ...... je ale pravda ze komp mam asi cca 1,5metru od zeme ....
fakt nevim u nas se celkem dost práší..
tohle už budu muset vyčistit je to fakt hnůj, ta čára to je jak sem to prohráb prstem.. tohle se mi tam objeví tak za 5 měsíců
To je to že to mam na zemi v rohu no, až budu bydlet jinde tak si myslim že se to daleko zlepší, ale jinak to udržuju akorát ten procík sem nějak zanedbal výjmečně
no ja sem si jej taky nechal cistit a prej tam byl bordel jakej jeste nevidel...ale ted mam jiz 4 vetraky ( driv jen jeden ) a nic moc se tam prach neusazuje