Svetla - favorit - xenon
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Svetla - favorit - xenon
Heeelp. Kamos zabudoval do faga xenony ale ted resi sklo - nevite jestli nekdo dela cire skla na origo svetla favorit? myslim ze elis plast je mel na svem favoritu, ale nemeli to plexi? to se poskrabe v mycce, to nechce.
Vim ze nekdo tady brousi skla - odbrusuje drazky, ale to nevim, jak pak sviti, co to dela? Dikes za odpovedi
Bob
Vim ze nekdo tady brousi skla - odbrusuje drazky, ale to nevim, jak pak sviti, co to dela? Dikes za odpovedi
Bob
- F.l.a.n.e.l.
Re: Svetla - favorit - xenon
no dělá se čiré plexi, anebo si to sklo může nechat vybrousit do čira... (1000 / ks ) - > vybroušení jednoho světla
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.
Sklo nedělá nic... musíš mít čočku a pak to sklo tam třeba být vůbec nemůsí 
Jinak samozřejmě pokud nemáš čočku a zbroušíš sklo, bude ti to svítit všude, protože zbroušíš ty usměrňovací drážky toho světla.

Jinak samozřejmě pokud nemáš čočku a zbroušíš sklo, bude ti to svítit všude, protože zbroušíš ty usměrňovací drážky toho světla.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Můžeš mi poradi kde ty skla brousí?? DikesF.l.a.n.e.l. píše:no dělá se čiré plexi, anebo si to sklo může nechat vybrousit do čira... (1000 / ks ) - > vybroušení jednoho světla
Škoda forever
Sklo nedělá nic... musíš mít čočku a pak to sklo tam třeba být vůbec nemůsí 
Jinak samozřejmě pokud nemáš čočku a zbroušíš sklo, bude ti to svítit všude, protože zbroušíš ty usměrňovací drážky toho světla ... a jak te v noci v protismeru potkam tak te ( jeho ) zabiju

Jinak samozřejmě pokud nemáš čočku a zbroušíš sklo, bude ti to svítit všude, protože zbroušíš ty usměrňovací drážky toho světla ... a jak te v noci v protismeru potkam tak te ( jeho ) zabiju

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
... a jak te v noci v protismeru potkam tak te ( jeho ) zabiju 

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
- F.l.a.n.e.l.
IDAHO: zapomněl si dodat: pokud ten střet přežiju !!!

jukni na autohificlub, je tam clovicek menem xenonman, ten zvlada vse co potrebujes
o xenonmanovi vim, ale vim taky, ze skla brousil.
Prave ten kamos tam ma xenon osazen a chce jeste cocku, ale potreboval sklo - uz mi poradili na autohificlubu - ellri dela prekryt svetel ciry.
ja mam xenony na leonu uz 3 roky a nikdo si nestezuje zebych oslnoval, takze mne asi nezabijes - hehe - chyt si mne a jeste v noci
Dikes za nazory i rady. Uz to mam zjistene.
Cus
Prave ten kamos tam ma xenon osazen a chce jeste cocku, ale potreboval sklo - uz mi poradili na autohificlubu - ellri dela prekryt svetel ciry.
ja mam xenony na leonu uz 3 roky a nikdo si nestezuje zebych oslnoval, takze mne asi nezabijes - hehe - chyt si mne a jeste v noci

Dikes za nazory i rady. Uz to mam zjistene.
Cus
Čiré kryty př. světel dělá ELLRI. Jsou z plastu. Ale jestli nemáš ty výbojky v čočkách, tak to tam nedávej. A adresa je WWW.ELLRI.CZ