ADSL od Nextry - má někdo?
Moderátor: Rudi
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
ADSL od Nextry - má někdo?
Chystám si pořídit tarif FUN 2M a chtěl bych se Vás zeptat, jestli už ho někdo nevlastní, aby mi k tomu pověděl něco bližšího. Zajímají mě výpadky, garance rychlosti, atd., atd., prostě postřehy z používání.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je paráda. Já sem taky uvažoval o tom 1Mbitu, ale je tam FUP nastavenej vcelku nešťastně na 10GB a cenovka je jen zhruba o kilo měnší než u toho 2Mbitu, takže není co řešit
Už mi došla trpělivost s providerem - jede mi to 128kbit/s, ostatním se stejným tarifem tak zhruba +-350kbit/s. To vše za nějakejch 500kč/měs. Psal jsem mu 2x mail a 2x mail přímo do firmy a nic. Takže o víkendu s nim končim.

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: ADSL od Nextry - má někdo?
A jak seš spokojenej?sic píše:ja mam

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Vlastní veřejná IP je teďka u spousty tarifů, ale tenhle od Nextry je určitě nejvýhodnější. Ještě bych měl dotaz - když budu mít ADSL linku zavedenou u počítače v patře a v přízemí budu mít (jako mám doteď) klasiku telef. přípojku s klasickym telefonem, bude ten telefon fungovat? Nebo se telefon zapojuje do ADSL modemu a ten do zástrčky?Shr3k píše:Mám cca rok a půl, výpadky žádné, vlastní stálá IP.

ADSL jsem měl kdysi doma na 14 dní zadáčo od telekomoušů...ale teď ti fakt nevim, jak jsem to už zapojoval...ale myslim, že u tel. zástrčky jsem měl "rozdvojku" - pro jeden telefon a ADSL modem ... ale fakt už si vzpomínám jen matněkujon píše:Vlastní veřejná IP je teďka u spousty tarifů, ale tenhle od Nextry je určitě nejvýhodnější. Ještě bych měl dotaz - když budu mít ADSL linku zavedenou u počítače v patře a v přízemí budu mít (jako mám doteď) klasiku telef. přípojku s klasickym telefonem, bude ten telefon fungovat? Nebo se telefon zapojuje do ADSL modemu a ten do zástrčky?Shr3k píše:Mám cca rok a půl, výpadky žádné, vlastní stálá IP.

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
me dal sice rozdnojku, zapojil telefon, ale druhej telefon nesel, takze kdyz jel net tak sel jen jeden telefon, technik sam nevedel proc to nejde, takze se to muselo porad prepojovatRudi píše:ADSL jsem měl kdysi doma na 14 dní zadáčo od telekomoušů...ale teď ti fakt nevim, jak jsem to už zapojoval...ale myslim, že u tel. zástrčky jsem měl "rozdvojku" - pro jeden telefon a ADSL modem ... ale fakt už si vzpomínám jen matněkujon píše:Vlastní veřejná IP je teďka u spousty tarifů, ale tenhle od Nextry je určitě nejvýhodnější. Ještě bych měl dotaz - když budu mít ADSL linku zavedenou u počítače v patře a v přízemí budu mít (jako mám doteď) klasiku telef. přípojku s klasickym telefonem, bude ten telefon fungovat? Nebo se telefon zapojuje do ADSL modemu a ten do zástrčky?Shr3k píše:Mám cca rok a půl, výpadky žádné, vlastní stálá IP.

Jinak kamos ma od Nextry nejakej zvlastni tarif pro vic lidi v panelaku, a nestezuje si, vypadky zadny nebo jen chvili v noci

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
tojebordel píše:me dal sice rozdnojku, zapojil telefon, ale druhej telefon nesel, takze kdyz jel net tak sel jen jeden telefon, technik sam nevedel proc to nejde, takze se to muselo porad prepojovatRudi píše:ADSL jsem měl kdysi doma na 14 dní zadáčo od telekomoušů...ale teď ti fakt nevim, jak jsem to už zapojoval...ale myslim, že u tel. zástrčky jsem měl "rozdvojku" - pro jeden telefon a ADSL modem ... ale fakt už si vzpomínám jen matněkujon píše: Vlastní veřejná IP je teďka u spousty tarifů, ale tenhle od Nextry je určitě nejvýhodnější. Ještě bych měl dotaz - když budu mít ADSL linku zavedenou u počítače v patře a v přízemí budu mít (jako mám doteď) klasiku telef. přípojku s klasickym telefonem, bude ten telefon fungovat? Nebo se telefon zapojuje do ADSL modemu a ten do zástrčky?nastesti to bylo jen na 14 dni zadaco, a po dvou dnech mi omezily rychlost, takze sem to vratil driv
![]()
Jinak kamos ma od Nextry nejakej zvlastni tarif pro vic lidi v panelaku, a nestezuje si, vypadky zadny nebo jen chvili v noci

VW - Very Wonderful
ADSL od telefonní linky rozdeluje splitter ... samozřejmě ... ADSL běhá na frekvencích řádu MHz.kujon píše:Vlastní veřejná IP je teďka u spousty tarifů, ale tenhle od Nextry je určitě nejvýhodnější. Ještě bych měl dotaz - když budu mít ADSL linku zavedenou u počítače v patře a v přízemí budu mít (jako mám doteď) klasiku telef. přípojku s klasickym telefonem, bude ten telefon fungovat? Nebo se telefon zapojuje do ADSL modemu a ten do zástrčky?Shr3k píše:Mám cca rok a půl, výpadky žádné, vlastní stálá IP.
Pevná IP v době, kdy jsem si ADSL zřizoval tak běžná nebyla...

Gr33N MoNsT3R
heh ted jsme to rozdejchali
)
Rychlost stahování dat: 212.1 KB/sec
Rychlost připojení k internetu: 1.7 Mbps
Rychlost odezvy (ping): min 12,899 ms
max 25,136 ms
Ø 16,212 ms

Rychlost stahování dat: 212.1 KB/sec
Rychlost připojení k internetu: 1.7 Mbps
Rychlost odezvy (ping): min 12,899 ms
max 25,136 ms
Ø 16,212 ms
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já jí pořád ještě nemám a ani možná mít nebudu. Stávající provider se polepšil a za 490kč/měs. mam 400kBit/s, což mi na ty 2dny v tejdnu, kdy sem doma, stačí