ADSL od Nextry - má někdo?

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
kujon
Kontaktovat uživatele:

ADSL od Nextry - má někdo?

Příspěvek od kujon »

Chystám si pořídit tarif FUN 2M a chtěl bych se Vás zeptat, jestli už ho někdo nevlastní, aby mi k tomu pověděl něco bližšího. Zajímají mě výpadky, garance rychlosti, atd., atd., prostě postřehy z používání.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

JEHLIK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JEHLIK »

...heh dnes rano jsem to to přesně objednal.
Znamej ma zdřivějška tu 1mb/s a jedou na tom 3 počitače a naprosta spokojenost.

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Tak to je paráda. Já sem taky uvažoval o tom 1Mbitu, ale je tam FUP nastavenej vcelku nešťastně na 10GB a cenovka je jen zhruba o kilo měnší než u toho 2Mbitu, takže není co řešit :) Už mi došla trpělivost s providerem - jede mi to 128kbit/s, ostatním se stejným tarifem tak zhruba +-350kbit/s. To vše za nějakejch 500kč/měs. Psal jsem mu 2x mail a 2x mail přímo do firmy a nic. Takže o víkendu s nim končim.

sic

Re: ADSL od Nextry - má někdo?

Příspěvek od sic »

ja mam 8)
when I grow up, I want to be a racing driver

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

sic píše:ja mam 8)
A jak seš spokojenej? 8)

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Mám cca rok a půl, výpadky žádné, vlastní stálá IP.
Gr33N MoNsT3R

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Shr3k píše:Mám cca rok a půl, výpadky žádné, vlastní stálá IP.
Vlastní veřejná IP je teďka u spousty tarifů, ale tenhle od Nextry je určitě nejvýhodnější. Ještě bych měl dotaz - když budu mít ADSL linku zavedenou u počítače v patře a v přízemí budu mít (jako mám doteď) klasiku telef. přípojku s klasickym telefonem, bude ten telefon fungovat? Nebo se telefon zapojuje do ADSL modemu a ten do zástrčky?

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

kujon píše:
Vlastní veřejná IP je teďka u spousty tarifů, ale tenhle od Nextry je určitě nejvýhodnější. Ještě bych měl dotaz - když budu mít ADSL linku zavedenou u počítače v patře a v přízemí budu mít (jako mám doteď) klasiku telef. přípojku s klasickym telefonem, bude ten telefon fungovat? Nebo se telefon zapojuje do ADSL modemu a ten do zástrčky?
ADSL jsem měl kdysi doma na 14 dní zadáčo od telekomoušů...ale teď ti fakt nevim, jak jsem to už zapojoval...ale myslim, že u tel. zástrčky jsem měl "rozdvojku" - pro jeden telefon a ADSL modem ... ale fakt už si vzpomínám jen matně :roll:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Rudi píše:
kujon píše:
ADSL jsem měl kdysi doma na 14 dní zadáčo od telekomoušů...ale teď ti fakt nevim, jak jsem to už zapojoval...ale myslim, že u tel. zástrčky jsem měl "rozdvojku" - pro jeden telefon a ADSL modem ... ale fakt už si vzpomínám jen matně :roll:
me dal sice rozdnojku, zapojil telefon, ale druhej telefon nesel, takze kdyz jel net tak sel jen jeden telefon, technik sam nevedel proc to nejde, takze se to muselo porad prepojovat :roll: nastesti to bylo jen na 14 dni zadaco, a po dvou dnech mi omezily rychlost, takze sem to vratil driv :smich: :lol:

Jinak kamos ma od Nextry nejakej zvlastni tarif pro vic lidi v panelaku, a nestezuje si, vypadky zadny nebo jen chvili v noci 8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

tojebordel píše:
Rudi píše:
kujon píše: Vlastní veřejná IP je teďka u spousty tarifů, ale tenhle od Nextry je určitě nejvýhodnější. Ještě bych měl dotaz - když budu mít ADSL linku zavedenou u počítače v patře a v přízemí budu mít (jako mám doteď) klasiku telef. přípojku s klasickym telefonem, bude ten telefon fungovat? Nebo se telefon zapojuje do ADSL modemu a ten do zástrčky?
me dal sice rozdnojku, zapojil telefon, ale druhej telefon nesel, takze kdyz jel net tak sel jen jeden telefon, technik sam nevedel proc to nejde, takze se to muselo porad prepojovat :roll: nastesti to bylo jen na 14 dni zadaco, a po dvou dnech mi omezily rychlost, takze sem to vratil driv :smich: :lol:

Jinak kamos ma od Nextry nejakej zvlastni tarif pro vic lidi v panelaku, a nestezuje si, vypadky zadny nebo jen chvili v noci 8)
:lol: já jim to vrátil až po šestnácti dnech :) bylo to totiž v říjnu a ty poslední 2 dny byly zrovna svátky...pak když jsem to šel po svátkách vrátit, tak na mě začala ta obsluha peskovat, tak mi nezbylo nic jednoduššího, než půl hodiny přeskakovat mezi operátorama a vysvětlovat mojí situaci až jsem se dostal k nějaký velevážený paní - za okres Děčín, která to měla na starosti. Po mém vysvětlení a vysvětlení chování obsluhu v Telepointu, jsem po příchodu znovu do Telepointu znovu s vráceným zboží byl překvapivě mile přivítan a informován, že tento problém nebylo až takhle nutné řešit :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

kujon píše:
ADSL od telefonní linky rozdeluje splitter ... samozřejmě ... ADSL běhá na frekvencích řádu MHz.
Pevná IP v době, kdy jsem si ADSL zřizoval tak běžná nebyla... ;) Já ti popisoval status, který mám rok a půl neměnný.
Gr33N MoNsT3R

JEHLIK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JEHLIK »

heh ted jsme to rozdejchali :-))

Rychlost stahování dat: 212.1 KB/sec
Rychlost připojení k internetu: 1.7 Mbps
Rychlost odezvy (ping): min 12,899 ms
max 25,136 ms
Ø 16,212 ms

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Já jí pořád ještě nemám a ani možná mít nebudu. Stávající provider se polepšil a za 490kč/měs. mam 400kBit/s, což mi na ty 2dny v tejdnu, kdy sem doma, stačí :)

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“