Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
Velke diky patri Dankovi, ktery mi pred chvili pomohl doslova se vykopat z garaze. Pote, co mi nejaky cu*rak z vedlejsi bunky nahazel snih pred ma vrata. Chcipni ty lemro.
Live4Ride Syndicate
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ted se me zrovna znamej ptal jestli nechci svice... Objednaval z USA Denso Iridium tak jsem mu rekl at mi je veme taky tak snad se jich do leta dockam... Kdyztak cenu ti reknu na ICQ kdybys chtel... Vzal jsem pro jistotu verzi pro VTEC (stejny svice jdou i do jeho Clia RS) a cena je defakto stejna jako pro normal DOHC...Sly píše:Urcite nespecham. Jen me zajima maloobchodni cena. Jedna se o svicky NGK-V Line, 1-kontaktni. Udajne jsou pro muj motor vhodnejsi, nez Densa. Rada 7, 8 nebo 9. Studene.barry píše:Mám NGK-R a dal jsem za ně něco kolem 600Kč...zjistím ti to jestli na to nespěcháš...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Diky. Uz jsem objednal ty NGKcka. Co jsem zaslech, tak by mely mit lepsi "jiskrici" schopnosti, nez Densa, ktere pro zmenu ale dele vydrzi. (Diky nejake specialni drazky do tvaru "V")Zemi píše:Ted se me zrovna znamej ptal jestli nechci svice... Objednaval z USA Denso Iridium tak jsem mu rekl at mi je veme taky tak snad se jich do leta dockam... Kdyztak cenu ti reknu na ICQ kdybys chtel... Vzal jsem pro jistotu verzi pro VTEC (stejny svice jdou i do jeho Clia RS) a cena je defakto stejna jako pro normal DOHC...Sly píše:Urcite nespecham. Jen me zajima maloobchodni cena. Jedna se o svicky NGK-V Line, 1-kontaktni. Udajne jsou pro muj motor vhodnejsi, nez Densa. Rada 7, 8 nebo 9. Studene.barry píše:Mám NGK-R a dal jsem za ně něco kolem 600Kč...zjistím ti to jestli na to nespěcháš...
Live4Ride Syndicate
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ci tak oboji jsou dobry svice.Sly píše:Diky. Uz jsem objednal ty NGKcka. Co jsem zaslech, tak by mely mit lepsi "jiskrici" schopnosti, nez Densa, ktere pro zmenu ale dele vydrzi. (Diky nejake specialni drazky do tvaru "V")Zemi píše:Ted se me zrovna znamej ptal jestli nechci svice... Objednaval z USA Denso Iridium tak jsem mu rekl at mi je veme taky tak snad se jich do leta dockam... Kdyztak cenu ti reknu na ICQ kdybys chtel... Vzal jsem pro jistotu verzi pro VTEC (stejny svice jdou i do jeho Clia RS) a cena je defakto stejna jako pro normal DOHC...Sly píše: Urcite nespecham. Jen me zajima maloobchodni cena. Jedna se o svicky NGK-V Line, 1-kontaktni. Udajne jsou pro muj motor vhodnejsi, nez Densa. Rada 7, 8 nebo 9. Studene.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hihi Brisk.Sly píše:ya yaJsem zvedavy, jak moc sezehle budou Brisky.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
uveřejněno v Avízu ... ..............
Mám bohatého tatu, pěkný barák na Šumbarku s bazénem a jsem sportovec na VŠB... hledám kočku, co mi nebude do všeho kecat, nejlépe, aby byla chudobná, bo bohaté už mám plné zuby, pořád pyskuje... měla by být často soulož a měla by polykat a ani by neměla se mnou diskutovat o orálním sexu, sex se dělá do piče z radosti a ne, že tak já ti ho vykouřím, když se mnou půjdeš na ples anebo do nějaké strašné řitě. Já taky neříkám, že ti ju vylížu, když se mnou půjdeš na fotbal... neměla bys být piča a neměla bys mít nějaké přijebané kamarádky... neměla bys být vysokoškolačka, to jsou všecko piče s vytahanými kozami a si myslí, že jsou chytré, když 5 krát za den přenesou skripta z jednoho stolu na druhý... měla bys umět používat MHD a znát alespoň 2 čísla na taxislužby a neotravovat mě vždy, když potřebuješ přemístit svojí hochprdel z jedné kavárny ve Futuru do druhé v Shopping parku... a ještě by mi neměla furt povídat, jaké mají problémy její přijebané kamarádky... mě to vůbec nezajímá... jsou to piče. Pokud se taková najde, ať se mi přihlásí. V případě mé spokojenosti dostane moje stará piksla padáka a slečna může nastoupit okamžitě.

Mám bohatého tatu, pěkný barák na Šumbarku s bazénem a jsem sportovec na VŠB... hledám kočku, co mi nebude do všeho kecat, nejlépe, aby byla chudobná, bo bohaté už mám plné zuby, pořád pyskuje... měla by být často soulož a měla by polykat a ani by neměla se mnou diskutovat o orálním sexu, sex se dělá do piče z radosti a ne, že tak já ti ho vykouřím, když se mnou půjdeš na ples anebo do nějaké strašné řitě. Já taky neříkám, že ti ju vylížu, když se mnou půjdeš na fotbal... neměla bys být piča a neměla bys mít nějaké přijebané kamarádky... neměla bys být vysokoškolačka, to jsou všecko piče s vytahanými kozami a si myslí, že jsou chytré, když 5 krát za den přenesou skripta z jednoho stolu na druhý... měla bys umět používat MHD a znát alespoň 2 čísla na taxislužby a neotravovat mě vždy, když potřebuješ přemístit svojí hochprdel z jedné kavárny ve Futuru do druhé v Shopping parku... a ještě by mi neměla furt povídat, jaké mají problémy její přijebané kamarádky... mě to vůbec nezajímá... jsou to piče. Pokud se taková najde, ať se mi přihlásí. V případě mé spokojenosti dostane moje stará piksla padáka a slečna může nastoupit okamžitě.

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
A ja jedu zitra bobovat do Valmezu
Jinak tohle kolovalo uz pred nejakym casem po mailu. Jestli jsi to fakt videl v Avizu, tak to nekdo skopnul a jen upravil. Ja uz to tady daval par tydnu zpet.

Live4Ride Syndicate
tome: ja se tam chystal.....ale bohuzel osud chtel jinak (umrti v rodine)
predvadecka subarek na pneu matador.....jezdi se po sjezdovce subarkama a tak.....kdo chce muze si i zalyzovat
Co na to říkáte? Do golfa?
- Přílohy
-
- Cena 3990
- sedačka.jpg (11.3 KiB) Zobrazeno 739 x
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Výrobce je JOM- nevím neznám. Jinak je tam i sklopná, taky ža 3990, ale není kožená-tahle je kombinace kůže a látky
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Ve swiftu je lehká jak cyp...na malíček bez kolejnic...a ta na foto je pěkná...ale vnitřek si vem modrý...tomoking píše:melo by te hlavne zajimat : KOLIK VAZI.... pokud nema vic nez 8-10 kilo tak ji ber
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Není modrá...jen ta nebo červená...
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ta cena vypada hodne dobre.Kuzi bych nechtel jedine takovou tu eko kuzi kde se na to v lete jak je teplo neprilepis prdelDolph píše:Výrobce je JOM- nevím neznám. Jinak je tam i sklopná, taky ža 3990, ale není kožená-tahle je kombinace kůže a látky
Audi Coupe Quattro
Podle mě je to kůží obehnané dokola...na zpevnění...záda a podprdelník bude tkanina...octaviaTDi píše:tak ta cena vypada hodne dobre.Kuzi bych nechtel jedine takovou tu eko kuzi kde se na to v lete jak je teplo neprilepis prdelDolph píše:Výrobce je JOM- nevím neznám. Jinak je tam i sklopná, taky ža 3990, ale není kožená-tahle je kombinace kůže a látky
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to potom jobarry píše:Podle mě je to kůží obehnané dokola...na zpevnění...záda a podprdelník bude tkanina...octaviaTDi píše:tak ta cena vypada hodne dobre.Kuzi bych nechtel jedine takovou tu eko kuzi kde se na to v lete jak je teplo neprilepis prdelDolph píše:Výrobce je JOM- nevím neznám. Jinak je tam i sklopná, taky ža 3990, ale není kožená-tahle je kombinace kůže a látky

Audi Coupe Quattro
To co je bílé je kůže! Už jsem psal mail, ať mi zjisti kolik váží! Ale ta firma je až z Plzně,tak nevím jak to bude s doručením, aby se to zbytečně neprodražilo
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
vypadá moc dobřeDolph píše:To co je bílé je kůže! Už jsem psal mail, ať mi zjisti kolik váží! Ale ta firma je až z Plzně,tak nevím jak to bude s doručením, aby se to zbytečně neprodražilo

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg