Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
Pevne v to doufam. Gunak ma omluvenku, je na nemocenske. Danek jel na hory, ale snad dorazi pozdeji. Prijede i Lubos, Barry, snad i Dolph. A samozrejme Ladis
Chrupajzovi jsem psal, pac mam pujcene jeho boby, tak snad dorazi 

Live4Ride Syndicate
Barry dorazi .dneska o tom neco rikal ze tam pojede.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
jo prijedu 

Tak já na 100% taky! Mojím novým fárem,tak se těšte!
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
tak jsem cestou zpatky normalne musel zastavit, myslel jsem ze mam pichle predni kolo jak blbje se to chovalo ... vubec mi nedocvaklo ze jedem po ledu
Jj, led doslova. Me zase zacala piskat prava brzda. Nemel jsem zadne svetlo, abych kouknul jestli je deska v pici nebo jen nejaky kaminek, pripadne zasekly plisek. Budu muset otravovat o vikendu Martina. Snad si udela cas.Ladis píše:tak jsem cestou zpatky normalne musel zastavit, myslel jsem ze mam pichle predni kolo jak blbje se to chovalo ... vubec mi nedocvaklo ze jedem po ledu
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
..jj ... byla na ceste ledovka jak svina ... doufam, ze Lubo dobruslil v poradkuLadis píše:tak jsem cestou zpatky normalne musel zastavit, myslel jsem ze mam pichle predni kolo jak blbje se to chovalo ... vubec mi nedocvaklo ze jedem po ledu

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
jsem celej a v pořádku ale jezdilo to fajněěě 

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Taky dekuji Tomasovi a Ladisovi za svezeni. Hosi to, turbo ma neco do sebe 
Tome, zase mam o cem premyslet. To nakopnuti pri 4tis, to bylo neco. Skvely zazitek

Tome, zase mam o cem premyslet. To nakopnuti pri 4tis, to bylo neco. Skvely zazitek

Live4Ride Syndicate
kuva kucíííííí ani sem si nevšim 2 hvězdičky takže jako maxi-tuner toš to sa musí zapít pifko
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Však jsme vedle tebe zastavili...jsem myslel že potřebuješ první pomoc...Rudek si ze mě udělal taxikáře aby mohl chlastat a já jsem musel v tom mrazu jít pěšo domů spoře oděn...Ladis píše:tak jsem cestou zpatky normalne musel zastavit, myslel jsem ze mam pichle predni kolo jak blbje se to chovalo ... vubec mi nedocvaklo ze jedem po ledu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Zapijem v soboteluboT4 píše:kuva kucíííííí ani sem si nevšim 2 hvězdičky takže jako maxi-tuner toš to sa musí zapít pifko

Live4Ride Syndicate
Yeah...jelikož pořadatelským městem je moje rodné zakazuji vám jet vozy!!!Sly píše:Zapijem v soboteluboT4 píše:kuva kucíííííí ani sem si nevšim 2 hvězdičky takže jako maxi-tuner toš to sa musí zapít pifko

Až budu bohatý tak vám zpětně proplatím taxi...někdy kolem 2030...

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
To se bude muset jeste nejak doladit. Ale pocitam, ze pri cca 5 lidech by to nemusel byt az takovy problem. Ted jestli se do taxiku vlezem, pac David zabira misto pro 2 a Danek zase pro 2 do vysky. Snad bude mit taxik sibr.barry píše:Yeah...jelikož pořadatelským městem je moje rodné zakazuji vám jet vozy!!!Sly píše:Zapijem v soboteluboT4 píše:kuva kucíííííí ani sem si nevšim 2 hvězdičky takže jako maxi-tuner toš to sa musí zapít pifko![]()
Až budu bohatý tak vám zpětně proplatím taxi...někdy kolem 2030...

Live4Ride Syndicate
Jo...pánove, bez aut....!!!
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
toš dobrá tedy jdu taky ale já asi pojedu vozem nechce se mi někde mrznout na taxi.Sly píše:Zapijem v soboteluboT4 píše:kuva kucíííííí ani sem si nevšim 2 hvězdičky takže jako maxi-tuner toš to sa musí zapít pifko
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- F.l.a.n.e.l.
Taky jsem přemýšlel, že pokud jo, tak jedině "in my vehicle"luboT4 píše:toš dobrá tedy jdu taky ale já asi pojedu vozem nechce se mi někde mrznout na taxi.Sly píše:Zapijem v soboteluboT4 píše:kuva kucíííííí ani sem si nevšim 2 hvězdičky takže jako maxi-tuner toš to sa musí zapít pifko

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

jo ale jak sem rikal, ne ze mi subarku poblijete
Ručím za ně!!!Ladis píše:jo ale jak sem rikal, ne ze mi subarku poblijete

Kdyžtak ti to vyčistím hned na druhý den...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
Kdy že je ta ekšn??? Stihnu se do té doby přestěhovat do Orlové??? ať jedu nach Hause taky v subarcebarry píše:Lubo Orlováky poveze Ladis v Subarce...ty, Tom, Dan...takže pijem...žádné auto...

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

no tak to bude brutal já a chlast to eeneenee to není dobrá kombinace ale pokud jede chrupajz tak můžem vyskakovat jak odušu. policejní výcvik se bude hodit .barry píše:Lubo Orlováky poveze Ladis v Subarce...ty, Tom, Dan...takže pijem...žádné auto...
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg