90,110 a 150 koní?
Moderátor: Idaho
90,110 a 150 koní?
Nevíte někdo jaký jsou rozdíly u TDi motorů mezi těmito výkony-90,110 a 150 PS?.Jestli jsou to jenom pozměněny vstřiky nebo třeba jiny turbo s větším tlakem...
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: 90,110 a 150 koní?
90 a 110 je stejnej motor, liší se jen v tryskách, turbu a jinýmu programu řj
150 je už uplně odlišnej typ (PD)
150 je už uplně odlišnej typ (PD)
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to hattori_hanzo:tak nemám ho přímo,má ho sestra ale nebyl problém si ho kdykoliv půjčit
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A kdy si ho můžu přijet půjčit?kmeca píše:to hattori_hanzo:tak nemám ho přímo,má ho sestra ale nebyl problém si ho kdykoliv půjčit

Jestli je to ten co máš na fotce v avataru tak je to Sko co?Naprosto nepokrytě a upřímně závidím,tohle auto je můj sen...Mám v něm najeto cca. 1400km jako spolujezdec(v normálním,ne Sku)a to auto je prostě špičkový!

✠Luftwaffle✠

To Hatori: moje osobní stránky : www.minicooperklub.cz , tak doraz někdy na sraz, a něčím pěkným se povozíš. Letošní sraz máme zase přislíbenou prezentaci od AuTecu BMW.
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
[quote="Žigi"]
) No,Esko je opravdu o nečem jiným:)) 7,2 na 100, cooper má 9,1....a Mini není jen o rychlosti. Sko hrabe na trojku v zatáčce ještě pěkně....jezdí to hodně dobře, to mi veř, a je to hodně velkej rozdíl proti Cooperu...
Beru zpět své tvrzení...Sko má 100ku za 7.4 a mini za 9.2 psanou ale dal jsem to za8.8 tak nevím kde je pravda

Beru zpět své tvrzení...Sko má 100ku za 7.4 a mini za 9.2 psanou ale dal jsem to za8.8 tak nevím kde je pravda

za 8.8s tomu nevěřím co jsem četl tak nejnižší naměřená hodnota je 9,0s a to byly ještě nejideálnější podmínky.A Zigi má pravdu Es je Es kompresor zudělá svoje.To co máš na fotce má kapotu z Es?kmeca píše:Žigi píše:) No,Esko je opravdu o nečem jiným:)) 7,2 na 100, cooper má 9,1....a Mini není jen o rychlosti. Sko hrabe na trojku v zatáčce ještě pěkně....jezdí to hodně dobře, to mi veř, a je to hodně velkej rozdíl proti Cooperu...
tdi
90 a 110 je stejný je tam jen program v řj. 150 má jiný program,vstřiky a větší turbo. 90 konovka se dá na 110 koní změnit lehce. Necháš si změnit jen program. Kámoš to dělal u Passatu
VW golf II GT 1.8Turbo
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
90/110 neni jenom v programu, a porovnávat to se 150 taky nejde je to uplně jinej motor
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Jak to tak čtu tak koukám že tomu moc nerozumíš.Druhá páčka vedle okna řidiče je s nápisem ASC+T a slouží k vypnutí tohoto systému!!!!!A jak jsi měřil tu stovku??[/quote]
Já tě teda nevím jestli zase ty neděláš nějak moc chytrýho,ale nehodlám se s tebou nějak přít.Prostě tam to vypne jen,že se rozsvítí kontrolka ale při prokluzu kol to opět zapracuje...
Já tě teda nevím jestli zase ty neděláš nějak moc chytrýho,ale nehodlám se s tebou nějak přít.Prostě tam to vypne jen,že se rozsvítí kontrolka ale při prokluzu kol to opět zapracuje...