Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
SLY....to nebylo nikterak mysleno proti vam, jen jsem pouze varoval, protoze moc dobre znam tamni BIZON group a myslim ze by nejaky clen SWATu nepomohl........
Opel tigra 1.6 16V
VOJTUCH..........cerneho tam neuvidis ani jednoho, vyhazovaci=bizon group a ti tam zadne takove zverstvo nepusti
Opel tigra 1.6 16V
tak to jsem tam asi nebyl tedka,pamatuji si jak ve sportu zmlatili cernosi jednoho bileho a pak ze sportu jelo 5 aut do petrovic si vyridit odplatuSVANCIK píše:VOJTUCH..........cerneho tam neuvidis ani jednoho, vyhazovaci=bizon group a ti tam zadne takove zverstvo nepusti

Tak nas SWAT zna snad vsechny vyhazovace v Moravskoslezskem kraji.SVANCIK píše:VOJTUCH..........cerneho tam neuvidis ani jednoho, vyhazovaci=bizon group a ti tam zadne takove zverstvo nepusti

Live4Ride Syndicate
Tak ja doufam, ze Dolph, Barry, Dan, Tomoking, Ladis, Chrupajz a ja jsme jisti. Snad jsem na nikoho nezapomnel. To je celkem slusny zaklad. Pokud se jeste nekdo prida, zadny problem. Snad i nejake dcerecky by mohli, at se jen tak sproste neozeremfelda píše:Kuwa všude řešíte v každém tématu bizon,a stejně vás tam polovina nedorazí

Live4Ride Syndicate
asi me nemate radiSly píše:Tak ja doufam, ze Dolph, Barry, Dan, Tomoking, Ladis, Chrupajz a ja jsme jisti. Snad jsem na nikoho nezapomnel. To je celkem slusny zaklad. Pokud se jeste nekdo prida, zadny problem. Snad i nejake dcerecky by mohli, at se jen tak sproste neozeremfelda píše:Kuwa všude řešíte v každém tématu bizon,a stejně vás tam polovina nedorazí

ty fole jeste si zapomel na lubosa.....rychle ho dopis, bo bude mit zase kecySly píše:+ Vojtuch

A kuwa, svata pravda. LUBOS, Vojtuch, Dolph, Barry, Dan, Tomoking, Ladis, Chrupajz a ja.Dan píše:ty fole jeste si zapomel na lubosa.....rychle ho dopis, bo bude mit zase kecySly píše:+ Vojtuch![]()

Live4Ride Syndicate
to už je na pořádnou ostuduSly píše:A kuwa, svata pravda. LUBOS, Vojtuch, Dolph, Barry, Dan, Tomoking, Ladis, Chrupajz a ja.Dan píše:ty fole jeste si zapomel na lubosa.....rychle ho dopis, bo bude mit zase kecySly píše:+ Vojtuch![]()

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Barry: ses nejmladsi tak postojis no.... 

vojtuch...joooooooooooooooooooooooooooo 

KURVA předsedo ty di si už někam do bordelu zašukat bo se ti to v hlavě nějak motá napřed mě seznamuješ s Ladisem jak kurva asi bych byl s jiný planety nebo co a ted mě tam ani nenapíšeš noSly píše:A kuwa, svata pravda. LUBOS, Vojtuch, Dolph, Barry, Dan, Tomoking, Ladis, Chrupajz a ja.Dan píše:ty fole jeste si zapomel na lubosa.....rychle ho dopis, bo bude mit zase kecySly píše:+ Vojtuch![]()

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
luboT4 píše:KURVA předsedo ty di si už někam do bordelu zašukat bo se ti to v hlavě nějak motá napřed mě seznamuješ s Ladisem jak kurva asi bych byl s jiný planety nebo co a ted mě tam ani nenapíšeš noSly píše:A kuwa, svata pravda. LUBOS, Vojtuch, Dolph, Barry, Dan, Tomoking, Ladis, Chrupajz a ja.Dan píše: ty fole jeste si zapomel na lubosa.....rychle ho dopis, bo bude mit zase kecy![]()
já ťa asi střaskám .

Live4Ride Syndicate
Vojtuch...žádne xx nebrat! Nedělej barrymu s ní ostudu.... 

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Nazdar sefove. Nacrtnul jsem prvni navrh layoutu tech vasich webovek a rad bych vedel, jestli jdu dobrym smerem, jestli vam to tak nejak vyhovuje, at muzu narezat ten hlavni layout a hrat si uz s kodem...
Takze tadyk to je v plny kvalite (pres 100Kb)

Pro lidi s pomalejsim pripojenim (v horsi kvalite a trochu zmenseno, 48Kb)

Jeste nez mne zacnete kamenovat, par veci, ktere nejdou na obrazku videt, bych dovysvetlil.
1) Okno se bude na vysku zvetsovat. Textu bude v hlavnim okynku samozrejme vzdy vic.
2) Vsechny texty krome loga a napisu dole budou vypadat trochu jinak - takze to neberte jako jejich finalni vzhled. Taky si samozrejme budu hrat s ruznym formatem textu v bilem boxu (tim myslim, ze zkusim hodit datum jinam, nadpis trochu jinak zvyraznit atd...)
3) Menu bude ciste textove, tak jak je naznaceno, ale zkusim k tomu pridat jeste nejakou grafiku, treba roztomily oranzovy ctverecek, kterej se objevi po najeti kurzorem na polozku, atd....
Obrazky v tom uplne hornim boxu samozrejme zmenim, jestli budete chtit, stejne jako logo se da dycky prepsat, spis potrebuju vedet, jestli se vam libi to rozvrzeni, jestli uz to teda muzu narezat a napsat do htmlka. Tim rozvrzenim myslim to, ze menu je vlevo, ze ma cernej podklad s urcitou velikosti, ze nahore je logo a dole napis "styling..." a vpravo je prostor pro konkretni obsah nejake sekce webu.
Takze tadyk to je v plny kvalite (pres 100Kb)

Pro lidi s pomalejsim pripojenim (v horsi kvalite a trochu zmenseno, 48Kb)

Jeste nez mne zacnete kamenovat, par veci, ktere nejdou na obrazku videt, bych dovysvetlil.
1) Okno se bude na vysku zvetsovat. Textu bude v hlavnim okynku samozrejme vzdy vic.
2) Vsechny texty krome loga a napisu dole budou vypadat trochu jinak - takze to neberte jako jejich finalni vzhled. Taky si samozrejme budu hrat s ruznym formatem textu v bilem boxu (tim myslim, ze zkusim hodit datum jinam, nadpis trochu jinak zvyraznit atd...)
3) Menu bude ciste textove, tak jak je naznaceno, ale zkusim k tomu pridat jeste nejakou grafiku, treba roztomily oranzovy ctverecek, kterej se objevi po najeti kurzorem na polozku, atd....
Obrazky v tom uplne hornim boxu samozrejme zmenim, jestli budete chtit, stejne jako logo se da dycky prepsat, spis potrebuju vedet, jestli se vam libi to rozvrzeni, jestli uz to teda muzu narezat a napsat do htmlka. Tim rozvrzenim myslim to, ze menu je vlevo, ze ma cernej podklad s urcitou velikosti, ze nahore je logo a dole napis "styling..." a vpravo je prostor pro konkretni obsah nejake sekce webu.
Me osobne se to libi. Snad jen vyber z menu (Novinky, Klub, Clenove...) by mohl byt udelany trochu vic graficky (pripadne libivejsim fontem) a ne jen holy text.
Jinak panove, jake chceme sekce?
Jinak panove, jake chceme sekce?
Live4Ride Syndicate
Taky bych mozna nejak vyretusoval napis HONDA na licence plate, at jsme nestranni
a pouzil pouze Live4Ride bez D2D Tuning club. Ale to jsou asi jen hovadiny.
Panove, zadne navrhy, pripominky, doporuceni?

Panove, zadne navrhy, pripominky, doporuceni?
Live4Ride Syndicate