Pomoc s lakem na auto
Moderátor: Zemi
Pomoc s lakem na auto
Ahoj šikmoocí, nastává doba chystání a já se rozhodl pro nový oblek na své hondičce. Něco už mám, ale chtěl bych i Vás požádat zvláště ty co umí VT-čka o nějaký ten návrh. Má představa jsou dvě barvy. Díky přikládám foto. Pokud použiji někoho návrh zvěčním jej pod lakem na čestném místě 

- Přílohy
-
- Drag02.jpg (81.52 KiB) Zobrazeno 985 x
Re: Pomoc s lakem na auto
hod to do sekce VT,tak je hodne schopnych lidi,co ti to predelaji ,ze to ani nepoznas
Re: Pomoc s lakem na auto
no podle toho v jakým stavu a od koho jí koupíš.Na trhu se pohybujou od 60-85 tisíc. Viděl jsem i dražší.....ale to no comment 

-
- Kontaktovat uživatele:
help:)
Zdravim.
Pojdem troxu offtopicom takze vopred sa ospravedlnujem...
Mam poziadavku na majitela tejto hondy kedze vlastnim ten isty model.
Povodnemu majitelovi xybalo zadne plato do ktoreho som mal v plane osadit repro.
Preto touto cestou xcem poziadat ci by si mi nemohol spravit foto...a to kolmy pohlad na plato + absolutne rozmery dlazka x sirka...nasledne by som fotografiu pomocou sikovnyx grafickyx nastojov upravil do formy vykresu v mierke 1:1 a nasledne posunul tento elektronicky podklad na vyrez pomocou lasera alebo ineho cnc stroja do MDF dosky. Bol by som velmi vdacny...neviem na koho ineho ako majitela identickeho typu by som sa mohol este obratit. Vrela vdaka.
Pojdem troxu offtopicom takze vopred sa ospravedlnujem...
Mam poziadavku na majitela tejto hondy kedze vlastnim ten isty model.
Povodnemu majitelovi xybalo zadne plato do ktoreho som mal v plane osadit repro.
Preto touto cestou xcem poziadat ci by si mi nemohol spravit foto...a to kolmy pohlad na plato + absolutne rozmery dlazka x sirka...nasledne by som fotografiu pomocou sikovnyx grafickyx nastojov upravil do formy vykresu v mierke 1:1 a nasledne posunul tento elektronicky podklad na vyrez pomocou lasera alebo ineho cnc stroja do MDF dosky. Bol by som velmi vdacny...neviem na koho ineho ako majitela identickeho typu by som sa mohol este obratit. Vrela vdaka.