Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
Je to pouze nahled. V realu to bude vypadat jinak - lepe. Upravi se fonty, dodela se grafika, detaily. V horni liste bude nejaka spolecna fotka nasich aut, upravena ve Photoshopu. Jak rikam, tohle je jen pro predstavu.
Live4Ride Syndicate
jojo, jsem pro jine fonty ... rozvrzeni muze zustat ... osobne nejsem zastance grafickych tlacitek a jinych hybacich nesmyslu v javascriptech a podobne, akorat to zdrzuje nacteni stranky ... menu tedy textove, ale hezci font
jo souhlasim, taky to nemam rad. Nevim proc, ale font vypada v kreslicim programku jinak nez v prohlizeci.Ladis píše:jojo, jsem pro jine fonty ... rozvrzeni muze zustat ... osobne nejsem zastance grafickych tlacitek a jinych hybacich nesmyslu v javascriptech a podobne, akorat to zdrzuje nacteni stranky ... menu tedy textove, ale hezci font

Fajn kluci. Ladisovy pripominky jsou velmi vitany
Prece jen je to profik.
matesa> Hod si Live, Ride do dark blue a o jednu uroven mensi, at to mame stejne

matesa> Hod si Live, Ride do dark blue a o jednu uroven mensi, at to mame stejne

Live4Ride Syndicate
ja tomu vubec nerozumim, ale az na to pismo (menu) je to super...sqela kombinace barev......moc se mi to libi. jen tak dal
Hotove stranky by se umistily na novou domenu www.Live4Ride.org
matesa> Moh bys hodit link na sve soucasne sajty, aby kluci videli, ze to neni vubec nejhorsi. Me osobne se docela libi.
matesa> Moh bys hodit link na sve soucasne sajty, aby kluci videli, ze to neni vubec nejhorsi. Me osobne se docela libi.
Live4Ride Syndicate
co, coze? moje soucasne stranky jsou ve stadiu rozkladu, ale uz mi odepsal admin hostingu, na kterem to mame, ze ve ctvrtek by to melo bejt ready, tak nejpozdeji v patek by uz mela byt spustena ta administracni sekce, kde si budete intuitivne menit obsah stranek.Sly píše:Hotove stranky by se umistily na novou domenu www.Live4Ride.org
jo a admin chce se rocni hosting 800Kc. Jste schopni do toho jit? Upozornuju, ze je to celkem bezna cena za placeny hosting.

to je rocni cena i s domenou, nabo ta se plati zvlast?
Mě se to líbí...jak se to doladí,tak to bude ok!
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Kdyby to bylo bez domeny, je to moc? Bylo mi receno, ze je to dobra cena..Ladis píše:to je rocni cena i s domenou, nabo ta se plati zvlast?
Live4Ride Syndicate
To jsem rad. Co rikate na cenu? Pravdepodobne bychom se vsichni clenove skladali. Snad v tom nebude problem. Jeste pockam na Ladise, co si mysli o cene. Pokud to bude okay, kolega hned zarezervuje domenu.
Live4Ride Syndicate
kufa 800kc za cely rok??? V cenach tehle sluzeb se nevyznam,ale prijde mi to smesne malo....kdyz to rozpocitas mezi cleny....tak je to fakt hovno...
no 'dobra cena'... to vam zas nechcu veset buliky na nosy. Ale kdyz to srovnate treba s pipni.cz nebo ceskyhosting.cz, kde to za rok stoji 1200,- (resp 1000,-), tak to myslim jde.Sly píše:Kdyby to bylo bez domeny, je to moc? Bylo mi receno, ze je to dobra cena..Ladis píše:to je rocni cena i s domenou, nabo ta se plati zvlast?
Cena domeny je dle ceniku forpsi.cz na rok 219Kc bez dph, takze vse dohromady cca 1000Kc / rok, coz ciste dle meho skromneho nazoru neni tak moc, pokud je vas aspon pet, co se na to budou skladat.

Re: Live4Ride in Bohumín
Panove tak prvni klubovy poplatek za registraci domeny + web hosting bude cinit: 260Kc (L4R 2006) + 260Kc (D2D 2005) + 800 Kc webhosting. Za praci zaplatime adminovi podle uvazeni a vysledku jeho snazeni
Zatim ma vse cas, jen orientacni zprava. Pri soucasnych 8 clenech by to delalo 165Kc/osoba rok 2006.

Live4Ride Syndicate
...a to se vyplatíSly píše:Panove tak prvni klubovy poplatek za registraci domeny + web hosting bude cinit: 260Kc (L4R 2006) + 260Kc (D2D 2005) + 800 Kc webhosting. Za praci zaplatime adminovi podle uvazeni a vysledku jeho snazeniZatim ma vse cas, jen orientacni zprava. Pri soucasnych 8 clenech by to delalo 165Kc/osoba rok 2006.

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
felda píše:...a to se vyplatíSly píše:Panove tak prvni klubovy poplatek za registraci domeny + web hosting bude cinit: 260Kc (L4R 2006) + 260Kc (D2D 2005) + 800 Kc webhosting. Za praci zaplatime adminovi podle uvazeni a vysledku jeho snazeniZatim ma vse cas, jen orientacni zprava. Pri soucasnych 8 clenech by to delalo 165Kc/osoba rok 2006.
... pribereme jeste par karvinskych cypu a budeme to mit levnejsi

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Copak, TTK se chce pripojit?felda píše:...a to se vyplatíSly píše:Panove tak prvni klubovy poplatek za registraci domeny + web hosting bude cinit: 260Kc (L4R 2006) + 260Kc (D2D 2005) + 800 Kc webhosting. Za praci zaplatime adminovi podle uvazeni a vysledku jeho snazeniZatim ma vse cas, jen orientacni zprava. Pri soucasnych 8 clenech by to delalo 165Kc/osoba rok 2006.

Live4Ride Syndicate
TOMEtomoking píše:felda píše:...a to se vyplatíSly píše:Panove tak prvni klubovy poplatek za registraci domeny + web hosting bude cinit: 260Kc (L4R 2006) + 260Kc (D2D 2005) + 800 Kc webhosting. Za praci zaplatime adminovi podle uvazeni a vysledku jeho snazeniZatim ma vse cas, jen orientacni zprava. Pri soucasnych 8 clenech by to delalo 165Kc/osoba rok 2006.

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Koho tak pan ředitel asi myslel!!! On zase chce aby se tu jeden člen projevil agresivně ale to se nestane...protože ve světě bussinesu se tak nechová...začal dnes s partnerem podnikat a změnil se...přestal i pít takže v sobotu o Coca-coletomoking píše:felda píše:...a to se vyplatíSly píše:Panove tak prvni klubovy poplatek za registraci domeny + web hosting bude cinit: 260Kc (L4R 2006) + 260Kc (D2D 2005) + 800 Kc webhosting. Za praci zaplatime adminovi podle uvazeni a vysledku jeho snazeniZatim ma vse cas, jen orientacni zprava. Pri soucasnych 8 clenech by to delalo 165Kc/osoba rok 2006.

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Barry> Jak to SLYsim, tak je mi blbe. Asi budu chlastat za tebe 

Live4Ride Syndicate
Barry: ja te ale pozval na pivo, takze kolu si platis sam....