sundat kolo? jinak skejte už jsem ti to chválil? máš to moc pěkný, akorát bys mohl větší kola a možná jiný světla jinak
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jaryn72 píše:Kdyz koukam na tu diru,tak by to slo prostrcit i predkem,ale jen,kdyz je to lepene.
no predkem by to slo,nad tim jsem uz taky premyslel.
Ale musel bych mirne ohnout ten tahokov abych ho prostrcil do vnitr prahu,ale jak to potom vykoumat aby to drzelo.
Kdybych to mel na kanale,tak by bylo idelani tu pistol na silikon ,ale s nejakym nadstavcem,abych se tam dostal
Nebo zkusit tam dát z vnitřní strany větší kus tahokovu a přichytit ho na takových místech kam se dostaneš. U silikonu v tubě si myslim, že by neměl být problém připevnit k tý špičce nějakou trubičku a tim to prodloužit
Škoda Favorit 135 LS - minulost Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost
úplně nějakým obyčejným? nemáš máš nějaký lepší kvalitnější?
obycejny,ale ted jsem zkousel o prazdinach zkusit i roztavenym plastem a to je take hodne osvedceny zpusob.Musim rict,ze aplikace je hodne jednoducha a je to hodne odolne.
jsem myslel že se tam dostaneš líp když bys sundal kolo, no jinak co chceš vyměnit? za jinou barvu? tak to přestříkej ne
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
F.l.a.n.e.l. píše:Ještě někdo si myslí, že je silikon lepší než tavná tyčinka??? jde mi hlavně o to, ať to chytne na ten laminátek
Nejlepší sou zalaminovaný šrouby tak to mam udělaný u nárazníku. A v masce mam přilepený dvě lišty se šroubama Vidět to nikde neni, drží to super a výměna tahokovu bezproblémová
SkejT píše:jo,chtel bych zmenit vsechen tahokov na cernej.
Kdyz bych to prestrikal,to to nebude ono,to by vypadalo blbe.Muj dojem.Stejne by to lezlo dolu,ne?
Takokov mam nastříkanej normálně barvou ze spreje. 3x základ, 3x barva, 3x bezbarvý lak a dolu to neleze. Ale komaxit by byl lepší.
SkejT píše:jo,chtel bych zmenit vsechen tahokov na cernej.
Kdyz bych to prestrikal,to to nebude ono,to by vypadalo blbe.Muj dojem.Stejne by to lezlo dolu,ne?
Takokov mam nastříkanej normálně barvou ze spreje. 3x základ, 3x barva, 3x bezbarvý lak a dolu to neleze. Ale komaxit by byl lepší.
jo to je pekny,ale nedokazu si predstavit,jak lezim na zemi a strikam tolik vrztev na tahokov v prahu