Kamo, to by si v tom musel sedet misto me ty.......zvooky píše:Jo E30 cabrio je proste nařez!! Už vidim V12 jak se v tom v lete masiruje po kaolince a ty pipinky mu skačou za jizdy do auta

Kamo, to by si v tom musel sedet misto me ty.......zvooky píše:Jo E30 cabrio je proste nařez!! Už vidim V12 jak se v tom v lete masiruje po kaolince a ty pipinky mu skačou za jizdy do auta
V12 píše:Kamo, to by si v tom musel sedet misto me ty.......zvooky píše:Jo E30 cabrio je proste nařez!! Už vidim V12 jak se v tom v lete masiruje po kaolince a ty pipinky mu skačou za jizdy do autaJa uz si to pred dvouma rokama vyzkousel a naprosto bez uspechu...
Zvooky ti dá nějakej školící kurz na motání roštěnek!V12 píše:Kamo, to by si v tom musel sedet misto me ty.......zvooky píše:Jo E30 cabrio je proste nařez!! Už vidim V12 jak se v tom v lete masiruje po kaolince a ty pipinky mu skačou za jizdy do autaJa uz si to pred dvouma rokama vyzkousel a naprosto bez uspechu...
Nevypadá zle,ale takhle kulatej bych rozhodně na hranatý auto jako je E30 nedával!Eskláda píše:radku?? http://www.ikup.cz/item.php?id=42743
To je pravda,jsi hodný chlapec...Eskláda píše:radek mi to urřitě taky vymluví ale snaha se cení..
A co rikal, nechce ho?Eskláda píše:už jsem si to vyslechnul nebojte se,...
Eskláda píše:už jsem si to vyslechnul nebojte se,...
Ne ne,sjel ho že mu o něm neřekl už když měl to první!ARV6 píše:A co rikal, nechce ho?Eskláda píše:už jsem si to vyslechnul nebojte se,...