Octavia central
Moderátor: Idaho
Octavia central
Prosim o radu. Na octavii otvorim auto s diaľkovým sadnem do nej, keď zapnem zapalovanie niečo zabzuči vo vodičových dverach, pri vystupovani zavrem dvere chcem zamknuť auto s diaľkovým a vodičove dvere niekedy aj zadne ľave nezamkne, ma nikto s tym nejaku skusenosť? Ďakujem 

Š-octavia 1.8 20v SLX
Re: Octavia central
koukni na zamikaci jednotku ve dverich dej to na pocitac ukaze to
koukni na zamikaci jednotku ve dverich dej to na pocitac ukaze to nebo to muze bejt jeste svorkovnice ve dverich koukni na kabely
- jumperius
...ja som mal podobny problem, mne ale zase nezamykalo zadne lave dvere, ked som sa kcel zamknut zvnutra..vymenili mi tusim zadne servo vo dverach a jednotku komfirtu, alebo take nieco, co je vo vodicovych dverach a bolo...romanxxx píše:myslel som ze to bude ono najhorsie na tom je ze to nerobi stale takze moze sa stat ze ked to vyberem tak to neukaze nic, za radu dakujem

T-reg,V6TDI,Pneu,diffs locks
nám to dělá octávka taky, ale teda klíčem, dálku nemáme. Ale spíš nám to dělá, že zamčeš ale nesepne centrál a zamkneš dveře jen u řidiče. Ale bavil sem se s kámošem co dělá koncerny a on říkal že to je ta řídící jedno nebo jak píše Jumperius jednotka komfortu či jak se to jmenuje. A je to častý problém octávií 
a stojí to prej asi 5tkč
takže radši zamykáme od kufru

a stojí to prej asi 5tkč
takže radši zamykáme od kufru

www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
niekedy mi nezamkne tiez tie zadne lave dvere, tak ze to bude asi ta jednotka v vodicovych dverachjumperius píše:...ja som mal podobny problem, mne ale zase nezamykalo zadne lave dvere, ked som sa kcel zamknut zvnutra..vymenili mi tusim zadne servo vo dverach a jednotku komfirtu, alebo take nieco, co je vo vodicovych dverach a bolo...romanxxx píše:myslel som ze to bude ono najhorsie na tom je ze to nerobi stale takze moze sa stat ze ked to vyberem tak to neukaze nic, za radu dakujem

Š-octavia 1.8 20v SLX
stoji asi 4000kc
stoji asi 4000kcmozna jednu budu mit usetrenou funkcni starsi
kolko zhruba trva vymontovanie tej zamikacej jednotky?Bulda píše:koukni na zamikaci jednotku ve dverich dej to na pocitac ukaze to nebo to muze bejt jeste svorkovnice ve dverich koukni na kabely

Š-octavia 1.8 20v SLX
asi tak dem+mon=1hod.