Sháním ovladače...
Moderátor: Rudi
Sháním ovladače...
Sháním ovladače pro tuto čtečku karet,nevíte kde je sehnat? Má to být od nějakého výrobce seitec

Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... 

Re: Sháním ovladače...
Mam xpčka a po reinstalu mi to už nechodí.. Ten USB slot jo,ale čtečky ne.. 

- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Jelikoz je podpora od 98SE vys tak opravdu neni treba ovladacu(tzn.ze ovladace neexistuji). Co mas za zakladni desku. Tam bych hledal pricinu.
Zkus taky jiny usb port.Nekdy to pomuze,protoze pokud byla ctecka porad pripojena tak windows nemusi reagovat.

Zkus taky jiny usb port.Nekdy to pomuze,protoze pokud byla ctecka porad pripojena tak windows nemusi reagovat.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
Takže jsem to an rady alfouna zkusil přepojit na jiný porty a nic.. I když jsem restartnul PC,tak pořád nic.. Když do čtečky vložím kartu tak se to jen rozsvítí,ale nebliká to jako že to načítá z ní data.. Ani v ''tento počítač'' nemam například zařízení A,B,C ,.. jsem lama na PC takže PLS berte ohled..
Jinak ohledně té desky co jsem na ní vyčetl: Gigabyte GA-8IPE1000 Máte pro mě ještě nějaký rady?
Díky

Ne udělal a ani nevim kde to unstalačku vezmu 

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Todle mi taky dělaly USBčka - nenašly foťák. Cokoliv jinýho, jen ten posr. foťák nikdy. Pomohlo až reinstall windows.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

Kujone tak to díky... Přesně tak fungujou fotáky,tiskárny,.. ale čtečka ne.. reinstal jsem dělal v sobotukujon píše:Todle mi taky dělaly USBčka - nenašly foťák. Cokoliv jinýho, jen ten posr. foťák nikdy. Pomohlo až reinstall windows.

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to eště přeplácnout, tzn. dej tam CD, nabootuj ho a dej opravit instalaci. Nic se ti nesmaže, akorát to sys. soubory smaže a nahraje znova. Když to nepůjde, tak je něco v háji. Jestli do toho, jak řikáš, jde připojit cokoliv jinýho (myslim do toho USB), tak je v háji čtečka. Takhle to metodou pokus_omyl vyeliminuj a uvidíš kde je chybaLukáš píše:Kujone tak to díky... Přesně tak fungujou fotáky,tiskárny,.. ale čtečka ne.. reinstal jsem dělal v sobotukujon píše:Todle mi taky dělaly USBčka - nenašly foťák. Cokoliv jinýho, jen ten posr. foťák nikdy. Pomohlo až reinstall windows.

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 

Ok díky moc za rady.. Tu verzi s tim opravení winů jsem dělal o víkend když jsem se mohl dostat na net.. Nic se nesmázlo jen některý ovladače a od té doby to právě přestalo fungovat. Zkusím to a pak písnu jak to dopadlo 

Jesis, ty nemas nahozene ovladace k desce ? Tak to bych videl jako zasadni problem
K prknu by melo byt CD s komplet ovladacema chipsetu, DX atd ... jinak na strankach vyrobce desky.
Jeste se mrkni: pravym mysitkem na Tento pocitac - vlastnosti - hardware - spravce zarizeni ... jestli tam mas nejake nezname zarizeni (s otaznikem) nebo konflikni zarizeni (s vykricnikem).

K prknu by melo byt CD s komplet ovladacema chipsetu, DX atd ... jinak na strankach vyrobce desky.
Jeste se mrkni: pravym mysitkem na Tento pocitac - vlastnosti - hardware - spravce zarizeni ... jestli tam mas nejake nezname zarizeni (s otaznikem) nebo konflikni zarizeni (s vykricnikem).
- Luka$
- Kontaktovat uživatele:
Luka$ (Admin)
http://www.feliciaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuning-forum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.feliciaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuning-forum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak jsem nainstaloval ovladače pro desku přímo co k ní byli přiloženy : USB drive,.... a stále nic... 

jj díval vše funguje v naprostém pořádku podle PC.. Jinak i s tim vyhledávání hadweru napíše že všecko funguje jak má...

teďkom mě napadlo... možná je to kravina ale za mrknutí nic nedáš...
v ovládacích panelech - nástroje pro správu - služby:
rozpoznávání hardware - automaticky
smart card - ručně
popř. i automaticky

smart card - ručně

www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Mam to nastavené tak jak jsi to napsal..Jurry píše:teďkom mě napadlo... možná je to kravina ale za mrknutí nic nedáš...
smart card - ručněpopř. i automaticky

Hm, to je celkem nahouby takhle radit na dalku kdyz u toho nesedim ... nekdo uz tady psal vyzkouset na jinem kompu - to bude asi momentalne nejrozumnejsi zpusob, kdyz bude OK tak potom hledat dal u tebe v pc ...
EDIT: Jo a jeste jsem zapomnel na zakladni test - nalistuj tu ctecku ve spravci zarizeni a odeber ji ze systemu -> restart a pak by se pri nabehnuti mela ozvat a nainstalovat
EDIT: Jo a jeste jsem zapomnel na zakladni test - nalistuj tu ctecku ve spravci zarizeni a odeber ji ze systemu -> restart a pak by se pri nabehnuti mela ozvat a nainstalovat
Takže čtečka na jiném kompu funguje...NC píše:Hm, to je celkem nahouby takhle radit na dalku kdyz u toho nesedim ... nekdo uz tady psal vyzkouset na jinem kompu - to bude asi momentalne nejrozumnejsi zpusob, kdyz bude OK tak potom hledat dal u tebe v pc ...
Zkoušel jsem podle tvé rady to smazat,.. ale pořád nic..

Taky bych to tak bohužel vidělAlfoun píše:Takze posledni co ti zbyva je preinstalovat znovu wokna.Odpoj ctecku a po reinstalu ji pripoj.

www.decent-tuning-bys.wz.cz