Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
No moc si mi nepomoh no zkusim ty stranky.... no chtěl bych aby ten motor vydržel dlouho ne ho hned odrovnat no aby mněl asi tak přes těch 150 koní..... jo je to o penězich.....Wheelman píše:Pokud by jsi to chtěl nějak probrat, tak písni na ICQ, tady by to bylo na dlouho a teď večer se mi nějak nechce psát
A to je motor co se daval do 3D rv. 92- 95?Wheelman píše:Pokud ti stačí 150 koní a aby ti to vydrželo, tak je nejjednoduší, ale zároeň dost složitysehnat civica už s motorem B16A2 což je jak píšeš VTEC DOHC a ten má v základu 160 koní
Ted reším neco podbneho ( jen ne na hodnici ) a uložení motoru řeším výmenou Crossmemberu - příčník na kterém jsou uchyty silentbloku - jenže je to podelen uloženej motor, u accorda by tohle šlo řešit jen an te předni příčce - předpokladam že CRX bude mít napodobnem pricnipu body..TUNER Lukas P píše:Jo to mi jeden radil že by to šlo dat do 3D motor B16A1 jenom by se muselo předělat uchyceni na silentbloky.
heh co je složiteho na povoleni 8 šroubu?,MattiK píše:ja bych to nedelal tak slozite, v ameru se prodavaji ruzny swap kity a myslim ze je to nejjednodussi reseni...
jj souhlasím, poku dje to takhle málo není co řešit.. alepokud by to bylo víc jak 5 tis asi bych o tom už uvažoval touhle cestou ...MattiK píše:ok a tim u hondy vyresis jeden silent a vsechny ostatni musis stejne varit, takhle koupis kit za 1500-2000 a mas vse vyreseno, neni to lepsi?
MattiK píše:jasan chapu, clovek se snazi usetrit kde muze, to je mi jasny, ja nerikam ze to nejde to chran buh... jen je to vymrdej jako prase a myslim si ze je jednodussi to objednat, kdyz si pak prepocitas kolik jsi do toho dal casu tak si uvedomis ze bylo lepsi to objednat a namahu vlozenou do takovehle ptakoviny muzes vyuzit jinak a treba i lip