Kde mám sehnat Laminát???
Kde mám sehnat Laminát???
Zdravím všechny a zárověň žádám o radu kde mám sehnat vetší množství laminátové soupravy. jde mi hlavně o tu tkaninu v drogeriích ji prodávají jen malé kousky předem děkuji!!!!ještě menší dotaz když se montuje přímé sání jak a co se dělá s váhou vzduchu moc děkuji
Re: Kde mám sehnat Laminát???
Musíš koupit jednotlivý součásti samostatně (tkaninu, pryskyřici, atd.). K mání třeba na http://www.havel-composites.com. S váhou vzduchu se nedělá níc.Srnec píše:Zdravím všechny a zárověň žádám o radu kde mám sehnat vetší množství laminátové soupravy. jde mi hlavně o tu tkaninu v drogeriích ji prodávají jen malé kousky předem děkuji!!!!ještě menší dotaz když se montuje přímé sání jak a co se dělá s váhou vzduchu moc děkuji
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
ohledne vahy vzduchu vim ze u nissana se to da oblbnout tak ze tam vymenis odpor tim padem se to zacne vic hrat a zacne jinak davkovat vzduch a tim padem celou smes, lip to tahne ale spotreba je trochu jinde...Srnec píše:Zdravím všechny a zárověň žádám o radu kde mám sehnat vetší množství laminátové soupravy. jde mi hlavně o tu tkaninu v drogeriích ji prodávají jen malé kousky předem děkuji!!!!ještě menší dotaz když se montuje přímé sání jak a co se dělá s váhou vzduchu moc děkuji
nissan sunny N14 1,6 16V/66kW GA16DS
Jsem rád za každou radu, ale když mám tu váhu na tom boxu který půjde pryč tak nevím jak ji mám zachovat nebo jestli ji mohu úplně vyrušit předem dík!!!! Děkuji za tu adresu ale tam je těch vlaken a pryskyřice jak .... můžeš mi poradit která se prodává v drogerii a jestli je to ta pryskyrice s tím tvrdidlem
Naposledy upravil(a) Srnec dne 04 bře 2006 11:47, celkem upraveno 1 x.
- F.l.a.n.e.l.
potřebuješ redukci... mám stejný problém
Jinak pryskyřice a tkanina --- > drogerie, barvy, laky... atd
Jinak pryskyřice a tkanina --- > drogerie, barvy, laky... atd

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Uz sem to tady nekde psal, nejlip koupis material k laminovani u nekoho kdo se zabyva vyrobou laminatu ve velkym.Epoxid se pouziva jen pro uhlik a kevlar, na normalni praci staci treba Synilote, je levnejsi,lip se stim dela a pokud te moc nenatahnou mela by bejt cena asi stovku za kilo.Ruzny zbytky tkaniny a strize tam budou mit urcite taky
Na pomer iniciatoru se preptej na miste, rekl bych polivkovou lzici na kilo, pokud nechvatas
http://yax.sweb.cz

Jo jeste jsem zapomel na nejaky naradi k tomu laminovani, rukama to neudelas - minimalne stetec, chlupatej valecek a neco cim budez valet polozenou striz, nebo tkaninu pouzivaji se kovovy ryhovany valecky k vytlaceni bublinek, ty se daji vyrobit treba z 8 az desitky sroubu.A az se od toho zapatlas, bude se ti hodit aceton 

- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
jestli budeš laminovat celej plast, tak ho drsným šmirglem celej zdrsni až jakoby zchlupatí a pak to celý přelaminuj... za ty chlupy to drží... teda pokud tam nebudeš mít nějaký velký pnutí... když se ti to bude šponovat, je lepší to použít jen jako kopyto pro "vylití" laminátový skořápky...Srnec píše:chci se zeptat jak je to kdyz mam spojler slozeny ze dvou je z umele hmoty a ted ho chci cely olaminatovat!!!!chytne to dobre nebo s tim bude problem prave jsem cetl nazor ze to muze zlobit co vy na to??????
Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár

FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod