Proste automobilky delaji vse pro to aby nam to drzelo co nejvic, ale pro me je nejvetsi zabavou se starat aby to drzelo co nejmin:-))
jak myslíš nejmíň??psena píše:Pro auto si preju samozrejme jaro, ale pro sebe klidne by mohlo zustat jak je...kdyz je kluzko..tak mam pocit, ze mam pod kapotou 600koni![]()
Proste automobilky delaji vse pro to aby nam to drzelo co nejvic, ale pro me je nejvetsi zabavou se starat aby to drzelo co nejmin:-))
jsem se málem poblil.. dvou tunový auto a on s nim háže jak s autí na dalkáč magor a to mě vezeMikael píše:Tak zase napadl vagon tech bilejch sracek.....no ale aspon sem zas honil prdel po silnici.
porid si zadokolku...pak poznas zabavu.....Mikael píše:Tak zase napadl vagon tech bilejch sracek.....no ale aspon sem zas honil prdel po silnici.
V12 píše:porid si zadokolku...pak poznas zabavu.....Mikael píše:Tak zase napadl vagon tech bilejch sracek.....no ale aspon sem zas honil prdel po silnici.
mno ja mam ted vetsi strach jet treba alfou nez bawem.... proste jakmile ustreli predokolce zadek....tak je to pro me desnej pocit....Eskláda píše:V12 píše:porid si zadokolku...pak poznas zabavu.....Mikael píše:Tak zase napadl vagon tech bilejch sracek.....no ale aspon sem zas honil prdel po silnici.ich bin nicht sebevrach
Ten samej pocit bych mel ja,kdyby mi u zadokolky ustrelila prdel...V12 píše:mno ja mam ted vetsi strach jet treba alfou nez bawem.... proste jakmile ustreli predokolce zadek....tak je to pro me desnej pocit....Eskláda píše:V12 píše: porid si zadokolku...pak poznas zabavu.....ich bin nicht sebevrach
mno jenze s tim je u toho jaksi pocitano a necha se to jeste vcelku dobre korigovat...Mikael píše:Ten samej pocit bych mel ja,kdyby mi u zadokolky ustrelila prdel...V12 píše:mno ja mam ted vetsi strach jet treba alfou nez bawem.... proste jakmile ustreli predokolce zadek....tak je to pro me desnej pocit....Eskláda píše:ich bin nicht sebevrach
Verim.Jde jen o to,to zkusit no....coz asi v nejblizsi dobe nebude...V12 píše:jak jednou zkusis....nechces jinak.....
Tak počkej ještě chvíli a Radek ti půjčí osmu!Mikael píše:Verim.Jde jen o to,to zkusit no....coz asi v nejblizsi dobe nebude...V12 píše:jak jednou zkusis....nechces jinak.....
mno letos to s osmou nevidim dobre.... jestli si ji prihlasim aspon na mesic, tak budu rad....hattori_hanzo píše:Tak počkej ještě chvíli a Radek ti půjčí osmu!Mikael píše:Verim.Jde jen o to,to zkusit no....coz asi v nejblizsi dobe nebude...V12 píše:jak jednou zkusis....nechces jinak.....
Jakto?V12 píše:mno letos to s osmou nevidim dobre.... jestli si ji prihlasim aspon na mesic, tak budu rad....
Tak to je na prd...V12 píše:mno pac kabro sezere vsechny prachy....
Kdepak,já jsem takhle přehnaně inteligentní už od přírody!Eskláda píše:si spal v knihovně hattori??
to má ale nikdo bohužel štěstíhattori_hanzo píše:Kdepak,já jsem takhle přehnaně inteligentní už od přírody!Eskláda píše:si spal v knihovně hattori??