nema tu nekdo ucet na Aukro.cz
Moderátor: Rudi
nema tu nekdo ucet na Aukro.cz
potrebuju tam jednu vec, jenze aukce konci za 4 dny (Út 7. březen 2006, 13:26:48 CET) a ja si do ty doby nestihnu aktivovat ucet
muze mi nekdo pomoct? icq?
a jak to tam chodi? proste staci prihodit minutu pred koncem aukce a mam to ? (posledni prihozeni bylo Po 27. únor 2006, 21:32:44 CET)
a jak to tam chodi? proste staci prihodit minutu pred koncem aukce a mam to ? (posledni prihozeni bylo Po 27. únor 2006, 21:32:44 CET)
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Re: nema tu nekdo ucet na Aukro.cz
blah píše:potrebuju tam jednu vec, jenze aukce konci za 4 dny (Út 7. březen 2006, 13:26:48 CET) a ja si do ty doby nestihnu aktivovat ucet
Mam tam kamose,co am je.

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
Ja mam ucet... Co potrebujes, kdyztak pisni na ICQ...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
- F.l.a.n.e.l.
přihazuje se do poslední sekundyblah píše:potrebuju tam jednu vec, jenze aukce konci za 4 dny (Út 7. březen 2006, 13:26:48 CET) a ja si do ty doby nestihnu aktivovat ucet

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Taky mám
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
treba RUDI ma
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
náhodou jsem zabloudil dneska tady do tý sekcetojebordel píše:treba RUDI ma

jinak koho jsem tam ještě zahlídl - Jergi, Idaho nebo Bulda - jeden z těch dvou, reproboy - jestli sem chodí a snad i Milda

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
já mam 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

dobry uz nepotrebuju 

NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
Brock B1 17" 5x100
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já tam viděl SE k750i " !!!!NOVEJ, se zárukou!!!! " za 11k, když ho u oskara měli tušim za 8jaryn72 píše:milosh píše:no mnohem lepsi nez ebay, aspon tomu je rozumet. a da se na tom i neco vydelat, lidi koupi i za vic nez to stoji v krameTROY píše:aukro je polský BLEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jojo.Nekdy kroutim hlavou,kdyz to tam ctu

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 

a to se vyplatíkujon píše:Já tam viděl SE k750i " !!!!NOVEJ, se zárukou!!!! " za 11k, když ho u oskara měli tušim za 8jaryn72 píše:milosh píše: no mnohem lepsi nez ebay, aspon tomu je rozumet. a da se na tom i neco vydelat, lidi koupi i za vic nez to stoji v krame
Jojo.Nekdy kroutim hlavou,kdyz to tam ctu![]()

No někdy tam maji prodejci trochu velký voči, ale převážně se tam daji koupit dosti levný věci....některý a¨ni třeba cenou nepřesahujou poštovný. přitom maji nesrovnatelně vyšší cenu 

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
jj učet tam mám,a le nestihljsme si toho všimnout dříve sorry ... jiank příšte po ICq..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
v poho...asi někoho sehnal bo mě se taky neozvalIdaho píše:jj učet tam mám,a le nestihljsme si toho všimnout dříve sorry ... jiank příšte po ICq..

VW - Very Wonderful