tak jsem nasel tu na foru link autobazar.it coz je italsky bazar a musim rict, ze ceny ktere tam jsou, jsou vice nez uzasne, nevite co vse za poplatky musim zaplatit kdyz to privezu sem?
je nekdo kdo tam treba jezdiva? klidne bych si zaplatil dovoz pripadny
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Určité omezení zůstává například u dovozu automobilů nebo převážení alkoholu či cigaret při soukromých cestách. Dosud se směly dovážet ojeté vozy, pokud od data jejich 1. registrace neuplynulo více než osm let, kromě aut s takzvanou evropskou homologací. Se vstupem do EU osmiletá lhůta zaniká a do České republiky se mohou dovážet vozy s platnou technickou a emisní kontrolou.
Chaindler píše:tak jsem patral a tohle jsem nasel na iDnesu
Zůstávají pravidla pro dovoz ojetých automobilů?
Určité omezení zůstává například u dovozu automobilů nebo převážení alkoholu či cigaret při soukromých cestách. Dosud se směly dovážet ojeté vozy, pokud od data jejich 1. registrace neuplynulo více než osm let, kromě aut s takzvanou evropskou homologací. Se vstupem do EU osmiletá lhůta zaniká a do České republiky se mohou dovážet vozy s platnou technickou a emisní kontrolou.
tak to mi hoď odkaz, je to určitě hodně starý a něco tam chybí
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
koukni na datum 5. května 2004 ... to je hooodně moc starý a pak koukni na stránka Ministerstva dopravy, všechno tam je popsaný...prostě nad 8 let musí bejt Evropská homologace, jinak to nepřihlásíš - a jdeš ještě přes X dalších zkoušek...
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
zdravim páni potřebuju radu
našel jsem si na www.autoscout24.de auto a zajímalo by mě jestli neznáte někoho kdo se zabývá dovozem.. absolutně nevim na koho se obrátit případně kolik navíc k ceně auta si mam tak připravit.
díky moc za rady
zdravim páni potřebuju radu
našel jsem si na www.autoscout24.de auto a zajímalo by mě jestli neznáte někoho kdo se zabývá dovozem.. absolutně nevim na koho se obrátit případně kolik navíc k ceně auta si mam tak připravit.
díky moc za rady Smile
koukam, ze jsi nasel uplne tu samou stranku
alt píše:zdravim páni potřebuju radu
díky moc za rady
zkus kontaktovat ruzne odtahovky (spíš menší) a poptak kolik chtěji za km. Myslím, že obvyklá cena je 14 kč/km, cesty tam a zpátky. Poplatky pro registraci auta (tj. technická, emise, úplatky, aj.) už zde někdo uvedl, je to mezi 5 až 7 tis. Kč.
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli Gathering a car-toy information...
To byla bohužel na přelomu let 2003/2004 taková fáma. Měli ji tenkrát uvedenou dokonce na nějakým státním webu, myslím něco jaku evropskáunie.cz Taky jsem se na to těšil a potom utřel hubu.
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli Gathering a car-toy information...
alt píše:zdravim páni potřebuju radu
díky moc za rady
s kámošem jezdíme,co máš a odkud to je? kolik km od prahy?
Vzdyt nepotrebujes zadnou odtahovku...Staci,kdyz te tam nekdo doveze,koupis si na prevoz RZ a valis domu...Takze naklady minimalni...
Potom prihlaseni vyjde na cca 5000 kc...
JirkaT píše:Vzdyt nepotrebujes zadnou odtahovku...Staci,kdyz te tam nekdo doveze,koupis si na prevoz RZ a valis domu...Takze naklady minimalni...
Netusis nahodou kolik stoji ty prevozni znacky a jestli tam jsou jeste nejaky dalsi poplatky(kolik)??? Taky se chystam do nemecka pro auto(asi Volvo V40) tam me vsechno zajima... Dik za jakykoliv rady...
JirkaT píše:Vzdyt nepotrebujes zadnou odtahovku...Staci,kdyz te tam nekdo doveze,koupis si na prevoz RZ a valis domu...Takze naklady minimalni...
Netusis nahodou kolik stoji ty prevozni znacky a jestli tam jsou jeste nejaky dalsi poplatky(kolik)??? Taky se chystam do nemecka pro auto(asi Volvo V40) tam me vsechno zajima... Dik za jakykoliv rady...
převozní značky vyjdou na 100-150 Euro, co mi říkal známej, co si takhle přivezl Scenica