Mikael píše:Tak to je neco todlencto.No priprav se Hattori na tezkou investici do Zahlávího gecka.Na jare musi bejt v cajku.
Spravně správně synku......
Mikael píše:Tak to je neco todlencto.No priprav se Hattori na tezkou investici do Zahlávího gecka.Na jare musi bejt v cajku.
Prelozi mi to nekdo z tunerskyho slangu do normalni reci???Eskláda píše:přispět maximálka cuck-offffem
co?Eskláda píše:přispět maximálka cuck-offffem
zvooky píše:Tim chtel esklada rict, že mi bude vždy k ruce a že pro nej nebude nic problem.....takže si vem zitra volno esklado a caravella čeka...
hele v pphodě a doma nepotřebuješ uklidit??zvooky píše:co nechapeš...je špinava a potrebuje vysat......jasny?
Počkat najdi si svoje kone jo esklada je mujMikael píše:Ja jo.Vysat.utrit prach a trosku prerovnat.A auto umejt,zbavit rzi,taky vysat,zgeneralkovat motor a zadelat muziku v kufru.Kdy mas cas???Treba ve stredu na dilne???
zvooky píše:Počkat najdi si svoje kone jo esklada je mujMikael píše:Ja jo.Vysat.utrit prach a trosku prerovnat.A auto umejt,zbavit rzi,taky vysat,zgeneralkovat motor a zadelat muziku v kufru.Kdy mas cas???Treba ve stredu na dilne???
ARV6 píše:zvooky píše:Počkat najdi si svoje kone jo esklada je mujMikael píše:Ja jo.Vysat.utrit prach a trosku prerovnat.A auto umejt,zbavit rzi,taky vysat,zgeneralkovat motor a zadelat muziku v kufru.Kdy mas cas???Treba ve stredu na dilne???
![]()
U tebe to tak snadno nepůjde,po tobě nejde půlka U.S. Army,tebe se jen tak nikdo bát nebude...Mikael píše:Ja jo.Vysat.utrit prach a trosku prerovnat.A auto umejt,zbavit rzi,taky vysat,zgeneralkovat motor a zadelat muziku v kufru.Kdy mas cas???Treba ve stredu na dilne???
Tak vidíš,ale nic si z toho nedělej...Mikael píše:To je fakt.
Ty to pro me udelas????hattori_hanzo píše:Tak vidíš,ale nic si z toho nedělej...Mikael píše:To je fakt.
Co pro tebe udělám?Mikael píše:Ty to pro me udelas????hattori_hanzo píše:Tak vidíš,ale nic si z toho nedělej...Mikael píše:To je fakt.
Tak to v žádným případě,pouze pokud by mi to nařídil náš pán Abu Músa Zahláví!Mikael píše:Ten uklid atd....