Někdo teď dokonale ořezal mapy bez německa a ještě bez něčeho a vychází to na nějakých 46Mb + 30Mb hlasy ale ty se daji taky orezat takže bohatě vám stačí 128Mb kartička což si myslím že už je dneska standard ....
To milosh : Seš si jistej že se nedostaneš do SZ "pohledej na netu"
hmm to by me teda zajimalo... ja si kvuli tomu kupoval 1GB kartu do founu
no o sben počkám i 2,5 ti smi přijde zbyetčné vyhozeno prašule,, za to mám origo tesnení pod makovici - kovove
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Všem doporučuju když budete chtít kupovat GPS modul BT tak jedině s chipsetem SiRF Star III mam odzkouseny narozdil od beznych s jinym chipsetem a s těma jsem měl problémy například v lesích nebo v údolí a ve větší zástavbě v Praze jsem zajel do ulice Štěpánská a skoro po celý její délce žádný signál a nejen v téhle ulici to píšu jenom proto že si to pamatuju ale měl jsem problém i v Horních Počernících kde jsem byl mezi baráky a signál naprosto nemožné chytit .... Pak jsem měl Navilock GPS Bluetooth Receiver BT-338 který má chipset SiRF Star III a s tím jsem to mohl mít kdekoliv v autě pohozený a skoro vždy jsem měl naprosto plná signál... vypadlo mi to pouze tehdy když jsem byl v baráku nebo v paneláku ale občas signál byl ....Jinak normálně v autě se mi nestalo abych neměl signál jezdil jsem s tím po republice hlavně sázava a naprosto bez problému ... Mohu jen doporučit ....
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Ja mám N35 + TT a som max spokojný. Žiadne káble, BT GPS atď. Inak tá 50Mb mapa je originál od TT, ale dá sa dokúpiť lek TT one. Neodporúčal by som navi v telefóne, dlho prepočítava trasu a predsa ten displej je o dosť menší a tiež aj kvoli ovládaniu.
Jj na PDA navigace jsou, navíc už má v sobě navigaci i první klasickej foun - siemens SXG75. Ale stejně nejlepší bude koupit nějakej klasickej GPS navigator
Macca píše:Jj na PDA navigace jsou, navíc už má v sobě navigaci i první klasickej foun - siemens SXG75. Ale stejně nejlepší bude koupit nějakej klasickej GPS navigator
asi tak nak, prijde mi dost komicky telefonovat s necim co je velky jak penal pro deti do skoly
Macca píše:Jj na PDA navigace jsou, navíc už má v sobě navigaci i první klasickej foun - siemens SXG75. Ale stejně nejlepší bude koupit nějakej klasickej GPS navigator
asi tak nak, prijde mi dost komicky telefonovat s necim co je velky jak penal pro deti do skoly
Na druhou stranu to zas můžeš používat jako zbraň k osobní ochraně
Co ted zjistuju tak cena/vykon je OK a navic to ma v sobe i GPS a o tom to je
No vypadá šikovně Ale škoda že nemá Bluetooth, ale zase za tu cenu šikulka Já bych bral spíše N520 protože má Wi-Fi, aspoň bych se na přednáškách nenudil:lol:
...nevím proč teď šéf moji mladé do auta koupil plnohodnotnou navigaci TomTom za 20k, když mohl koupit PDA za 8 + program A navíc by to mohla mít i na jiné věci, než jenom navigaci
No vypadá šikovně Ale škoda že nemá Bluetooth, ale zase za tu cenu šikulka Já bych bral spíše N520 protože má Wi-Fi, aspoň bych se na přednáškách nenudil:lol:
...nevím proč teď šéf moji mladé do auta koupil plnohodnotnou navigaci TomTom za 20k, když mohl koupit PDA za 8 + program A navíc by to mohla mít i na jiné věci, než jenom navigaci
Ted ma dorazit na trh PDA FSC LOOX N560.Ta ma vse,co 500+vga dsp.,vetsi pamet,BT a jeste vice.NA nej prave cekam
Ted ma dorazit na trh PDA FSC LOOX N560.Ta ma vse,co 500+vga dsp.,vetsi pamet,BT a jeste vice.NA nej prave cekam