Kde sehnat tenhle spoiler - nárazník
Kde sehnat tenhle spoiler - nárazník
Kde bych mohl sehnat tenhle předek? Prolezl jsem na internetu moc E-shopů, ale nikde jsem to nenašel - v tunigu jsem zatim lama, teď s tím začínám
www.jakudo.borec.cz/oct01.jpg
www.jakudo.borec.cz/oct02.jpg
www.jakudo.borec.cz/oct01.jpg
www.jakudo.borec.cz/oct02.jpg
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
www.axontuning.cz nemas zac
Tak jako, že to je hnus je pouze Tvůj názor. Já Ti ho neberu a neptal jsem se na něj. Otázka zněla, jestli někdo neví, kde to sehnat. Jestli jsi tuto otázku nepochopil, tak neodpovídej a pokud jsi otázku pochopil, tak nechápu, co tady děláš, když nevíš od čeho je fórum. Někdo se zeptá, Ty odpovíš, pokud víš...
Ale dík za názor:)

- braino.swk
- Kontaktovat uživatele:
prodává to v brně carstyling stránky jsou www.cartuningstyling.com tuším 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- F.l.a.n.e.l.
Re: Kde sehnat tenhle spoiler - nárazník
50/50 =´ty krajní výřezy jsou brutal
no a ten střed...? ---> savle

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Re: Kde sehnat tenhle spoiler - nárazník
me se to taky libi
chápu, že se to někomu nemusí líbit, ale přijde mi, že všichni na auta cpou velice podobné spojlery. Všechny se snaží o vzhled velice sportovního auta, ale tak nějak je to všechno stejný. Tak mi prostě přišlo, že by tohle nemuselo vypadat špatně. Mě se taky nelíbí, jak to na té fotce vypadá. Nelíbí se mi ta barva (ani auta, ani spojleru), ale já mám červenou a kdyby byl ten spojler také v červené, tak by to snd špatně vypadat nemuselo, ale dík za všechny názory:)
nejsem stylař a moc to na auta nervu, ale tady bude potíž v tom, že ten plast vypadá na tom autě jako kdyby to auto bylo nenažraný, a celkem si nedovedu představit, jak k tomu doladit ten zbytek aby to auto mělo styl, ono to určitě půjde, jen mi k tomu nějak nesedí nic z běžně dostupného,
tak ti aspon přeju, pokud ho tam frkneš, at se ti to podaří rozumně a pěkně sladit a hlavně at si s tím spokojenej ty ostatní lidi jsou vedlejší
tak ti aspon přeju, pokud ho tam frkneš, at se ti to podaří rozumně a pěkně sladit a hlavně at si s tím spokojenej ty ostatní lidi jsou vedlejší
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz