Neony, stroboskopy, blikátka a vše kolem nich
Tohle není moje auto je to jeddonho DJ a tady máte podrobný návod, tak kdo je trochu zkušený a vyzná se elektronice tak to pro něj bude hračka, ale měl by to zvládnout i amatér 

- Přílohy
-
- Výroba LED Neonů.zip
- (84.45 KiB) Staženo 369 x
Fiat Brava 1.6 16V 100SX
hele radsi na to ani nebudu koukat pac za prvy na to nemam cas za druhy se v elektrice nevyznam, kolik by si za to rekl kdyz mne to vyrobi a posle?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
To teda nevím a ani netuším jestli by se tím zabýval, proto si dal na svoje stránky ten návod aby to ostatní mohly zkusit.
Píše tam taky že každý má jinou vzdálenost a jiné uchycení ze spoda,takže to byl asi ten problém proč by ti to třeba neudělal.Ale jinak se sním zkus domluvit, dám sem jeho stránku má tam toho víc
Píše tam taky že každý má jinou vzdálenost a jiné uchycení ze spoda,takže to byl asi ten problém proč by ti to třeba neudělal.Ale jinak se sním zkus domluvit, dám sem jeho stránku má tam toho víc
Kód: Vybrat vše
http://djpeak.borec.cz
Fiat Brava 1.6 16V 100SX
A tomu máte odvahu říkat podsvícení ? Takový 4 čárky ?standho píše:Takhle vypadájí LED podsvícení auta a vyjde něco kolem 1000Kč
TOHLE je podsvícení:

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
no sem si rikal ze za ten litr je to dobry ze bych si jeste priplatil a dal dalsi cary pod auto:D ale kdyz vidim to tvoje, znacka, cena? at vim co k jeziskovi 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jsou to EUFABy, mám je v nabídce za 2490,- Kč, bohužel mám problémy se shopem, takže pokud bys je chtěl ode mně, tak se ozvi přes SZ. Ta fotka je před tím, než jsem je pootočil reflexním pruhem tak, aby neosvětlovaly modře i paneláky vzdálený 10 metrů od silnice (viz garáž nalevo), za prahama to mám takový hloupě tvarovaný, takže ty neony mi visí bohužel níž než bych chtěl a jsou vidět a tím pádem potom fungujou i jako náváděcí světla pro letadla. Ale proti LEDkám to nemá chybu, srovnávat se to dá, ale dle mého názoru prostě LEDky nedokážou vyvolat stejnej efekt.jarda píše:no sem si rikal ze za ten litr je to dobry ze bych si jeste priplatil a dal dalsi cary pod auto:D ale kdyz vidim to tvoje, znacka, cena? at vim co k jeziskovi
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Já bych radši bral ty LED podsvícení (někdo tomu říkáčáry)
Je to levný a na 99% nezničitelný a mají nezkutečnou životnost.
kamarád měl !ty! neony a v zimě mu tam natekla voda a popraskaly mu(průser co?) a to tolik stály.
ty led jsou efektyvnější a vypadá to líp než nějaké rozblyté světlo pod autem
Je to levný a na 99% nezničitelný a mají nezkutečnou životnost.
kamarád měl !ty! neony a v zimě mu tam natekla voda a popraskaly mu(průser co?) a to tolik stály.
ty led jsou efektyvnější a vypadá to líp než nějaké rozblyté světlo pod autem

Fiat Brava 1.6 16V 100SX
Samozřejmě at si každý vybere podle svého gusta ale já preferuji poze LEDKY mám je v autě a bude jich víc, dnes jsem dokonce zjistil že se prodává BÍLÁ led 10mm a má svítivost neuvěřitelnách 46000mcd a svítí skoro jako výbojka, takže by se zní dal udělat slušný stroboskop do světlometů.za 14 dní to zkusím pořídit a pak jsem hodím video jak to blejská 

Fiat Brava 1.6 16V 100SX
Koukněte na: http://club-fiat.com/viewtopic.php?t=438&highlight=
Re: Neony a vše kolem nich
myslim že je to ale osvětlovyny LEDkama. Neon ti neudělá ostry stíny tak jak jsou na těch fotkách.
Já osobně mám LED radši než klasicky neony. Hlavně kvůli výdži a nepotřebujou žádnou elektroniku.
Já osobně mám LED radši než klasicky neony. Hlavně kvůli výdži a nepotřebujou žádnou elektroniku.
zdravim,
nemáte někdo zkušenost s neonama pod auto od firmy JOM?
Uvažuju nad koupí...
Uvažuju nad koupí...
killer on the road

- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Mam je a sviti docela dore.Zatim zadny problemPospa píše:zdravim,
Uvažuju nad koupí...

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
Měl bych možnost sehnat tyto LEDky.Mají tuším 12 funkcí.Měl by někdo zájem? Cena se odvíjí dle toho kolik by nás bylo...ale asi kolem 2ky
- Přílohy
-
- neony.jpg (72.99 KiB) Zobrazeno 2138 x
Naposledy upravil(a) Fipo dne 26 led 2006 10:03, celkem upraveno 1 x.
Jinak s tou technickou: Vy mate nekdo neony schvalene pro provoz na pozemnich komunikacich? O tom vazne pochybuju, takze tam proste na technicke byt NESMI! Jako ostatne nic, co neni schvalene pro provoz... Tot muj nazor
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Včera jsem zdárně prošel technickou a mám tam nehomologovaný mlhovky, trubici pod motorem a v zadu přídavné blinkry s brzdovkama a řekl mi že by mě doporučoval abych to sundal,ale víte jak to chodí, prostě tam vše zustane dálGoldies píše:Jinak s tou technickou: Vy mate nekdo neony schvalene pro provoz na pozemnich komunikacich? O tom vazne pochybuju, takze tam proste na technicke byt NESMI! Jako ostatne nic, co neni schvalene pro provoz... Tot muj nazor

Fiat Brava 1.6 16V 100SX
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Objednal jem si tyhle LED http://www.tuningshop.cz/Neon-vnejsi-15 ... g6153.html
máte s nima někdo zkušenosti? A víte co dělaj za ty efekty...?
máte s nima někdo zkušenosti? A víte co dělaj za ty efekty...?
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
zmrzlík píše:Už po druhý mi odešla "chytrá krabička" - stabilizátor proudu či co - u neonů v kabině. Poradí někdo, čím to nahradit, resp. opravit svépomocí?
Jak vám vydrží dlouho neonové trubice pod autama? Měsíc? Sezónu? Rok?
Zatim mi slouzi a to uz pul roku.Mam je od JOM

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
teď někdo nabízel na http://www.tuningbazar.cz výrobu ledků, 400,- za 1m. Měl vyfocený modrý a vypadalo to solidně. Mluvil jsem s ním a dokonce se zeptal,jak dlouhý k tomu chci kabely
hodnej chlapec.
Jinak dodací lhůtu říkal cca 14 dní

Jinak dodací lhůtu říkal cca 14 dní
zmrzlík píše:Už po druhý mi odešla "chytrá krabička" - stabilizátor proudu či co - u neonů v kabině. Poradí někdo, čím to nahradit, resp. opravit svépomocí?
Jak vám vydrží dlouho neonové trubice pod autama? Měsíc? Sezónu? Rok?
Ja je mam uz cca 2 roky...v zime jezdim a furt dobry

CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
2 zmrzlik: v te "chytre krabicce" vetsinou odejde jenom budic menice napeti, da se to celkem dobre opravit, je to model od modelu, ale melo by to byt v pohode
mam dotaz: dělám doorboardy a chtěl bych na spodní hranu zadělat neony abych když otevřu dvrě, tak aby osvítili místo kam vystupuju. Myslíte že neony vydrží nárazy při zavírání dveří?
Felda forever
LED neon to snese určitě, ale normálni bych se obával že to nevydrži.