News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Re: News Tuning Karviná
Fotku na net davat nemuzu. Jeste ji neznam tak dlouho, abych tady hazel jeji fota. Bohuzel, protoze se mi opravdu libi. 

Live4Ride Syndicate
Vzal ji brcko. To bylo ovsem velmi brutalni a nelidskeVojtuch píše:ano nejlepší jak nechtěl pustit barmanku z baru aby šla odnést pití a vzal ji brčkoSly píše:Mluvi se o Barrym?Vojtuch píše:sedím venku na čerstvém vzduchu a slyším kámoše jak mi říká ty do něho chcou zkočit poláci on se dívá na každého tak blbě a je otravný a agresivní.....

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
taky mě to napadloSly píše:Mluvi se o Barrym?Vojtuch píše:sedím venku na čerstvém vzduchu a slyším kámoše jak mi říká ty do něho chcou zkočit poláci on se dívá na každého tak blbě a je otravný a agresivní.....

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.
Teď mě tak napadlo... se šedesátipěti kily se musí pacifikovat docela těžko ne??? 
http://www.metacafe.com/watch/28321/kung_fu_master/
Ikdyž pokud si tento případ tak klobouk dolů

http://www.metacafe.com/watch/28321/kung_fu_master/
Ikdyž pokud si tento případ tak klobouk dolů

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- F.l.a.n.e.l.
barry: já se ptal...
takže klid
jinak dostaneš pusu a bude po akci 

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Konecne se prestanes tvarit tak nestastneSly píše:Fotku na net davat nemuzu. Jeste ji neznam tak dlouho, abych tady hazel jeji fota. Bohuzel, protoze se mi opravdu libi.

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Upustis pretlak semena
tak to je dým

tak to je dým

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:Nic upoustet nehodlam
.... zavazala ti na nem uzel ?

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
spis se ji ho jeste nepodarilo rozvazat....je kurevsky dotazenytomoking píše:Sly píše:Nic upoustet nehodlam
.... zavazala ti na nem uzel ?

Dan píše:spis se ji ho jeste nepodarilo rozvazat....je kurevsky dotazeny

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
dneska valime se Slájem do karvine.....prupisku beru sebou, tak kdyby mel nekdo zajem, klidne se mu podepisu...
- F.l.a.n.e.l.
Jako opět to tu nedávám... hoši už dost... celý den si děláme srandu z předsedy 
...by mě jen zajímalo, jestli ta slečna ví, že má Sly svůj pořad na netu, podle toho, co mi říkal dneska barry

...by mě jen zajímalo, jestli ta slečna ví, že má Sly svůj pořad na netu, podle toho, co mi říkal dneska barry

Se divím ty prase
Sem slyšel že si řádil
Opět.

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;